Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!

Подозира останалите партии, че целят да няма правителство
Обновена: 20 апр 2021 11:53 | 20 апр 2021 11:53, Камелия Цветанова
291
Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки че вчера беше опериран, премиерът в оставка Бойко Борисов събра част от ГЕРБ, за да представи пред тях състава на кабинета, който ще предложи.

Още по темата

„Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов.

„Българските избиратели искаха аз да съм премиер. Не се кандидатирах за премиер само за да е мир. Може да сме достойна опозиция. В момента има огромно управляващо мнозинство“, коментира той.

Борисов отсече, че политиците в ГЕРБ са можещи и знаещи.

„Да не говорим за умните и красивите, я вижте на правната комисия какъв е, я покажете малко плочки, малко се разголете, това е новата мода“, обърна се той към съпартийците си.

Той натовари вицето в оставка Томислав Дончев да вземе мандата и да го внесе заедно с депутата Димитър Главчев в НС.

„Голи до кръста, да видят и ние какви имаме“,  пошегува се Борисов.

Премиерът в оставка обаче предупреди, че в политиката страхът се определя от отговорността, която се носи.

„Толкова години я носих сам, от сутрин до вечер, е отдръпнах се“, допълни той.

„Истерични и злобни хора винаги са ме плашили, те се деструктивни, но страхът в политиката не е в това да се скараш, да се сбиеш, да крещиш, това го правят мутрите, отговорните политици поемат отговорност и управляват.
Страхът е на този, който ще избяга от отговорността да направи кабинет, той е страхливец“, отсече Борисов.  

„Аз подозирам, че така ще направят, че да няма правителство, да имат още два месеца да правят провокации, само че българският народ ще го оцени това, те носят вече отговорност за всяко нещо. Какво искат от нас, народът ме избра за депутат, аз не отидох, за да не дразня там“, каза той.  

„Вземете днес мандата и се опитайте с разум да говорите с тези хора, дори да не се съгласят да ни подкрепят, ние сме дължи да го изговорим , защото когато дойдат да ни потърсят по някакви теми, тогава ще им отговорим със същото високомерие“, предупреди премиерът в оставка.

Според него като първа политическа сила е трябвало председателят на НС да бъде излъчена от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе за какво да ходи в парламента бе ? Те не го викат да обяснява ,а го викат за плана за развитие.А компетентен по плана е Томето.Нали сеи направиха комисии за разследване ,да разследват ,а ако излезе нещо ,ще го вика прокурора ,а не НС.А ,БЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СТЕ.
213
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама как ги изпързаля пак тоя Бойко!Пак ги пусна да се търкалят надолу по пързалката.Много ме кефи.Ония ко кош ки толкова искаха да го разкарат ,че бързо ,бързо приеха оставката на правителството ,а после БОЙКО ,ЕЛА БЕ!И той им показа една патерица,хаххаххахах
212
1
 
2
 
! Отговори
Сергей преди 2 години
Или от джипа или от болничното легло ,но кабинета ще бъде нареден и готов за управление.
211
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В стремежа си да търсят под вола теле - някои хора стават жалки като се съмняват в операцията и започват да правят свободни съчинения и есета на тема "Какво е патерица и има ли почва у нас?" Продължават да копаят под дъното с противоречиви обвинения. Не подценявайте Борисов! Той ако е искал да лъже-ще ви излъже класически. Толкова е опитен, че ви е бедна фантазията.Правилно си е поставил патерицата от страната на здравия крак. Има указания в интерет как се носи една патерица.Може да се провери.
210
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилният начин да държите патерица при травма на долен крайник е под ръката, която е срещуположна на пострадалия ви крак. Препоръчва се да поставите патерицата под мишницата от страната на здравия ви крак - или с други думи, от противоположната страна на пострадалия крак. Поставянето на патерицата на неконтузената страна ви позволява да се отдръпнете от контузената страна и да я натоварвате по-малко. По този начин тежестта се поема равномерно и се образува "триъгълник" - здрав крак, болен крак
209
2
 
1
 
! Отговори
до 234 преди 2 години
Преместване на равна повърхност.Трябва обаче да се има предвид, че методите се различават в зависимост от броя на патериците и техния тип. Разхождането с една патерица е доста лесно. Основният принцип е, че подкрепата се установява само от страната на здравословен крайник. Инструкцията е, както следва:- Подложката се поставя напред на разстояние от малка стъпка (50 см).- Опирайки се на патерица и здравословен крайник, те прехвърлят болен крак.- И тогава те правят здравословна стъпка.
208
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До уточнение и работи на изключен компютър .
207
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винету е изперкал.Вече е полудял че не е вожд на племето.
206
7
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Защо се крие този човек,все някога ще трябва да даде сметка за делата си и делата на ...партията му.Язък,че е бил слуга на Тодор Живков.
205
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Толупе,ти си връо.
204
2
 
6
 
! Отговори
Кинези преди 2 години
Почти всички пациенти които за първи път се налага да ползват патерица не са наясно от коя страна да я ситуират. Обяснението е просто. При ходене имаме стъпка на здрав крак, стъпка на болен + патерица. Когато патерицата е от страната на здравия крак стойката е много по стабилна.
203
6
 
10
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
,ми аз предлагам да продаваме билети за изявите на Баце. ще оправим фискалния резерв.
202
7
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
ГЕРБ няма кадри.
201
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Останалите 5 партии тайничко завиждат на кадрите с които разполага ГЕРБ .Вярно е,че нямат шутове , дем,агози , усой-- ни.ци , нека-дър-ници , притежатели на медии за фалшиви новини , затова пък имат имат личности , които са спомогнали да тръгне България напред и това е неоспорим факт , както е факт , че няма никакви доказателства за всички обвинения към тях , но лъжите продължават за съжаление.
200
4
 
13
 
! Отговори
психиатър преди 2 години
Така и така сте го приели, колеги, направете му и един електрошок, за да не се прибягва до лоботомия при обостряне на симптомите му в хода на заболяването.
199
4
 
16
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 2 години
Поредното елементарно и некомпетентно решение,както и много други подобни в типично негов стил(Барба Гановски стил)!!!Жалко за Родината докато арогантната простащина е на власт!!!!Списък е много "интересен" и абсурден!!!Жалко за тези зависими,зомбирани и облъчени от Бг медиите(за тотална дезинформация в повечето случаи) наши сънародници плюс тоталните манипулаций и на тези избори(някои хора знаят за какво става дума) и резултатите са налице!!!
198
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТРАХ СТРАХ СТРАХ
197
4
 
28
 
! Отговори
До 209 преди 2 години
Имаш не опит, а трънки! Патерицата винаги е откъм болния крак, защото я използваш вместо него! А от механика разбираш, колкото Инспектора от квантова физика!
196
4
 
38
 
! Отговори
неВалиден преди 2 години
Понеже имам много сериозен опит с патерици, нека ви обясня, че патерица /канадка, бaстун/ се носят от към ЗДРАВИЯ крак. Целта е да поемат част от теглото на пострадалия крак. Такава е механиката на ходенето. И декларирам, че съм тотално анти-Герб. Но не мога да си изкривя душата когато чета глупотевини. Иначе всички доносници които познавам са Герб-симпатизанти.
195
4
 
15
 
! Отговори
Как той ще нарежда преди 2 години
Нали си има министър председател който трябва да си ги нареди--- ей как забравих ,че това не е като нормалните партии ,а всички са му марионетки .И той се научи да го играе ,,почетен председател,,европейците не виждат ли тази ,,*** демокрация,,