Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус

Министър-председателят засега остава на домашно лечение
Обновена: 25 окт 2020 17:22 | 25 окт 2020 15:45, Красимир Ангелов
904
Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви в своя профил във Facebook, че е дал положителен тест за коронавирус.

"Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19.

Още по темата
Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!", написа Борисов.

Както е известно, в петък стана ясно, че положителен тест за коронавирус е дал заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Заради това столичното РЗИ постави под карантина Борисов, както и трима министри - министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ.

В събота, след като даде 2 последователни отрицателни теста, карантината на премиера бе премахната. Въпреки това Борисов си наложи самоизолация в дома си.

Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни....

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 25 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


904
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
0
 
2
 
! Отговори
гроб преди 3 години
Дано умре. Ама като знам какви сме "късметлии" няма да се отървем от тоя ***.
447
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми се струва,че от първия път май няма да го покоси вируса...май ще трябва и втори път да го пресрещне ,за да се отървем от него...
446
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички ние пишещите тук ви желаем бързо оздравяванеДА си жив и здрав Бойко
445
0
 
1
 
! Отговори
Горан преди 3 години
Хора, абе откъде му изнамирате, и избирате все такива криви снимки? На тая пък маската му е на криво!
444
0
 
5
 
! Отговори
Напиши коментар преди 3 години
Covid-19 си върши работата по-добре от премиера, затова ще разчитаме на него.
443
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък,че трима папи са го галили по тиквата.
442
1
 
8
 
! Отговори
Ко става бе преди 3 години
един *** грип независимо от щама който всяка година го караме ги накара да се скрият като мишки.А хорицата по площадите викат оставка.Голяма боза стана.
441
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов спря няколко проекта, които щяха да издигнат България на съвсем различно икономическо ниво. Допусна във властта хора, които не бива да излизат от затвора. Поради тази причина много хора загинаха заради липса на средства в здравната сисъема. Много възрастни хора, работили цял живот, живеят с мизерни пенсии, докато той пълни чекмеджетата. Да обяснявам ли какво му желая?
440
11
 
4
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Болен, но обявява официално това и се самоизолира, както е по правилата, а не като оня *** - фърчилото, дето на връх Шипка са подиграваше и викаше че е измишльотина вируса, а като се оказа контактен не спазва правилата и не се самоизолира.
439
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре вие можете да сте болни драги ***. Не хапете ръката, заради която имате някакви доходи, макар и нелегални!!!! Бабекяна няма да е вечен.
438
1
 
5
 
! Отговори
мира преди 3 години
Горкото момче че е болен бива ама зарази всички около него то НСО то Кравари То стройтели на нова българия ами излезе че трябва всички да са под карантина дето ги обкаля с джипката а те имат и семейства бе как стана тая работа горките хора тръгна вироса ей няма спиране Ето ви най голямата бройка заразени . тези 4-5 души дето ги обявиха те са най малкия проблем на РЗИ и министъра здравето защо маъчат за другите
437
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Налице са всички основания Борисов да продължи да работи онлайн.Той е силен мъж бързо ще се подобри, съвземе,оздравее и.... да се кандидатира за президент на България.
436
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо Борисов си игра със здравето толмова време.Ходеше без маска,ръкуваше се и прегръщаше наред.Как може след два отрицателни писиара да му кажете,че може да продължи да общува?Тове е престъпление и спрямо него и спрямо околните.Радев е с три отрицателни теста под карантина.Защо смятате ,че Борисов е свръх човек.С вашата некадърност само ще усложните състоянието му.От подмазване ще го убиете глупациииии.
435
1
 
11
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
След фон дер Лайен Бойко първи трябва да покаже солидарност с нея, както и дисциплина, оптимизъм и самоувереност, че "заедно можем..." Ето вижте, този вирус не се спира и пред такива велможи като нас, но ние ще се преборим не само с него, но солидарно и със страшната икономическа криза, която ще настъпи...бла, бла. А тази икономическа световна криза се показа още преди 5 години на хоризонта, но Брюкселските зелки си затваряха очите и ЕЦБ печаташе безотговорно пари. Всичко се играе по СЦЕНАРИЙ.
434
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Боко тиквата вземе да пукяса сега от коронавируса най накрая може и да повярваме в тая ционистко-насинска измама ,но най вероятно и Тулупа както и останалите големци,богаташи и управници по света дето се заразиха набързо ще се оправи и после ще разтяга лукуми колко е(страшен) и (смъртоносен) тоя грип. за да държи стадото в страх и подчинение.
433
3
 
2
 
! Отговори
ДА ИЗЛИЗА ВЕДНАГА преди 3 години
И ДА ОБЯСНИ НА ЛЕКАРИТЕ КАК КРЪЧМИТЕ ЩЕ СТАЧКУВАТ ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА УМИРАТ ОТ ИЗТОЩЕНИЕ В БОЛНИЦИТЕ
432
11
 
5
 
! Отговори
НЕ СЕ РАДВАЙТЕ , преди 3 години
БОЙКО И ГЕШЕВ ЩЕ СА ДО МАРТ ВЪВ ВЛАСТТА!А , ОТ ДНЕС , САМО В кв."ТРИАДИЦА" , 29-ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП НАПУСКАТ ПАРТИЯТА НА др.НИНОВА!КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ СБОГОМ С НЕЯ .....ЩЕ РАЗБЕРЕМ ДО МАРТ -2021г.ТАКА ЧЕ....ПИЛЦИТЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ НАПРОЛЕТ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА
431
6
 
13
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Не само той, а цялото му правителство е болно. Поради това и мсе още не са си подали оставките. Защото са в отпуск по болест, която е нелечима. Ако не ми вярвайте, питайте генерала Мутафчийски как се лекуват коронните вируси.
430
2
 
6
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
*** с каскетите сигурно половината от тях са болни от ковид ама нямат пари да си направят ПСР тест.
429
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.Вижте, бързо оздравяване пожелавам на Премиера.