Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!

Караянчева е сериозен политик и обаятелна жена, заяви лидерът на НФСБ
30 сеп 2020 09:25, Ния Христова
377
Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!
Снимка: БГНЕС
"Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза", заяви в ефира на Нова ТВ Валери Симеонов.
 
Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.
 
"Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", каза Симеонов.
 
"И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече", каза. Той обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. 
 
Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака". Той коментира и исканията за експертен кабинет:
 
"Мисля, че е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения", обясни още Симеонов.
 
Според него за следващите избори машинно гласуване няма да може да има заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той вижда и по-сериозни манипулации при това гласуване, защото има повече възможности - например кой пише софтуера.
 
Лидерът на НФСБ обяви, че подал сигнал до здравния министър, защото депутатите от БСП не носят предпазни маски в парламента.
 
"Ако те не се грижат за тяхното здраве, защо не се грижат за нашето - откъде-накъде ще дойде някакъв наглец мен да ме заразява", завърши лидерът на НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А жалко че нямат "Калашников"! Колкото до "оаятелната" жена - ***, той началника и я охартеризира.
287
1
 
3
 
! Отговори
ЕЙ ПРА..СЧО преди 3 години
ВИЕ СТЕ СИ ЗА СТРЕЛБА!!!
286
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!"Този или е надрусан, или е луд. Нормален човек не би изцепил подобна глупост.
285
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Симеонов, защо не спомена, че от бсп нито Нинова, нито пуделите и, нито пък дечковците и не порицаха хулиганското поведение на крещящите протестъри, когато замерят с яйца, домати и какво ли не всички, които не ги хареават.
284
2
 
2
 
! Отговори
Българанов преди 3 години
*** никога не са били толерантни и уважителни,който не е с тях е против тях.Те винаги са били за въоръжена борба,убийства, бомбени атентати и демагогия. Лошото е,че простолюдието им се хваща на лозунгите, излиза по площадите и накрая го отнася...и живее все така бедно и чака техните подаяния. Ако искаме да се оправим,трябва незабавна лустрация, декомунизация и никаква власт за ***, ама тогава наистина ще извадят калашниците...
283
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е, рано или късно избори идват и този *** ще глада властта само когато седи на подсъдимата скамейка срещу съдиата, заедно с Боце, Марешки и още десетина.....
282
1
 
5
 
! Отговори
до хаха преди 3 години
Ще се види, братле, обаче после проектите за вас секват и се възцарява обичайната мизерия. И този път ще е задълго, сушата ще е убийствена. Съчувствам ти, но този път няма да има кой да ти подаде ръка. Много ще е гадно, дано преживееш зимата.
281
10
 
4
 
! Отговори
хаха преди 3 години
това управление няма да си отиде до седмица нито до месец, а ще е до края на мандата сиосвен това след новите избори ще изберем отново ГЕРБ и г-н Борисов по простата причина, че няма кого другиго да изберем ясно ли ви е тупоууумни ахмааци
280
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък е много модерно нагли роми да ни поучават от телевизора.Как го допуснахме не знам.
279
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се хабете с коментарите, това управление си отива до седмица. Само елате на площада, за да ви видят повече хора и да ни подкрепят.
278
2
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
наглец животите ни са от Бога дадени...на вас ви плащаме да работите за просперитета на Народа ни...а ние гинем...не спазваш договора...и ще ви съдим строго...и калашници има Народа ни...за България с камъни и дърве можем..Бог да пази България от еничаре като тоя,спретни някои клип как биеш бабички от турски произход демек си пУтриот...зомбераш льольовци...довиждане...до тук бяхте с маке-войводата от русе...ченгета и еничаре
277
1
 
12
 
! Отговори
ББ преди 3 години
откога обслужващият персонал взе да дава мнения...Пеевски разреши да направиш оградата с дупките...обществена тайна е...пбп...мога да го преведа...толкова сте бедни,че имате само пари...откраднати от нас...заради предателството ще ви съдим ,за честта и достойнството ни,не за парите...безполезни хартийки с които държите хората в робство....Свобода или Смърт!!!Бог да пази България от еничари-пУткиоти!!!...всеки може да види какви ги плещеше в скат преди да те купят предател
276
1
 
6
 
! Отговори
хх преди 3 години
Представяте ли си верно, само който има партийна карта само той се вози. Това май вече съществува, ми се струва..
275
2
 
11
 
! Отговори
пеихня преди 3 години
Валерката къде къде прилича повече на жена с ниска социялна култура от колкото е Деритнешкова. От друга страна, Дариткова прилича повече на мъж с полуженски характер от колкото Валерката носи в неговия Никнейм -***
274
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ви казах, че Бокаса ги пуска един по един като гръмоотводи да обират псувните на хората з Онзи ден Караянчева, днеска тоя кре тен, утре и Каракачанов ще изтърси нещо да дразни.
273
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валери, мноого се надценяваш! А такива като тебе имаа верьовка за многократна употреба.
272
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Другарят Симеонов ги разбира тези работи със стрелбата,Партията го е подготвила.
271
7
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Този хептен се...самозабрави,а е тръгнал,като...щатен комсомолски секретар.
270
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно такива са.злобни наследници на фалшивите борци против фашизЪма и капиализЪма,които обаче станаха капиталисти и следователно фашисти при това с ограбени за половин век НАРОДНИ ПАРИ!БКП ги подари на бащите и майките им,на бабите и дедовците им,сега са според ЦвЦвдемократична общност,която и него щеше преди 2 години да го обеси.ама и ЦвЦв нали е от тая боя!
269
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фашагите, като WC щяха да са история