Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много

Манолова, Нинова, Татяна Дончева били истерични жени
187
Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много
Снимка: МС

Примерът в оставка Бойко Борисов, който вчера беше опериран по спешност, след като получи травма при игра на футбол, съобщи, че сигурно утре ще бъде изписан от болницата.

Още по темата

„5 операции са много, доста е болезнено“, призна той.

На критиките на политическите си опоненти, които твърдят, че го е срах да отиде в сряда в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост той отговори така: „Още на времето му казах на Станишев - стига с тия Маи и Корнелии, излез ти, те са истерични жени“.

„А те всички се събраха сега и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични. Те искат да направят патаклама в парламента, те не искат да четат“, отсече Борисов.

По думите му той е лидер не защото е силен физически, а защото е мъдър.

„Дълги години съм тренирал карете и не случайно, защото това изисква култура на двубой, като излезеш и се поклониш на партньора. Когато „Барселона“ отиде в Мадрид за мач с Реал, отборът се подрежда в шпалир. Това са големи спортсмени и то най- добрите, те правят така“, коментира премиерът в оставка.

Той призна още, че с Любен Дилов-син се виждали по един път в месеца, за да си говорят по интелектуални теми.

„И той ми казва, ако знаят колко си умен. Те и за „Винету“ говориха, но те не знаят, че са две книги“, добави лидерът на ГЕРБ.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
5
 
! Отговори
джо преди 3 години
Да можеше да присаждат и малко главен мозък, ама нейсе. Медицината е безсилна.....
156
2
 
6
 
! Отговори
DDD преди 3 години
Джипко Бибипков нещо много си верва!... Кви пет операции, бе, кви пет лева? Със скъсани менискуси съм и на двата крака от години, и още не съм се оперирал!... Какъв е тоя хленч? И вижте симуланта му със симулант от коя страна е сложил патерицата?... Аман от цир.каджии!
155
7
 
1
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
За разлика от Болен Сидеров, когато Баце се появи в ЕС вратите автоматически се отварят пред него.Още по-интересно ще е дали вратите ще се отворят на сбирщината в парламента и сглобеното от нея евентуално правителство, което по всичко личи ще даде скоропостижна фира.
154
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 3 години
Пази боже от истерични мъже
153
1
 
5
 
! Отговори
Болен преди 3 години
Кажете къде да отида да се лекувам,тая болница е със много луксозни столове.а препи дни като гледах детско отделение тоалетната и до ден днешен не зная къде живеем ние и къде Боко .
152
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най достойния премиер на България. Никой не е правил повече за България от Борисов. Като се започне от повишаване на стандарта, строителство и дипломация в международен план.Но на троловете им плащат да лъжат че живеем в мизерия...
151
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете, че патерицата я носи на грешния крак! Ако наистина има операция ще я носи от страната на оперирания крак, за да се подпира на нея и да пренася тежеста върху нея. Това, че я носи на неправилния крак означава, че симулира. Тоест болничния му е фиктивен, което е документално престъпление най-малко. Отделно е в рецидив, защото това ще му е второ неявяване пред парламента на страната по неуважителни причини. Съд и затвор за лъжеца Борисов!!!
150
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв титаничен интелект блика от пръжката каратист боже господи
149
3
 
11
 
! Отговори
Куцаш преди 3 години
С грешния крак ***
148
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше за всички лесно здравеопазването, като за Борисов.
147
3
 
6
 
! Отговори
До 147 преди 3 години
Затова България винаги ще и казваме Бантустан във форумите, а не Нидерландия. Премиерът Рюте ходи с велосипед на работа и живее в двустайно жилище. Затова Българите до 2100 г ще емигрират към Нидерландия, а не обратнотоПоради нещата описани в твоя коментар номер 147
146
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bravo sevda tv, hubava reklama. na kogo e bolnicata?
145
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
borisov, na nikakav parlament nema da odish.na toz parlamen patriotitte sa okachili cherveni feneri v internet ...babite da zarabotvat i da sabirat pari za aktualizacia na budjeta...za balet i majoretki, gimnastichki s buhalki i ledeni parzalki...aman samo ot chetnici...i kukuri v ledeni reki ,;-)
144
2
 
9
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Слави да си прати патериците на Боко - като го изписват утре, че с тях да отиде в Парламента. Хем да не се харчи много Боко, хем някаква солидарност и състрадание към Него.
143
3
 
5
 
! Отговори
Как се позволява да преди 3 години
ОбиждааааааааааааВън мутрите от управлението на България!
142
7
 
8
 
! Отговори
Батьо преди 3 години
"Него го оперираха уж спешно..." -----------------------Брато, човекът е премиер. Нали не си представяш да чака с месеци за операция и накрая да го оперира стажант-хирург? Помисли си - някак си е нормално. И ти да беше премиер, сигурно нямаше да постъпиш иначе. Аз например нямаше.
141
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ko stava jiv li e car vi simeon i caricata vi marga ritka?
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
na 66aha...ako...kolko...;-)))
139
3
 
5
 
! Отговори
Лойко преди 3 години
Какъв треньор си бил ти бе, ПОЗОР....каратист *** хахахаххаха
138
6
 
16
 
! Отговори
Сенсей Борисов! преди 3 години
ХА-ХА-ХА, ХО-ХО-ХО, ХИ-ХИ-ХИ!!!Ох, ще се срина от смях!Бойко що не го вземат за директор на драматичния театър? Много го бива!Добре, не е прочел само една книга, а две, извинявам се!Между другото, произведението на Карл Май е било любимо четиво и на Адолф Хитлер, който явно не е бил по-глyпав.Дали е случайно?А карате и аз съм тренирал.Ако Бойко докаже че може да брои до десет на японски аз ще си изям обувките!