Министър към депутатите: Какъв пример давате тук като сте без маски?

Законотворците не показвали разум и грижа, нарушавали заповеди
30
Министър към депутатите: Какъв пример давате тук като сте без маски?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Здравният министър Костадин Ангелов упрекна депутатите, че не носят маски в пленарната зала.

Това стана след критики от страна на депутата от БСП Георги Михайлов за организацията на занятията в училищата в условия на пандемия от криза.

Още по темата
"Какъв разум и грижа показваме, когато половината от депутатите стоят без маска в затворено пространство. Това е важен пример за всички, които ни гледат по телевизията и за учениците също", скочи Ангелов по време на парламентарния контрол.

Министърът трябваше да отговори и на писмен отговор на депутати от левицата, които настояваха да им разясни дали и парламентът попада сред местата с ограничителни мерки в заповедта на предшественика му Кирил Ананиев. Ангелов обясни, че носенето на маски е задължително на закрити места.

"Какво в заповедта на министъра на здравеопазването не е ясно за носенето на маска на закрито пространство, смятам, че ние тук даваме пример. Ако депутатите, които не са лекари не го разбират, Вие го знаете много добре и аз не мога да разбера кои лекарски аргументи ни дават право да ходим без маска в затворено пространство", обърна се Ангелов към Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
к.21 преди 3 години
До АнонименАко "наситниш", както си написал и вирусите изчезнат, премини в галоп, та да изчезне и КВ-19. Приятен ден!
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министър към депутатите: Какъв пример давате тук като сте без маски?------------Коце, да се беше обърнал с този въпрос към шефа ти Боцко, който таман днес ви беше събрал да бистрите коронавируса и се беше изтъпанил през цялото време без маска, без да му пука даже от снимащите го журналисти. Толкоз за ползата, необходимостта и задължението да носим маски.Ай сиктир.
21
2
 
7
 
! Отговори
немо преди 3 години
Те нали са нещо повече от другите хора, няма да се заразят, уж де. До толкова са се самозабравили, че дори будни сънуват, че са в някакъв друг свят.
20
3
 
5
 
! Отговори
мхм преди 3 години
и той марионетка, театър го играе. защо не ги глоби?
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мр. пропърПереш не переш,не сме създадени да ходим са парцали на устата,а да дишаме свободно,и да издишваме свободно. Ако наситна вирусите изчезваха,щяхме да ходим с желание,но те не изчезват,само се мъчим.
18
1
 
2
 
! Отговори
L. преди 3 години
А така! Скарай им се да е ясно кой вече командва!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Министър към депутатите: Какъв пример давате тук като сте без маски?"Да беше питал Ананиев докато беше здравен министър и беше на стадиона без маска.
16
3
 
0
 
! Отговори
мр. пропър преди 3 години
До Проверено! - пералня, чешма, вода, ***... явно и боксерките си не переш...
15
0
 
0
 
! Отговори
ФатаМоргана преди 3 години
то па верно само *** не разбраха за маските... у лево и десно ходиш ти. въртиш *** откъдето духа вятъра, нали?
14
7
 
10
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
От седем месеца ходя на работа БЕЗ маска. По 24 ч съм БЕЗ такава. Пера си само дрехите и нямам проблеми. Няма оправдание за носенето на маски и съм здрав, както и всички около мен. Не демонстрирам нищо освен здрав разум. Няма смисъл от изпълнение на безсмислеми наредби.Предполагам, че нищо няма да ни стане ако носим феcoве и чaлми, а жените ни да носят бурки, но не смятам това за необходимо и нямам намерение да го правя.
13
5
 
8
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
От седем месеца ходя на работа с маска. По 24 ч съм с без такава. пера си само дрехите и нямам проблеми. Няма оправдание за носенето на маски и съм здрав, както и всички около мен. Не демонстрирам нищо освен здрав разум. Няма смисъл от изпълнение на безсмислеми наредби.Предполагам, че нищо няма да ни стане ако носим ***, а жените ни да носят бурки, но не смятам това за необходимо и нямам намерение да го правя.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13 Аре у лево
11
15
 
4
 
! Отговори
ФатаМоргана преди 3 години
От седем месеца ходя на работа с маска. По 12ч. съм с нея. Переш си маските редовно и нямаш проблеми. Няма оправдание за неносенето на маски, освен его-то. "Вижте ме, не ме е страх от вируса"(няма вирус) или "по-силен съм от теб защото не ми е нужна маска" или "тия с маските са тук за да ми слугуват"... тарикати и смелчаци да искаш, но когато опре ножа до кокала те първи се покриват.
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обратният министър на здравеопазването не разбира нищо от медицина. Менте професор и лекар е и плещи само глупости.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От март месец сме маскирани и ефект срещу короната,и дори срущу сезонните вируси няма. Спрете този терор с маските. Китайската глупост явно е по-заразна. Там така тръгнаха маскирани.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А неговата маска къде е?
7
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е същия мазник като Мутафчийски и той само бълнува трупове, камиони и хладилни камери. Срам за медицината, позор за правителството и гавра със физическото и психическото ни здраве!
6
10
 
13
 
! Отговори
Проверено! преди 3 години
След 1 ден носене маската за лице мирише по- гадно от боксерките ми.Вие си представете за каква гняз и зараза става дума и това си го слагаме на лицето.
5
5
 
10
 
! Отговори
-10 преди 3 години
Правилен пример, задължителните маски са за да може правителството да имитира дейност пред мат'ряла.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наморниците на ВОЛЯ са унижение за всеки, който не е спрял да чете, след като е затворил последната страница на Винету