БСП: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж

Левицита твърди, че е имало купен вот
67
БСП: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП остро разкритикува в своя нарочна позиция изнесените в медийни репортажи данни за неприкрито купуване на гласове от ГЕРБ на частичните местни избори в община Мъглиж на 28 февруари. От партията призовават в позицията за обединение на всички партии и формации, без ГЕРБ, за опазване гласа на всички граждани.

Още по темата

„Цяла България видя как ГЕРБ победи вчера на частичните местни избори в Мъглиж – с безпардонни и неприкрити манипулации. С употребата на хора и купуването на гласовете им.Телевизиите показаха във видеозпис, че всяка морална и законова норма е престъпена и погазена от ГЕРБ.  Показно, грубо и арогантно кметското място бе узурпирано и това стана публично достояние“, пише в позиция на партията.

БСП призовава всички, без ГЕРБ, да проявят остра нетърпимост към всички варианти и механизми на опорочаването на вота.

„Да се обединим и да се противопоставим на всички порочни практики за подмяна на волята на българските гласоподаватели – познати и нови форми на агресивно вмешателство в изборния процес“, зоват социалистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
0
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Като са толкова сигурни в твърденията си, защо не дадат под съд ГЕРБ? Защото всичко, което БСП говорят и правят е фалшиво, лъжа и манипулация...Крайно време е да извадим този отровен трън от болното тяло на страната ни...БСП ВЪН!
53
3
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Отнесете въпроса в съда, какво само пишете по форумите.
52
2
 
3
 
! Отговори
Тупан червен преди 3 години
До Знае се!Кой лъжеш, бе аланкоолуууууууу? Резииил и провал сте за България. Фалирахте 3 пъти държавата и искате още. Няма да ви мине номера на китайката.Хората не пасат трева.
51
6
 
8
 
! Отговори
И НИЕ преди 3 години
Така ще ревете и на 05.04.2021 г. И понеже няма да знаете как да се оправдаете ще изкарате зеления чорап виновен за падението. И ще сте прави защото той ще ви дръпне с 5% надолу. И ще си имате основателна причина да не го подкрепите.
50
13
 
6
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Където е ГЕРБ всичко е менте, лъжа, измама, подкупи. Както лъжат на избори, така лъжат, че управляват държавата. Така лъжат, че магистралите им са по-скъпи и смъкват десетина пъти по-високи цени. И всичко това не е странно, защото ГЕРБ са последната комунистическа партия в България, която е и партия на организираната престъпност. Когато си отиде и последния комунист от тази комунистическа партия ГЕРБ, тогава България ще се превърне в европейска държава!
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НА КРАК О, ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О, РОБИ НА ТРУДА"- ИЗПЯХА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И СЕ МЕТНАТ НА РОЛС РОЙС, ЛАМБОРДЖИНИ, МАЙБАХ, ПА ПОЕМАТ ИЗ БЪЛГАРИЯ ДА НИ "ОПРАВЯТ".
48
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе Лъчо мозъка-личния лекар на тиквата...нещо не се изказва от доста време...,а и сина му е единия от убийците та Милен Цветков....стоял на предната седалка до напушения шофьор,а малкото лъчисто мозъче даже е избягало...ето такива са ГРОБ и отрочетата им...тежко на България,ако пак ги изберем...
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЗОРИЩЕТО БСП- РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАСИЛ ИВАНОВ ЗА ДЕПУТАТА ОТ БСП- ТАСКОВ ДОКАТО Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА БОЛНИЦАТА В КАВАРНА- ПЛАТИЛ 70 000ЛВ НА АДВОКАТ ДА ЗАЩИТИ БОЛНИЦАТА ЗАДЛЪЖНЯЛА С 60 000ЛВ ПРЕД ЕНЕРГОТО, ПЛАТИЛ ХИЛЯДИ ЗА РЕМОНТ НА ЛИЧНА КОЛА, НАРЕДИЛ ДА СЕ ИЗПЛАТЯТ ХИЛЯДИ НА НЕИЗВЕСТНО ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ В БОЛНИЦАТА ЛИЦЕ ЯВИЛО СЕ ДА ПОЛУЧИ ПАРИТЕ, 14 000 ЗА БЕНЗИН. ПРЕДИ ТАСКОВ ДА СТАНЕ Управител- болницата дължи МАЛКО НАД 100 000 ЛВ, ТОЙ ОСТАВА ДЪЛГ НАД 600 000ЛВ- КОЛКО ХАРАКТЕРНО ЗА ЧЕРВЕНИТЕ
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Калеко Алеко много мяза на гладен ром,който заработва като мъглижките си събратя, само че вероятно взима много повече от тях...няма лошо...човешко е...с празно шкафче не се живее...а и парите не миришат...по избори е златно време за ромите и друга продажна ***...
45
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъглиж и селата наоколо са едни от най-циганизираните райони на България...така че няма начин герберастите да не са ги купили,а и то се видя...с оранжевите маски...на черен фон...
44
2
 
