БСП иска Борисов в парламента, Караянчева отлага със седмица

Той трябва да отчете приоритетите по време на новото председателство на ЕС
44
БСП иска Борисов в парламента, Караянчева отлага със седмица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП настоя премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента и да изложи пред депутатите приоритетите на България по време на председателството на Португалия на ЕС, което започна на 1 януари.

Драгомир Стойнев припомни, че той е длъжен на всеки 6 месеца да бъде изслушват от депутатите за приоритетите на новото председателство и да отчете досиетата от отминалото.

„Ако не може днес, да дойде утре, но да изпълни задължението си“, настоя Стойнев.

Според него е важно Борисов да отчете постигнатото по време на председателството на Германия, което приключи на 31 декември, защото през тези 6 месеца България е била много активна и е спряла европейския път на развитие на Северна Македония.

Шефката на НС Цвета Караянчева обясни, че въпросът е бил поставен на Председателския съвет на НС и е било решено тя да проучи въпроса и евентуално следващата седмица Борисов да бъде поканен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бсп да ходят да се гръмнат.Освен да пищят с нищо не са помогнали на тая държава.Какво направиха пре тяхните управления?КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ И КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЕМА.БСП и комунизмът е тотолно зло и само зло е донесло на хората.
36
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той "ИНСПЕКТИРА" , ,макар и бъкел да не разбира от машините и съоръженията, пред които го снимат за спомен! В Парламента трябва да дава отчет за свършена действително работа,а от джипката може да си говори на мисирките каквото му дойде наум , дори то да няма нищо общо с действителността!
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО ЕДИН ГОВОРЯТ КОЛКО Е ВАЖНО ДА СВАЛЯТ БОРИСОВ- ИДВАТ ИЗБОРИ И ВСЕКИ ЩЕ СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА: 2007Г БГ ВЛИЗА С БСП В ЕС С 160ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 102.16ЛВ МИН ПЕНСИЯ, СЕГА 650ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 300ЛВ МИН ПЕНСИЯ.АКО НЯКОЙ ОБЕЩАЕ, ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧИ 4 ПЪТИ МИН ЗАПЛАТА И МИН ПЕНСИЯ- ВЕДНАГА ГО ИЗБИРАМЕ И НЯМА ДА ГО ДАДЕМ НА НИКОГО ДА ГО СВАЛЯТ, АКО НЕ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЯТА СИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО.
34
6
 
13
 
! Отговори
да бе преди 3 години
Някой представя ли си гербаджия, пък бил той и председател на НС да направи нещо без разрешението на Борисов???Парламента в парламентарната република България не може да задължи премиера да направи каквото и да е.Борисов ще отиде в НС не когато го извикат, а когато ТОЙ пожелае.Толкова за парламентаризма и демокрацията!Управлява ни шайкаджийска хунта.
33
5
 
3
 
! Отговори
Про со то преди 3 години
Стойнев, и ти ли стана предател и изедник на Родината.
32
5
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Каракачамаков: "Телефонът звъни...": Към свободни съчинения по опорната точка ли си минал"?
31
7
 
18
 
! Отговори
чудещ се преди 3 години
Тези бузки дето е заформил нашият Началник, дали са само от чушки пълнени с бобец?
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!
29
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
П Ходи пеша бе!Ами верно Бойко трябва пеша до парламента да отиде и толково дълъг път го изморява. Трябва джипакта да ползва.
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оооо про'стий българино, още ли смяташ, че живееш в демокрация, след като червената мишка от Банкя всеки ден ти казва "аз направих", "аз дадох", "аз наредих", "аз построих" и т.н. и т.н., това про'стий ми българино се нарича ДИКТАТУРА по комунистически, а не демокрация ясно ли ти е българино тъ'пий !
27
6
 
23
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Борисов е казал на ... жената от кърджалийско, че ако го извика в НС няма да я сложи в листите за следващото.Та ... жената от кърдждалийско слуша, че може и друг епитет да и лепнат.
26
5
 
15
 
! Отговори
ееее айде сИга преди 3 години
Борисоff е зает с други жизненоважни неща, кога да се занимава и с парламент!
25
6
 
14
 
! Отговори
до 20 преди 3 години
Кервана отдавна е затънал в дълбока кал от много милиардни заеми и мега корупция, шкафчета, далавери, схеми, а народа мизерен лека по лека се пръсва не мил, не драг по света, като през турско робство!
24
6
 
18
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Бойко отдавна се крие от парламента, защото там ще му зададат неудобни въпроси. Най му идва отвътре да коментира от джипа по време на някоя "инспекция". И това ще го гледаме най-много преди изборите. Отработена технология, и докато има кой да му вярва все ще я кара така. Няма да се оттървем лесно от него.
23
2
 
1
 
! Отговори
Невменяем преди 3 години
Изядохте ли си зелето ? Може да не започне да вони.
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той на седалка извън превозно средство не сяда, как да го накарат да дойде ? Чудя се как чете документите които подписва докато шофира.
21
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е идеален но докато комунистите дето се представят за опозиция не напуснат НС туй ще е положениетол Антикомунистически преход със комунисти за алтернатива. Явно каскетите още живеят в паралелна държава.
20
3
 
1
 
! Отговори
Мирно! преди 3 години
Да почетем паметта на комуниста от кервана.Вечна памет!
19
16
 
5
 
! Отговори
Кервана си върви преди 3 години
Борисов е вдигнал кокала нависоко, а комунистите подскачат и джавкат в краката му... Жалка картинка.
18
3
 
0
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
Чувам гласове