Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е

Кой ще бъде той обаче ще стане ясно когато ГЕРБ получи мандата от Радев
Обновена: 14 апр 2021 13:29 | 14 апр 2021 11:12, Красимир Ангелов
675
Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е
Снимка: БГНЕС

Ще предложа министър-председател с европейска ориентация. Това обяви лидерът на ГЕРБ и настоящ премиер Бойко Борисов във Велико Търново.

Още по темата
"Много хора, включително нашите избиратели, смятат, че кандидатът за премиер трябва да съм аз. Но аз винаги съм смятал, че обединението прави силата, особено във време на пандемия и на такава тежка икономическа криза в света. Затова считам, че не е редно, и аз като Радев, да разделям нацията. Той на практика това прави. Затова ще предложа за министър-председател човек с ясна европейска и натовска ориентация", заяви Борисов.

След като ни дадат мандата ще направим своето предложение за премиер и правителство, подчерта Борисов.  

Той посочи, че ще каже името на кандидат-премиера след като ГЕРБ получи мандата за съставяне на правителството. Така Борисов потвърди, че няма да стане премиер за четвърти път и кабинет "Борисов 4" няма да има.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че от партията са готови и със списък с министри, които ще са както нови, така и ще се запазят част от старите. "Ще останат достатъчно, ще има и нови", посочи Борисов, без да разкрива имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
538
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек с обратна ориентация, аз така го разбирам
537
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този кандидат на Герб, предложен от Борисов, сега от коя партия е ? Такива са ни политиците, като самия Борисов. Преди от БКП, после от БСП, а сега от Герб. Не стават така нещата, както си ги мислите. Няма как по-прости хора от мен да ми дават съвети как да управлявам бизнеса си. Между впрочем, аз никога не съм членувал в партия, поради което винаги ми е било много лесно.
536
2
 
3
 
! Отговори
Урааа преди 3 години
Независимо от всичко ,хора не се лъжете никога вече БСП (БКП) на власт
535
1
 
6
 
! Отговори
bolbov преди 3 години
Господин Борисов,Моля Ви не изоставяйте Вашия матриал.Останете поне като Министър на Убразуванието!!
534
15
 
18
 
! Отговори
народа преди 3 години
никой не го иска! 3.5 милиона изгони навън в емиграция.
533
8
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 599"От толкова много българи, защо точно еврейчето си предложил за премиер ве Бокооо " - защото е българомразец, като всеки атлантик.
532
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Днес е велика дата от българската история!На 14.04.1205г българската войска,начело с Цар Калоян сразява западните нашественици.Ето това трябва да споменем,не разни недоразумения.Да живее България!
531
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквун чекмеджан, пандиза ти е сигурен
530
3
 
8
 
! Отговори
до Тиквата преди 3 години
Трябвало да е с "европейска" ориентация? Те тоя 10 години е премиер, да не е сменил "европейската"с "обратна" ориентация след изборите?
529
3
 
5
 
! Отговори
до 595 преди 3 години
Борисов: "Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор. "
528
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добро от ЕС няма, разберете го, без значение какво ще е правителството, извън ЕС не е за предпочитане в никакъв случай!
527
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутра с чекмедже пълно с пари и злато и огромен пищов. Комунистическа креатура, срам!
526
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов още в началото ще вкара в капан Слави с мажоритарните избори, а после и субсидията. Този парламент ще се окаже яко шоу аз си приготвих семките за сеира.. Сега ще видим колко, "големи топки" има шоумена - дали ще плюе върху твърдението си че влиза в събранието заради референдума си....
525
5
 
3
 
! Отговори
Край преди 3 години
Българите искат да видят долу някой който е по-горе от тях.Душа и свет им е падне някой. Ама по-ниско и от тях да падне. Няма как да стане - Бате не е идеален ама е силен и богат и натрупа мъдрост.
524
2
 
14
 
! Отговори
sss преди 3 години
тулупа бил най-подготвен... по какво по шкафчета?? тоя 3 месеца не се научи как се носи маската, дори си я слага на очите вместо на устата... 12 години не научи 5 думи на английски, за това време не можа дори един разговор без преводач да направи на срещите на ЕС... прочел една книга ама по картинките... навил ръкавите, сложил ръцете в джоба и дотам с подготовката!
523
3
 
3
 
! Отговори
xaxa xyi преди 3 години
До ха-ха-ха един по дебел суджук да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор
522
4
 
5
 
! Отговори
Со кротце, со благо преди 3 години
До МариновБоко затова я предлага, за да не се връща в Кърджали! Явно, че кърджалийци не харесват килими втора употреба! ПРЕТЕНЦИОЗНИ!
521
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска да каже, че той самият е бил самериканска или турска (някакванебългарска изобщо ориентация),но предложеният от него премиерще бъде с европейска.
520
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американски бази в България -- на куково лято.Проститутките да ходят по американски базинякъде в Европа -- в италия има, в германия,в полша.
519
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бочко, откачи ли, мама? То хората тоя Митов го мразят повече и от теб!