Драгомир Стойнев от БСП: Всички трябва да се тестват безплатно

Според него има хора в тежко състояние, които нямат пари за тест
25 ное 2020 16:12,
33
Драгомир Стойнев от БСП: Всички трябва да се тестват безплатно
Снимка: БГНЕС

Трябва да има масово тестване на целия български народ и то трябва да бъде безплатно. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев.

"Аз изкарах коронавируса. В началото имах много лек симптом и ако не бях отишъл да се тествам, нямаше да знам. После обаче развих пневмония", обясни Стойнев пред Нова тв. По думите му има хора, които го карат безсимптомно и не знаят, че са болни, но от друга страна има и такива, които са в много тежко състояние, но нямат пари да си платят теста.

"Ето затова трябва да се тества цялата държава", категоричен бе той.

Според него управляващите не успяха да овладеят ситуацията. "Те са тези, които трябва да предложат конкретните мерки, защото са спечелили доверието на хората. Това управление, освен да създава хаос и паника, не прави друго", смята зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

По думите му мерките и правилата са за всички и трябва да се спазват. "Не подкрепям колегите от БСП, които не носят маски", заяви Драгомир Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
НО СИ ОСТАНА! преди 3 години
Здравей, ЗЕВЗЕК, ти вече говориш, но си остана глупаво червено плъхче ...! ***!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ненормалник, сякаш беше на предизборен митинг а не в тв ефира. Жалко човече.
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бсп са виновни!ГЕРБ= обществени поръчки+ комисионни от тях. Парите в офшорки= недостиг на пари за здраве, за образование, за детски, за пенсии или с други думи, недостиг на пари за населението= намалено потребление, от там по малка данъчна маса. Честито на гласувалите за шайката!
25
2
 
3
 
! Отговори
Край преди 3 години
Много разчитам на ковита българите да изгладнеят достатъчно че да изринат тая пасмина политиците с бой и терор
24
2
 
7
 
! Отговори
45- години! преди 3 години
Когато дойдете *** на власт / на кукуво лято /, тогава всичко ще бъде безплатно! Нали 45 години всичко беше от народа за народа! Накрая от народа в джобовите на партийните другари! Лицемери, обирджии, пладнешки крадци! Нали "другарю", Дрогомир Стойчев! Да не си мислите, че някой го интересува какво сте развили после ...?! Вие сте ни безразличе както и останалите ...?!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работата на БСП е да плюе и саботира, целта им е властта и след това брутален грабеж, да е мислите че ги интересува народа.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основното, за което БСП говори са пари.Те не са в състояние да мислят за друго.Настана пълен хаос в държавата откак се занимават с протести, сега управляващите сеели хаос.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този другар просто изпълнява партийната команда,да плюе,за да си заработи паричките,нищо,че дрънка,та дрънка пълни тъпни. Като много знае да предложи нещо смислено и работещо,а не тоя прах в очите. Видя се,че едното масово тестване съвсем не убива вируса.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да се тестват всички,резултатът ще отрази евентуалното състояние към момента. И какво от това? Ами нали може да са се заразили вчера и теста още да не се позитивира, нали може да се заразят на опашката,докато чакат за теста( само си представете-обявяват безплатни тестове и каква навалица,какво бутане на родното бг стадо,дето за лично пространство не е чувало,камо ли за дистанциране),нали на другия ден още може да се зарази човек? Просто трябва да се носят маски и минимални контакти.
19
1
 
8
 
! Отговори
пенсионерка преди 3 години
Не можаха да вземат от него думата водещите...Голямо джафкане падна...А и...бил дал 500 лв за лекарства като бил болен. Тук идва въпроса колко е похарчила държавата за колежката му.../СЕЩАЙТЕ СЕ КОЯ/....И ние боледувахме но, с една опаковка А...трокс от 9лв и две-три блистерчета Парацет...Много нещастни горките червени...И за кой път трябва да се обяснява, че докато нямаш симптоми, няма нужда от теста...Не може да се изследват всички под строй....
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ме интересува дали е от ГЕРБ, БСП или атакисти, в случая е прав. Когато държавата иска да не се сее зараза е редно да осигури безплатен тест на гражданите. Тези пари в Здравната каса кой ги внася? Ами ние, разбира се. В такъв случай е редно тестовете да са безплатни.
17
2
 
6
 
! Отговори
Бсп са виновни! преди 3 години
Няма безплатен обяд, това струва пари и точка. Хората имат пари да платят 300 лева когато е за здраве и без това Бойко се мъчи още до оправи бакиите на бсп и другите крадци
16
0
 
5
 
! Отговори
Нема да се плашиш преди 3 години
Ъъъъ.... Ъъъъъъ ....ааъъъъъ ако заекнеш още един път ще дойда и ще ти отвъртя единннн много як шамар!Майтап че само.Не съм фашага и никога няма да бъда!
15
0
 
2
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
А шамар?
14
1
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Ще поеме разходите. Чудесно!
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червен смок
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пелтек
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Суетата съсипа света !? Или играта ,кой е по,по ,най .....
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като ти е положителен теста,какво?Затова трябва да спазваме мерки !все едно че всички сме безсимтомни носителе,маски и т.н. за да не стават повече положителните.Защото колкото повече стават ,толкова повече всеки от нас е изложен на риск от заразяване .Това,а не тестове ще ни помогнат
9
3
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Хаха другарите не разбират от сарказъм. Като чят за комунизма и се разплакват от умиление.