Танева: Вярвам на кмета на Бургас, водна криза няма да има

Емил Димитров беше твърде емоционален, добави тя
4 дек 2020 12:52,
23
Танева: Вярвам на кмета на Бургас, водна криза няма да има
Снимка: БГНЕС

Вярвам на думите на кмета на Бургас Димитър Николов и министър Емил Димитров и смятам, че водна криза в Бургас няма да има. Така министър Десислава Танева коментира пред bTV ситуацията с водоснабдяването на Бургас.

"От системата на земеделието подкрепихме нуждите на общината и язовирите "Порой" и "Ахелой" са предоставени за снабдяване за питейно-битови нужди", добави тя.

Още по темата

По думите й не става дума за политическа интрига в правителството и не става дума за борба между министерствата или партиите в управляващата коалиция.

"Имахме чудесна комуникация с Емил Димитров. Не знаех, че е прекарал коронавирус, не се бяхме чували 10 дни с него. Двете министерства имат общи теми и наредби", коментира казаното Танева от министъра на околната среда и водите Емил Димитров, че има забавяне от земеделското министерство на проекти.

"Не бях го чувала известно време заради заболяването му от COVID. Беше твърде емоционален. Имаме комуникация в оперативен порядък.  Всичко това беше ненужно, но това бе решение на колегата. Това, че не е от нашата партия, не съм го усетила в комуникацията си. Имало е разгорещени дебати. Всичко, което ни е поискано в оперативен порядък, е предадено", каза още земеделският министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
До немеца преди 3 години
По време на соца, по това време газехме един метър сняг, а сега от година на година зимата е все по-суха. До 30 години, ако продължаваме в същия дух, София ще е по-суха от Кайро. Това не го казвам аз, това е според световен доклад за климатичните промени. Ще живеят и същите талибани, като гледам накъде отива тая държава.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, че така ще каже, то паметта на избирателите в тая държава е 2-3 месеца. Аз бих се хванал на бас, че бургазлии, ще страдат за вода в най-скоро време | февруари, март|
18
1
 
3
 
! Отговори
До Немеца преди 3 години
Съгласен, но без частта с чудото небесно.То вече няма как да се случи. Много безобразия бяха направени във водосборите - някъде бе изсечена гората; другаде бе завишена ерозията, поради засилено и безотговорно човешко присътвие; водата бе допълнително, отбита, уловена; а речните корита бяха канализирани. А и всичко това в комбина с една очертаваща се неособено благоприятна климатична прогноза за следващите 50-на години. И ако не се научим да израрзохдваме с мисъл и пестеливо, ще страдаме
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АААхахахахаха намерила на кого да вярва...
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вода има ..лъжат,за да вдигнат на 5 лв.кубик
15
2
 
5
 
! Отговори
Немеца преди 3 години
Не може по времето на соц-а, когато се използваха големи количества вода з напояване, за промишленост, самите българи отивахме към 9 милиона. А сега тръбите от нивите отдавна са на скраб, промишленост няма, а българите сме към 6 милиона. Е как тогава стигаше, а сега не стига - заради източването. И хората трябва да престанат да слушат и вярват на тъпите обяснения на такива като тази корумпирана министърка.
14
2
 
8
 
! Отговори
Немеца преди 3 години
Аз пък вярвам на специалистите като инж. Димитър Куманов, който казва точно това, което всички умни хора знаят, а именно - построените ВЕЦ-ове по реки и язовири от клики близки до управляващите или с участието на самите управляващи. Под управляващи имам предвид парламентарно представените партии, защото те се джавкат само пред камерите, а иначе корупционните схеми си ги въртят заедно. Разрушете новопостроените ВЕЦ-ове и ще получите чудо небесно - изведнъж язовирите ще се напълнят.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бля бля бля, не мога да те гледам фръцло
12
1
 
5
 
! Отговори
Естествено че ще има преди 3 години
Водна криза, вижте снимките от язовирите, кал. Но любимото занимание на гробарите е да ЛЪЖАТ ЯКО за абсолютно всичко.Така че и следващия сезон по морето е провален.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Бургас може и да няма, но в Шумен ще има.
10
1
 
16
 
! Отговори
Батката преди 3 години
митьо момата отдавна му е все тая за Бургас. Града е добре асфалтиран... и убит от бой. Няма млади хора, няма живот, няма работа. А това с водата е най-наглата простотия която сътворихте. Двата морски града Бургас и Варна да ги противопоставяте и да говорите как ще остават без вода. Вода газим жадни ще ходим а ? Много бой ви чака.
9
2
 
19
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Случайно баща ми е от Бургас, и случайно имаме имоти там, та горе долу знам за кво иде реч. Първия му мандат беше почти перфектен, ама после и той влезе в партийната стратегия, а именно надути ремонти с фирми от нашия кръг и плачевни резултати - като Фандъчето в София. Бургазлии са настръхнали срещу тоя, и този мандат ще му е последен. В Бургас няма много братя роми и трудно ще манипулират вота.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БаБандитската партия се отвори към шаманството - вевайте ша се оправим - най- вероятно отзад.....
7
0
 
18
 
! Отговори
8888 преди 3 години
Танева, с нали знаеш, че ако кмета лъже, Ревизоро е прав, какво ще се случи с ГЕРБ в Бургаско ?!Няма и помиришете власт повече, а и доста хора ще имат проблеми с правосъдието, вкл. и ти!
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вярвате ли че мръсния въздух пак ги изненада.
5
0
 
13
 
! Отговори
Очаквано преди 3 години
Ревизоро се шашана - оказа се че природните закони не действат като счетоводните изчисления. На кой му дойде на акъл да назначи счетоводител за министър на околната среда и водите! Толкова ли няма еколози, биолози, метеролози и т.н. То също като тази министърка дето беше някаква по правописа, а я бяха сложили министър на спорта или Лучано - с тортите. Или Ананиев горкия - министър на здравеопазването, и то във времена на епидемия.
4
0
 
15
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Всичко е мижи да те лъжа !А представете си ако нямаше ковид и кърортите бяха пълни , не криза а здраво ос-ир-ане щеше да има !
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй някаква религия ли е, култ към кмета-фараон, ми хубаво.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък вярвам на очите си, язовирът е почти празен, а има и ВЕЦ закачен да смучи вода..
1
0
 
8
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ПУШИЛКА ВДИГАШ... АКО КМЕТА БЕШЕ ОТ...... ЩЕШЕ ДА КАЖЕШ:ВИНОВАТ. НИЕ ВЪВ БУРГАС ТОВА ЗА КРИЗАТА ЗА ВОДАТА СИ ГО ГОВОРИМ ОТ МЕСЕЦ ЮЛИ. ВИЖДАМЕ ЯЗОВИРА ГОВОРИМ СИ. КРИЗА ЩЕ ИМА... НО ДРУГИ ЩЕ СЕ МЪЧАТ С НЕЯ. А ВИЕ У СЦЗ. ДАЙ.....