Борисов: С Цветанов сме едно семейство, което се разделило

Премиерът заяви, че няма да каже нищо лошо за опонента си
Обновена: 28 сеп 2020 12:37 | 28 сеп 2020 12:37, Нели Христова
166
Борисов: С Цветанов сме едно семейство, което се разделило
Снимка: БГНЕС

С викове "Бойко, Бойко!" премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на излизане от катедралния храм "Св.Св. Кирил и Методий" в Ловеч.

От журналисти той бе запитан дали не се притеснява, че Цветан Цветанов, който учреди партията си вчера, ще вземе от електората на ГЕРБ.

"Не искам да коментирам Цветанов. Да вземе колкото гласове иска. 20 години бяхме заедно и не е красиво да се нападаме. Ние сме като едно семейство, което се е разделило. Той си има ново, а при мен останаха децата.Пожелавам му успех", заяви Борисов.

По-късно той бе на посещение в Лесидрен, където обяви, че ГЕРБ са спечелили изборите в 9 от 16 населени места, в които вчера имаше избори.

"Вчера в 16 населени места в различните краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Общо 11. В една е една коалиция на "Да, България", в две е БСП, в три е ДПС. А като като ги слушаш все едно нас вече ни няма. Защо? Защото колегата Цветанов реши да си направи партия. Пожелавам му успех. Всички трябва да знаете, че не може един човек да стои 20 години с нас и после да кажем, че не е добре или не е хубав. Това е все едно да се разведеш и да започнеш да говориш за жена си или за мъжа си лоши работи. Не е красиво. Децата останаха при мен - трябва да се грижа за тях", коментира още Борисов.

Той коментира и желанието за предварителни парламентарни избори

"Какъв е този зор няколко месеца преди изборите? Ето вчера е една добра представителна извадка. В 16 населени места, малки и среди, в девет от тях абсолютно доминираме. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както и са единни в Парламента. И ние отново ги победихме. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция", каза премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
Поговорката е като Дупе и ***. Пропуснах прилагателните наакано и оцапани...
142
0
 
1
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Боко не дей казва лоши неща за особената форма на главата.Само кажи кой беше отгоре и кой отдоло
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия двамата били едно семейство?Добре де, ама тези бракове бяха забранени до скоро, сега разрешени ли са вече?
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде ти е маската бе *** . В затворено помещение си влязъл. Теб Ковида не те лови.Грешка.Забравих че ти си божество и си безсмъртен. Ето нагледен пример за това как правилата важат за едни а за други не.Учете се от баце си Боко и с право може да се съмнявате за това дали има или няма вирус и как се разпространява.
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата обуикновенно остават при майката. Какво излиза тогава? Че бойко е бил женския *** в двойката с Цецо?
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде да говорим кои от тези 7 населени места са големи: това са села с по 50-100 жители, само Соколаре е с около 400 селяни. Единственото градче е Септември с около 8 хил. жители - градчето, чийто син на бившия председател на ОС застреля случайно на банкет собственика на ресторанта.Градчето отдавна се управлява от ГЕРБ.Така че кои са знаменателните победи?
137
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според ЦвЦВ ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ е на улицата!Е,БраОС на ЦвЦв,БКП,Възраждане,Боец,Инджова,АБВ,ЛупиТомови психодесните и ОТХОДНОТО ТРИО били демократичната общност.Все наследници на активни бОрци притв фашизъма и капитализъма ,сАмите по логиката им фашисти и капиталисти с РАЗДАДЕНИ В КУФАРЧЕТА МИЛИОНИ УКРАДЕНИ СЛЕД 45 ГОДИНИ ЕДНОЛИЧНА КРАЖБА ОТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!Сега тяхна е държавата,те са бизнесмени,владеят радиа,тв,сайтове,съд,в прокаратурата против Гешев,НПО,ЖУРНАЛ..ЯГИ по СТУДИЯТА!
136
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, г-н премиер, хайде да не лъжем хората! Изгони го най-безсрамно, за да не делите властта в партията и НС, сетне забрани той да влиза в НС и му определи участта на редоеи член на ГЕРБ. Сега ти си в незавидна ситуация, Франкфуртер алгемайне цайтунг, Нойе цюрхер цайтунг, Зюддойче цайтунг, телевизия АРД тизнасят нелицеприятни истини за теб. Ирландската евродепутатка нарича теб и тези около теб "бан.ди.ти"..Сега искаш да се сдобрите с Цв.Цв., който къса организации от ГЕРБ за РБ. Няма как да стане!
135
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов че всички сте се облажили от прехода е ясно,мъдрият народкойто те псува го прави понеже не може да е на твое място,иначе бихМЕ/ХА/били като всички вас,НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ШАМР ДА Е АМА АВАНТА ДА Е!!Не може дипломатика с вандали да се прави,а се взима най=големия чук и се удря между веждите!Губиш поддръжка с тая дипломация,симпатизантите ти се чувстват унизени а дето ги заплашват както се казава БАШКА!ГОСПОДИН БОРИСОВ ВЧЕРА ЦВЕТАНЪТ НА МИСЪЛТА ТЕ НАРЕЧЕ ИНДИРЕКТНО ДИКТАТОР!пОмисли си!!!
134
3
 
6
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Не така Борисов , не лъжи!С Цветанов сте от едно мафиотско котило , което ще играе на изборите сценария "Ветрило"!Ще разпъвате уж различни партии и идеи с една цел , да крадете пак Вие и ако може още повече!
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЕДИИТЕ В БГ СТАНАХА ПРИДАТЪК КЪМ ФБ!ББ ПОДОБНО НА ТРЪМП ИЗПОЛЗВА СОЦИАЛНИТЕ САЙТОВЕ, А УРНАЛЯТА САМО КОПВАТ!НЯМАТЕ НОВИНИ, СКЪПИ!11ТЕЗИ НЕЩА ГИ ЧЕТА НА СТЕНАТА НА БОКО И БЕЗ ВАС!
132
0
 
7
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Цвък не става за нищо.
131
2
 
4
 
! Отговори
Чочита преди 3 години
Цветанката е долна ***, беше се лепнал за Борисов като лепило каноколит. Добре, че Баце е хитър и успя да го отлюспи.
130
4
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 3 години
С викове "Бойко, Бойко!" премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на излизане от катедралния храм "Св.Св. Кирил и Методий" в Ловеч------------------------------------------------------------------------------------------------Така в Древната Рус от църква излизал цар-батюшка и всички сиромаси и юродиви го славословили. Отврат - църква място за смирение , а не е за реклама
129
1
 
14
 
! Отговори
Набожност преди 3 години
За първи път виждам в църква да се ръкопляска!
128
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучетата си лаят (пишат тук),а керванът си върви...(за където е тръгнал)
127
3
 
10
 
! Отговори
Отврат преди 3 години
В църква не се ръкопляска, ама от Лелки-ГЕРБ откъде да знаят това ...
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой беше булката - май ти ?
125
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Койсъс сигурност бабата е била Цецка Цачева
124
3
 
6
 
! Отговори
СЪС ЦВЪКО преди 3 години
сте за една килия като сте от СЕМЕЙСТВОТО