Радев: Спазвам мерките и нямам проблем!

Президентът коментира предсрочно приключилото му посещение в Талин
Обновена: 20 окт 2020 19:35 | 20 окт 2020 18:45, Петя Славова
196

Президентът Румен Радев се върна с делегацията си предстрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че държавният глава е контактувал със заразен с COVID-19 .

"Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за коронавируса". Това заяви президентът Румен Радев, пристигайки на летището от Талин. Радев е бил в контакт със  шефа на ВСС ген. Димитър Петров, който се оказа, че е с положителна проба.

Още по темата

Държавният глава благодари на доброжелателите си в страната, които са загрижени са неговото здраве. "За моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.", коментира той.

Румен Радев допълни, че спазва стриктно провитоепидемичните мерки и се чувства в чудесна физическа форма.

"Противно на спекулациите нито аз, нито делегацията ми, нито вие, журналистите, сте били поставяни под карантина в Естония", каза още Радев.

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните мерки, както и за по-малко от седмица има направени два теста, които са били отрицателни. Такъв е бил резултатът от изследването и в Талин, който той показа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
0
 
! Отговори
Карантина за тролове преди 3 години
До Естония карантинира: Карантинирай си спекулациите за нещо друго. И гледай новините по БТВ. Единствените, които казаха, че са уведомили президента Радев, че е имал контакт със заразен са от столичното РЗИ и са го уведомили във вторник сутринта, когато той вече е бил в Талин.А днес цял ден гербаджийските *** ръсят г'лупости по темата. Само тези п'ростотии, които не са им дошли на ум, само тях не написаха. Президентът Радев прие председателството на организацията (ама не трябвало да ходи)
168
0
 
10
 
! Отговори
Естония карантинира преди 3 години
Каракачанов като му казали, че е контактен се самокарантинирал, а Гумения тръгнал да разкарва Деса и мис сирки по моловете на Талин. Ами, ако беше заразил някой държавен глава - щеше да е грандиозен скандал. То не, че сега е малък!
167
9
 
0
 
! Отговори
Активно гербаджийско преди 3 години
Нашите гербаджийски интриганти показаха, че за президента Радев се прилагат други правила. Ако някой друг български гражданин отиде на екскурзия или по работа в друга държава и след заминаването му се окаже, че е бил контактен с някой заразен, РЗИ или някой друг ще уведоми ли някого извън България за това? Не, нали.А за президента Радев, въпреки че е извън България, някой се е погржил специално да уведоми Естонското правителство. Защо? А Радев има и отрицателен тест.
166
1
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Дано се тръшне ФИГУРАНТА !
165
1
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Радев , ти нямаш проблем , но ние имаме голям проблем с теб.
164
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглост и глупост без край. В Естония има правила, ***, и там спазването им не е "активно мероприятие". Дано го проумее Господинът.
163
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имаме лукова глава , която са изритали от Естония - това е нормално
162
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ РАЗБРАХ КОИ СА "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ" В БГ, КОИТО СА УВЕДОМИЛИ ЕСТОНСКИТЕ ВЛАСТИ И СА СПРЕТНАЛИ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ И ЗАЩО ВСИЧКО КОЕТО Е В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА, ЗА ГОСПОДИНА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ/ ЗА ТАКОВА Е ОБЯВЕНО И ВЛИЗАНЕТО НА ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ЗА ПРЕТЪРСВАНЕ НА КАСАТА НА НЕГОВИЯТ СЕКРЕТАР, А ПОСЛЕ ТОЙ НАРЕЧЕ ГЛ ПРОКУРОР МУТРА/- СТРАННИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ В БГ ПРЕЗИДЕНТСТВО, НАРЕЧЕНИ АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ.
161
2
 
14
 
! Отговори
Off преди 3 години
Още нищо не е ясно. Ако този клепоух *** е заразил някой естонец, ще се размирише много повече. Бай *** в Естония. Продава мускали.
160
3
 
11
 
! Отговори
анонимем преди 3 години
Какви мерки спазва Трябваше да отидеш в чужбина за да го видим с маска. Браво на Естонското разузнаване а сега друг му е виновен.
159
2
 
8
 
! Отговори
анонимем преди 3 години
Какви мерки спазва Трябваше да отидеш в чужбина за да го видим с маска. Браво на Естонското разузнаване а сега друг му е виновен.
158
1
 
12
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
НОВИНА от последните минути !!!! От днес на КНИЖНИЯТ ПАЗАР ....непубликуван до сега пътепис на АЛЕКО Константинов - " До ТАЛИН ( Естония ) и назад " !!!
157
0
 
13
 
! Отговори
До 146 преди 3 години
Защо ли?Попитай се чия собственост е БТВ медиа Груп и няма се чудиш защо на КанаРаче й се налага да си измисля новини
156
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дейвид Айк/ David Icke: "В света се разпространява опасна и смъртоносна болест и това не е Covid-19, това е ФАШИЗЪМ, който се прикрива зад налаганата илюзия от коронавирус пандемия! Радев, ако е президент на място, трябва да забрани с президентски указ употребата в публичното и медийно пространство на думите Ковид-19, Коронавирус, пандемия/епидемия, карантина, ПСР тестове, които влязоха в употреба от март месец, откак криминалната СЗО обяви пандемия-фашизЪма! Както са забранени в Туркменистан!!!
155
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дейвид Айк/ David Icke: "В света се разпространява опасна и смъртоносно болест и това не е Covid-19, това е ФАШИЗЪМ, който се прикрива зад налаганата илюзия от коронавирус пандемия! Радев, ако е президент на място, трябва да забрани с президентски указ употребата в публичното и медиино простронство на думите Ковид-19, Коронавирус, пандемия, Епидемия, Карантина, ПСР тестове, и всички подобни думи, които влязоха в употреба от март месец, откок криминалната СЗО обяви пандемия-фашизъма!
154
18
 
1
 
! Отговори
допролет преди 3 години
Естония и другите две краставиБалтийски племена, латвийци и литовци, са жалкиКолониалниКлоаки на САЩ (Сатанинските Американски Щати)! Доказано! В една от тия краварски колонии, в американска база там, се намира разписан документ, заповед от Пентагона, как да се провежда активнотоМероприятие Ковид-19 от послушните колониалниПравителства на европейските страни, как да се затягат "мерките",как да се разхлабват после, ако гоите почнат да се бунтуват, и така докато дойде ваксината-убиец, до пролетта!
153
4
 
4
 
! Отговори
Референдум! преди 3 години
Черепът да го духа на Фигуранта плюс Фигурантът да го духа на Черепа минус Двамата да го духат на Бойко въздържал се Нека гласуването започне сега!
152
4
 
28
 
! Отговори
Време е... преди 3 години
Време за домати и яйца срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.
151
4
 
31
 
! Отговори
Румен- Червен ! преди 3 години
Румката лъжеца - истински комунист !
150
4
 
30
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Румката го обявиха вече за крастав. Язък че не е Тръмп да се оправи за два дни :) Голям резил този президент. 100+ % щета