Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе

Новите членове са на по 25 години, сдобиха се с книжки
163
Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе
Снимка: БСП

Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти няколко десетки варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки.

Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години, допълват от пресцентъра на БСП.

Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по информатика, програмиране, финанси и международни отношения от Икономическия и Технически университет във Варна.

Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил е образованието си в Лондон -  маркетинг мениджър, но завърнал се да работи да се развива у нас, попълват списъка на новопостъпилите социалисти край морето.

Възстановилите членството си варненци са напуснали партията преди години в знак на несъгласие с политиката, водена от предходни председатели на БСП. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и Столетницата.

След обявяването преди седмица от лидера на българските социалисти на старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна на „Национална кампания за прием на нови членове“, първи се отзоваха оттеглили се социалисти от Пловдив, както и нови желаещи за членство. Тогава Нинова заяви: „Всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората, е добре дошъл. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“.

В структурите на БСП в цялата страна постъпват молби за членство в партията, потвърди и във Варна Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Анонимен 140: Нека всеки сам решава от кого може да очакваме социална политика. ГЕРБ вече ги видяхме. След три мандата на Бойко имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 280 лева. И това по данни от финансовият министър на Бойко за коледните надбавки през декември 2019 (тогава бяха под 360, а с последната индексация - под 380). А от тях има хора, които са работили по 40 години.А БСП отдавна предлага преизчисляване на всички пенсии. Така че всеки може да реши от кого какво да очаква
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време за промяна 120България има нужда от социална политика. Така че социалистическа партия ще има винаги..........Партии с общ корен БКП (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Воля, Независими, Славчовисти и пр) няма да докара социална политика на каквато българите в Германия, Франция, Италия и Англия се наслаждават!
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тези младежи очакват да бъдат в изборните листи, предложени за общински съветници или поне някаква високо платена службица! Работя с млади хора, но не съм виждала желаещи да работят беаплатно в полза на род и родина!
122
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-137 , а твоя бойко да ли е разказал,същото,на своите младежи,как неговата червена партия,го е приела на 18 години,в редовете си,а колкото до нинова,тя никога не е била член на бкп,а твоя бойко,още пази червената партийна книжка.
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Нинова разказала ли им е за престъпленията Партията срещу българския народ вече над 100 години?
120
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достоевски беше прав за тях.Ще разрушите страната,а после и себе си,им каза видния писател.И беше прав.Къде са сега България и Русия, както и всички бивши соц държави.
119
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има два пътя за развитие,единият е десен,другият е грешенсоциализмът свършва,когато свършат чуждите пари великата маргарет тачър
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименкака ви корна не знам дали ще яде агнешко,но дървото със сигурност ще яде
117
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какви са тези ***.човешка тор
116
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До :)))Дано да им е последна.
115
8
 
1
 
! Отговори
Бунтата преди 3 години
И аз ще се върна в редовете на партията наша велика,но тая овца да се махне и тогава.
114
3
 
3
 
! Отговори
НЕ преди 3 години
До А синчето на Нинова,Той е умен.
113
2
 
12
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Хайде,да ви е хаирлия първата мандра!!!
112
0
 
9
 
! Отговори
И аз ще се влея преди 3 години
Имам бирено коремче...
111
0
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Според мен средната възраст на активистите е поне 35 години.
110
2
 
12
 
! Отговори
От Мен преди 3 години
Ауууууу че са много кумонегите
109
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те хиляди,бе..
108
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мазния Бретон съвсем по комсомолски взе да ги кара. Това ли е "алтернативната". Смях, смях, смях.
107
17
 
8
 
! Отговори
Морз преди 3 години
Лех Валенса беше казал нещо от рода на "Както на всеки човек му е нужна лява и дясна ръка, така и във всяка демократична държава трябва да има и леси и десни партии". Така че добре за България е това, че в БСП ще членуват повече млади хора.
106
6
 
14
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Младоците ще и правят нещо на тая млифка Нинова