19
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
ГОТВЕТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!!!ОТ БКП/БСП ПАК СА ВИ ПОДГОТВИЛИ ГРАНДИОЗЕН "БАЛШОЙ ТЕАТР"/по руски образец/... КАТО "МАЯ- КОСТИНБРОДСКА" И "ДУБАЙСКА ПРОЛЕТ"--ПО "ЧАЛГАРСКИ".... ХАХАХААА....!ЩЕ СЕ ЛЪЖЕ И МАЖЕ... КАТО ЗА СВЕТОВНО.... КУПЕТЕ СИ БИРА И ПУКАНКИ И ГЛЕЙТЕ СЕИРИ.... ХАХАХААА....
43
0
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" вместо да търсят под вола теле е по-добре да погрледнат водачите си на листи и тези под тях, които представиха за парламентарните избори, че там изобилства от такива довели икономиката ни до крах, до такива провалили болници и превърнали ги в бащиния ... Подхода на шумкарите с нищо не се е променил през годините, пак са се прицелили в мандрите и държавната хазна ... !!!
42
3
 
20
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Дела и присъди за КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ имат предимно от БСП и ДПС. Класика в жанра. Кампанията на Радев беше доста неясна - кой, как и защо я финансира от името на невинни бабички - помните ли предаването? Жениците с изненада научаваха от документа, четен им от журналистката, че са превеждали пари. Потрес... А сега крадеца вика: "Дръжте крадеца".
41
4
 
20
 
! Отговори
оооо Шипка преди 3 години
вой се носи от бсп , така ше е и на предстоящите избори .
40
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свиквайте: Кремъл, чрез Фигуранта и БСП са ви приготвили този рефрен оттук та чак до след изборите, защото знаят какъв изборен резултат ги чака.:))))
39
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гербаджиите отвориха кесията - плащааат яко ,ама после ще си ги върнат парите в стократен размер.и тука Явно пишат платените
38
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Па то и в София така стана - Аз не познавам жив човек ,който е гласувал за фандуркова ,*** на -спечели !Измамата ще е мощна на 04/04 -герп и дпс тея разполагат с милиарди пари и власт .Ако не дойде някой да ни освободи/пороби ние сами никога няма да можеме да ги махнеме от власта.
37
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ ОТНОВО ПО НОВИНИТЕ ЗА ОРАНЖЕВАТА ТОРБА- НАОКОЛО ИМАШЕ ХРАСТИ- АМА НЕ В ХРАСТИТЕ- ТОРБАТА БЛИЗО ДО АЛЕЯТА НАСИПАНА С КАМЪНИ- НА НАЙ ВИДНОТО И ВИСОКО МЯСТО- МАЯ, НИНОВА- ТОВА Е ОФЕКАЛВАНЕ И СЛАБА РЕЖИСУРА.
36
20
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
Точно така, Нинова, всеки избор на ГЕРБ, където ид а е, трябва да бъде оспорван и да се стига до повторение на изборите в населеното място! Защо? Защото "повторението е майка на знанието", а аз го перефразирам 'Повторението е майка на Истината". Тогава ще се види, дали наистина ГЕРБ е спечелил или не, защото на Бойко, втори път пари няма да мус е дават за едни и същи избори;))) след като тези вече са му изгоряли;))) Всичко опира до парите!:)))
35
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите като не печелят и изборите винаги са фалшифицирани и купени,редовни са само когато те печелят.