Йотова: Подкрепата на БСП към Радев не е намаляла

В трудните моменти левицата била способна на крайна мобилизация
Обновена: 26 фев 2021 14:41 | 26 фев 2021 14:02, Камелия Цветанова
13
Йотова: Подкрепата на БСП към Радев не е намаляла
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че за четири години не съм усетила подкрепата от БСП към нея и към президента Румен Радев да е намаляла.

"Напротив, в най-трудните моменти тази подкрепа най-много ни е помагала“, призна тя.

Още по темата

„БСП е подредена партия, която има много сериозен устав, който винаги се спазва, поне откакто аз съм в нея, с много точни процедури и номинации, които се правят от структурите, за да се вземе най-накрая решението на Националния съвет. Предстои още много път да извървим в тази посока, защото в момента най-важно е добрата кампания и спечелването на парламентарните избори, а след това ще помислим за президентските избори“, коментира тя относно подкрепата на левицата за втори мандат.

Относно предстоящите избори Илияна Йотова коментира, че  точно в такива моменти партията е способна на крайна мобилизация.

„Способна е да затвори много страници, които по една или друга причина не са прочетени докрай, изразявам се метафорично в случая. Способна е да даде всичко от себе си, за да могат да бъдат спечели изборите. Днес листите са готови, пожелавам на всички тези хора успех, те са много сериозни и силни. Те имат не само какво да кажат, но и какво да направят за България“, поясни вицепрезидентът, цитирана от „Фокус“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но пък подкрепата на българския народ към бсп драстично намалява!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
йотова,дали е намаляла или не подкрепата, фигуранта е президент на бсп и мафията, а не на българския народ! Вземете си го и се махайте! Стига сте тормозили народа! България ще е много по-добре без вас!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На лъжата краката са ЛЕВИ!Да беее. хич никак не е намаляла. Баш партийното острие леееко финтира Радев, казвайки че БСП няма да подкрепи Радев за втори мандат.Типично за червените другари е, че когато лъжат не могат да лъжат както трябва.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полегнала е Йлияна на хълбок и думи сладки тя нарежда, че подкрепата не намалялаи как тя много помагалаза години четири бездейнис клишета безидейниза предизборните листина червени комунисти
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно крепят му" т....ците".
5
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Илиян Ид*ио*тов е съвсем прав. Няма как да намалее нещо, което го няма.
4
0
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Подкрепата на БСП изобщо те ме интересува. Радев може да стане отново президент ако Борисов отново му подари мандата както направи първият път издигайки Цецка Цачева. А колкото до Йотова да не ще гласуват единствено тези, които я харесват когато пълзеше в краката на Киро Гундяев, цигарения поп и екзалтирано целуваше ръката му. При положение, че отказа да целуне ръката на българският патриарх на церемонията по полагане на клетва пред парламента.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
vai, vai ...kakav li service ima v psyhiatriata pilotcheto...
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Тя партията може и да го подкрепя,но народа вече не.Всички видяха колко струва разеденителя на народа нищоправещия фигурант.
1
0
 
16
 
! Отговори
Странна работа, преди 3 години
тези двамата нищо не правят,а ***. им помага.Заплатите за лежане ли ли ги получават?