Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Делянчо да се взема с *** и да се омитат докато не ги е подпукала народната любов... Алчни крадци дебелокожи!
179
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
делянчо,гледай си сергийката на Димитровградския пазар,в мъжки работи не се меси,или отиди,до Банкя,и помогни на "работягата"че тези дни много работа имал,щял да съставя правителство.
178
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Търсенето на отговорност,за престъпления...не е реваншизъм бедни ни духом!!!
177
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напук правят само бебетата...
176
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вятърът на промяната отново задуха.
175
5
 
6
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Неее драги ми Делянчо , тепърва ще си сърбате попарата от кражби , търгове , комисионни и т.н. Яко ще ревете !
174
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Койчо Бебешкото лице трябва да е в затвора не само заради откраднатите пари , но и заради хилядите разрушени съдби на "неправилно гласували" в Хасковска област , осъществено благодарение на лансираните от него кметове-калинки , които са абсолютни u3pogu , но пък "носят много гласове за ГЕРБ" !
173
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Поредното вЛ.е.чуго.
172
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрев изглеждащ свестен,махай се от ГЕРБ и ВМРО докато можеш.Отиди в някоя друга партия и се реализират,ГЕРБ и ВМРО са партия на корупция и престъпност.Дано да има справедливост и да вкарат лидерите им в затвора. И да не се отказват от ЛУСТРАЦИЯ
171
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Бойко,Каракачанов,Захариева,Джамбаски ,Цветан Цветанов влезнат в затвора,това ще означава че сме влезнали в правилния път.
170
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да съсипва един народ и да мислиш,че ще.ти се размине.Крадене за 10 години ,корупция,безнаказано,престъпност ,висока смъртност,миграция,пенсии най-нискимв Европа,липса на медици,учители с най-нискимзаплато в Европа,полицаите с най-нискимзапшати в Европа.София е най- зле изглеждаща столица, липса на места в детски градини,ухапани от кучета в столица,убити от ток по шахти в столицата......ЗАТВОР за ГЕРБ и ВМРО
169
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. Щом просперитета на държавата за последните 30г. зависи от сградата е правилно да се махат ГЕРП, защото те с нищо не допринасят за просперитета!
168
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
уважаеми гербери толкоеа ли е трудно да преглътнете факта че 75% от гласувалите не ви искат. Да бяхте събрали 51% и си управляеайте. Не сте единствените грамотни уж хора в тази държава. Акс мислите че властта ви е завещана от някой пожизнено нещо сте объркали държавата с една две по северно.И не излизайте пред ЕС че проруски сили са окупирали властта..
167
2
 
4
 
! Отговори
така ще е преди 3 години
Ще пеем и песни на Добри Чинтулов.
166
3
 
6
 
! Отговори
ясновидец преди 3 години
Моето виждане е че наесен, когато се обере зарзавата, в България ще стане много популярна песента: "Камъните падат от небето".
165
6
 
3
 
! Отговори
до Гербер преди 3 години
къде искаш да ти ги напиша, точно тук ли
164
4
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До 169. Това, както си го написал, идеално пасва на управлението на БСП. Добре, че народът не мисли като олигоффрени от твоя тип и го показа за пореден път на изборите. Ти да не би да не си разбрал кой ги спечели?
163
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Постановката всички срещу ГЕРБ обикновено свършва много скоро... в полза на ГЕРБ. Справка 2013-2014.
162
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пич, объркал си се.Не е реваншизъм, а търсене на отговорност, за безкотролното крадене на НАШИ пари.Толкова много далавери, вкл и на този на снимката, но нали съд и прокуратура са зависими, всичко им се размина.Направили били магистрали, че с парите, които похарчиха можеше да се асфалтира цяла България. С милиардите евросредства можеше да се вдигне стандарта на всички българи, а не само като на този от снимката.Много крадохте пич, а за престъпление има наказание.
161
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парламентът изглежда все едно за втори път идва Червената армия.Мая Манолова все едно организира втори Народен съд.Новото ОФ ще ни върне там, където бяхме преди 30 години.