Веселин Марешки: Поздравяваме президента, че показа мъжество

Лидерът на "Воля" е щастлив, че изборите не бяха отложени
14 яну 2021 22:20, Нели Христова
24

Държавният глава промени решението си за датата на парламентарните избори - вместо на 28 март, те ще се състоят на 4 април. Какъв е отговорът на политическите сили?

Приветстваме и поздравяваме президента, че показа мъжество и въпреки че не е на 28 март, е само след една седмица - на 4 април. Но толкова се радвам, че не отложи изборите, че не обръщам внимание на датата. Това заяви лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки в студиото на "Денят ON AIR".

"Промени в Избирателния кодекс са необходими, но не 2 месеца преди изборите. Често оставам неразбран, защото вървя 2-3 години преди другите. Ние от ВОЛЯ за първи път внесохме преди три години и седем месеца видеонаблюдение след изборите", отбеляза Марешки.

По думите му партията е внасяла такова предложение и през 2018 и 2019 година, но никой не е подкрепил идеята.

"Ние след четири години можем да излезем с гордо вдигната глава и да кажем, че не сме участвали в корупционни схеми. Убеден съм, че хората са разбрали, че ги излъгаха. Нека промяната, за която всички бленуват, да започне от днес, нека тези избори да бъдат състезание на отчет на свършена работа от всички нас", подчерта лидерът на "Воля" пред Bulgaria ON AIR.

Марешки обяви, че партията има идея да обедини голяма част от демократичната общност - "всички хора, които се чувстват демократи, не лидерите, които гледат само себе си".

"Ние сме готови за тези избори още от деня, в който сме влезли в 44-ото Народно събрание. Зад гърба си имаме голяма биография", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
stefRM преди 3 години
понякога балгарина е краино крити4ен,марешки поне дава не6то добро за народа,мисла че тои се опитва да баде честен, искрен тои е бизнесмен и неме интересува от каде и как е забогатял
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе марешки не беше ли в затвора за 4 години поради опит за рушвет?
20
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че имаме президент... Мъж.. Иначе примеера ходи със събути ***.
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ot presnite novoproizvedeni priasno izpecheni s bulgarsko grajdanstvo hora ima solidni umni kandidati za novi bulgarski politici i upravliavasti diktatori s chujni korencheta, koeto e prekrasno. ste ima raznoobrazie na diktatorite i na predlaganite diktatorski formichki i gorichki.
18
4
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Защо няма снимки на мъжеството на президента тогава?
17
7
 
19
 
! Отговори
Магарешки преди 3 години
Воля имат 0,2 процента. С 50 то лева дето Марешки си плаща от години, ще стигнат 0,5.Парламент да забрави. Но! Осъден е, и следващото управление най вероятно ще го прати в затвора.Че и Варна да си отдъхне от мутpагени
16
29
 
10
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
до 2:Два милиона пенсионери ,които купуваме от аптеки ,,Марешки, , ще си гласуваме за него!!! Човекът е хуманист и ни продава евтини лекарства!!!
15
14
 
12
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Четвърти април ще бъде новият Девети септември!!! Венсеремос!
14
12
 
22
 
! Отговори
Олеле преди 3 години
МАРЕШКИ С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ СЕ САМОУБИ. ПОЛИТИЧЕСКИ. СБОГОМ!!!
13
5
 
19
 
! Отговори
Не разбрах преди 3 години
За какво Радев е показал мъжество???? Че променил датата с 1 седмица ли?? И ако на това се казва " мъжество"...?! Мноооого сме я закъсали!!!
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки виртуоз в преобуването в въздуха!!!
11
11
 
16
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
До 10! А ти можеш ли да ми кажеш католическата държава интересува ли се кога е Твоят Великден? Карай си католическия ден и никой не те кара да гласуваш и ваксинираш! И кво католицизма!? Не чу ли, че папата е арестуван вчера за педофилия?
10
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Радев беше отложил с още една седмиц герберастите щяха да се нахвърлят...че нарочно отлагал.
9
5
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Може ли да ни кажеш, защо изборите са точно на католическия великден?Предполагам, че имаш вътрешна информация.
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този не беше ли за затвора.Хубава биография гр
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки,а на кой оставяте Българските католици! Те какво, да празнуват Великден или да ходят на избори?
6
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки е негодник и ***!
5
3
 
10
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Хахахахаха евала ! Хахахахаха
4
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки, и вие сте една чамова дъска. Онзи ден направихте президента на пух и прах.... днес го поздравявате. На това се казва чамова дъска. Хората няма да забравят как подкрепихте Радев със 130 000 гласа от Воля на балотажа за президент. Така, че нищо мъжко не виждам във Вас един ден да говорите едно, а след още един ден да поздравявате човека, на когото казахте истината в очите. Това е замазване. Кой Ви накара да замажете разговора от консултациите? Вие го избрахте-сега му сърбайте попарата!
3
4
 
32
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Ах каква фурнаджийска лопата си ти. Само да не се махнеш от парламента ще кажеш на всички, че са невероятни.... да не сме расли в саксия?