Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция

Премиерът убеден, че хората на президента го "сготвили"
Обновена: 24 сеп 2020 12:40 | 24 сеп 2020 12:40, Камелия Цветанова
679
Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обвини президентът Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

Още по темата

Според него това е ченгежийска операция, която е свършена прекрасно.

"Години наред са се готвили за един подобен момент. За мен случаят е приключил, взел съм си поуките,  но не мога да отрека, че го свърши по един брилянтен начин“, коментира Борисов.

"С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям", каза още той.

"Много добре бяха изучили ситуацията. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза по адрес на Румен Радев премиерът.

„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира още той.

"И след това майсторски започнаха да нареждат други неща – примерно убийството на манекенка в Гърция – пълна лъжа. После – Борисов деребейства с гангстери, а гангстерът се оказа австрийският канцлер. Мога да ви дам примери с къщи, острови и други", коментира Борисов.

Премиерът припомни и за записите с участието на президента, който то това време оглавяваше ВВС във връзка с назначението на настоящата му съпруга на длъжност във ВВС.

Борисов отсече, че в записите става ясно, тях той прикрива проверка.

"А неговите записи – където той хъка, мъка, са със законни технически средства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
555
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 591Иде реч за друга съпруга.Целта на атаката срещу съпругата на бизнесмена Бобоков е да се отклони вниманието от съпругата на друг бизнесмен, защото ако това се разкрие, скандалът ще е огромен.Още два независими източника потвърждават, че хубавата госпожа е съвсем друга жена и тя е известна на Борисов, както и на приближени от неговия кръг за игра на карти. Съпруга е на негов приятел поне е бил такъв до неотдавна, - и за тази връзка се говори отдавна в някои среди.
554
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До небивалициШефът на НСО се назначава от Фигуранта. Постановката се побира в средна пазарска торба, дори и някой от НСО да не е и съдействал. Дамата със съпруга си са на снимки доста близки с Черепа на яхтата му. Съпругът е доста близък на съветник на Радев. Същия съветник е обвинен от свой колега докато също е съветник при Фигуранта за изнудване.И е уволнен.Колко съветници и началници на кабнинета на Фигуранта се смениха от началото на мандата му?Влезе в конфликт и със служебния си министър!
553
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига лъжи, тикво! Оставка, съд и затвор с ефективна присъда за теб и престъпното ти обкръжение!!!
552
4
 
11
 
! Отговори
небивалици преди 3 години
И как една жена с торба пари, злато и патлак влиза в спалнята на премиера, реди нещата и снима. И това май се е случвало повече от веднъж според снимките.Хора, наясно ли сте с пропускателният режим в резиденцията, НСО, камери и т.н. Как си го представяте да се случи?Но пък ако се е случило и Борисов знае коя е, хайде Гешев да я подхване. От къде тия пари, злато и т.н.Пък и Радев да похване, след като той го е "сготвил".Но най-належащо е психиатрията да се задейства относно Борисов.
551
4
 
17
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Тоя Бойко МБ пак прави публични признания!Не МУ пука ни за Гешев , ни за Кьовеши, много нагъл тип , но с тази простотия ще се навре накрая между шамарите!
550
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеджето ни свързва, чекмедже ни дели, малко тъжно е, че на трола му тежи. Цял ден блъска по клавиатурата, заради баце е той на амбразурата....Мдааа
549
2
 
4
 
! Отговори
готвачи ГЕРБ преди 3 години
Господин Борисов не е сготвен като боб. Той е сготвен като орел.
548
4
 
1
 
! Отговори
гербер под прикритие преди 3 години
До 595Единият генерал е тиквен, а другият - репонест.Хвани единия, та удари другия !
547
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 595Единият генерал е тиквен, а другият - репонест.Хвани единия, та удари другия !
546
11
 
7
 
! Отговори
много умен гербер преди 3 години
Руснаците те сготвиха в главно съучастие на Радев и подопечното му НСО, за тях е лесно като боб.
545
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците те сготвиха в главно съучастие на Радев и подопечното му НСО, за тях е лесно като боб.
544
3
 
16
 
! Отговори
инспектор Гаджев преди 3 години
Еднокнижника-многомилионник е вече тотално изпушил - отвсякъде му се привиждат заговори !Трябва да бъде освидетелстван незабавно !
543
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единия генерал е тиквен! Познай кой е!
542
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на двамата "генерали" !Никога не избирайте генерали да управляват държавата, ако не искате да сте свидетели на долните им интриги и пошли мутренски компромати.
541
0
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания господин Борисов. Вие сте много секси сготвен !
540
2
 
4
 
! Отговори
Не партия, а сеанс преди 3 години
Днес е исторически ден за българската демокрация. Цветан Цветанов е направил изявление за кривиците в предишната му партия, а именно, партия ГЕРБ, включително, за наличието на член 1 от живковската конституция, осъвременен чрез подмяната на БКП с ДПС, при подбора и назначаването на кадрите в министерството на земеделието и горите. След като толкова претендира за ролята на съвременен Васил Левски, Бойко Борисов следва да признае, че и президентът Румен Радев, а вече и Цветанов са негови приятели.
539
3
 
11
 
! Отговори
гост преди 3 години
Баце не знае и не помни какво е таковал в кревата си .... хахаха
538
7
 
30
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Не ме интересува кой го е снимал...Интересуваме защо примиерът на БГ е като гангстер, с пачки от 500 еврови банкноти, пистолет и злато. Това от неговата заплата ли е ......Това ми кажете , защо?
537
25
 
10
 
! Отговори
проклятие преди 3 години
Радев е проклятие за България, дошло от брат ни - Русия.
536
2
 
3
 
! Отговори
Сюндюк Али ага.... преди 3 години
... Абдула Мемед бей ефенди.УстаФка!