БСП събира левите срещу ГЕРБ и управлението на Борисов

Нинова уверена: Промяната след изборите е възможна!
50
БСП събира левите срещу ГЕРБ и управлението на Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Промяната на тези избори е възможна, но трябва да бъде гарантирана. Ние, като най-голямата опозиционна партия, каним всички, които искат смяна на модела на управление на разговори - за да се организираме за провеждане на честен вот, да успокоим българските граждани, че гласът им няма да бъде откраднат, че има смисъл да гласуват и че ще имат гаранти за това", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
Нинова представи Декларация за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро и около която левицата ще търси обединение. "Не можем да останем обаче само с тези думи и декларации и затова пристъпваме към конкретни действия за честни избори", посочи Нинова.

Лидерът на българските социалисти обяви, че от БСП пристъпват и към конкретни действия за провеждането на честни избори като този четвъртък и в петък  последователно ще се проведат разговори с по десет извънпарламентарни партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия при провеждането на изборите.

"Предлагаме общи действия за покриване на всички секции с членове, наблюдатели и застъпници, максимална прозрачност на вота и кампания за разясняване, че всеки глас ще бъде зачетен. Предлагаме да обединим усилията си за паралелно преброяване, което ние като партия ще направим. Важно е сега да се обединим - всеки с възможностите, които има. Ние, като парламентарна и най-голяма опозиционна партия, и останалите партии и организации - със свои представители като застъпници и наблюдатели. Целта е да успокоим хората - да им дадем увереност, че гласът им е важен и че можем заедно с това обединение да гарантираме прозрачността на изборите", заяви на пресконференцията Корнелия Нинова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кого събира кака Корнела? Шопи със сопи? То май електоратът й е само такъв. А и да не забравяме старата гвардия пенсионери и пенсионерки тежко въздишащи по изгубеното комунистическо минало и издънките на новите богаташи - стара комунистическа номенклатура, които трябва да пазят това което родителите им заграбиха в името на тяхното бъдеще. Какво повече може да се каже? Който е умен и наистина иска бъдеще никога няма да се съюзи с тая пасмина И Корнела за капак - ужас!
41
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП събира левите срещу ГЕРБАма то по-лява партия от ГЕРБ има ли?
40
3
 
18
 
! Отговори
Олелеееее преди 3 години
БСП изпадна в амок!!!
39
3
 
16
 
! Отговори
пенсионер от БСП преди 3 години
До БСП - Да се изправим,но вече не можем ,защото видяхме ,че от презрял социализъм и по добро има ,пък и ако не са бастуните все в цепките си гледаме .
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е кoмунизите да не нападат мандри!
37
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСПа изметем хунтата на диктатора Борисовабе пръдльo ти хунта знаеш ли какво означава? Как мое сте толкоз *** тва камyнизите?
36
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е срещу -герб ще гласувам за корнелка
35
5
 
31
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
34
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи от олигархия да минем в откровена клептокрация.
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези безумци искат да реставрират комунизма. Това ще ни върне с още десетилетия назад в калта.Край, край на тоталитарната държава, остана в миналото, безумци!
32
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми не щеме бе да сваляме Борисов!Не разбрахте ли!Ако ще го сменям с Нинова -НИКОГА!Айде чао, че ни омръзнахте с това мрънкане и драпане за власт.
31
15
 
13
 
! Отговори
Хе Хе преди 3 години
Чебурашке рубличките гонят 100 за еврак. Събирай копейките и бегай в Сибир.
30
33
 
6
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Българите трябва да се изправим и да изметем хунтата на диктатора Борисов!!България трябва отново да счупи оковите на мутренското робство наречено ГЕРБ!! Кураж българи ще свалим Борисов, Русия е с нас.България ще свободна и вън от ЕС и НАТО!
29
5
 
21
 
! Отговори
Хе Хе преди 3 години
Другарете поемат Вината със мезета. В последно време и шмуркат и таралянкат виненките от мъка. Градация. Роби кандидати за червените феодали няма.
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, земи я разформировай таюя партия.За нищо не става.90% са бивши членове на БКП и даже не са се пребоядисали.В ръководството до преди 2 месеца беше пълно с хора от антуража на Живков.И продължаваха да търкат креслата в НС 30 години и да си пълнят гушите, защото ги избираха глупавите червени бабички.
27
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви леви, Нинова кани първи Манолова и Трифонов, после Христо Иванов
26
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова така и не разбра, че комунистите са ни дошли до гуша.Не искаме да ви виждаме и чуваме.
25
7
 
28
 
! Отговори
Д преди 3 години
Трагедия! Най-вероятно първа точка от тази промяна ще е връщането на трудови лагери...
24
3
 
38
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
23
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След изборите ще се самоизядат, като гладни кучета докопали кокала.