Борисов: Загубената битка невинаги означава край на войната

Омразата и разделението не водели до нищо добро
119
Борисов: Загубената битка невинаги означава край на войната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"145 години от избухването на Априлското въстание – събитие, доказало желанието на българите за свобода и държавност. На висока цена с кръв и жертви, то постига целта си“, написа от болничната стая, след като вчера претърпя операция, премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата


"Показва ни, че невинаги загубената битка означава край на войната. Стига да вярваш достатъчно в целите си. Урок, който трябва да помним и днес. Омразата и разделението ни водят само по пътя на разрухата и никога не са довели до нещо добро. Успехите се постигат бавно и трудно – с единство и смелост. Поклон!", допълва той.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
Ko40 преди 2 години
Не разбирам,непонятно ми е защо български медии и електронни платформи продължават да пишат и "славят" делата на един провалил се политик,всъщност мутра узурпирала властта и живота на българина за десетилетие с помощта на запада.Мога да пиша още много но първия път когато написах нещо срещу"бащицата" три пъти ме спира полиция за проверка на документи.Който разбра ,разбра защо трябва тази герберска мафия ,да се изрине до край.Иначе жална и майка на България
94
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
До Сандо поправка *какви
93
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Боко, я разкажи кво прай в чешкия затвор, че много ми е интересно?
92
0
 
2
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 2 години
Да уточним победихте или загубихте?
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква война каква битка,този все повече прилича на Каракачанов.Скоро и той с неговата мафиотска структура ще е вън от парламента.
90
1
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Загубена битка?Нали бяхте уж победители?
89
3
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
герП се окопават и изчакват разногласията на противниковите партии, за да ги използват в своя полза !!!Разчита полсе да се върне като незаменим ... дано да не стане !!!
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце да го доведат принудително в парламента - в усмирителна риза и с поцинкована кофа на главата!
87
3
 
1
 
! Отговори
ееее да преди 2 години
Трудничко е с премиерска заплатка да си строен и фин!
86
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти с народа ли ще воюваш,бе *** анар!Марш у Психото!
85
1
 
7
 
! Отговори
колкото толкова преди 2 години
Проф.Младен Григоров пред в.Труд за новия парламент:"Невероятна простотия!"Мнението му за адв.Хаджигенов-"Не го коментирам!"
84
0
 
4
 
! Отговори
От Херодот до днес преди 2 години
Историята на политическия възход на Бойко Борисов, е история на едно подценяване. Тази история си има и имена: достатъчно е да споменем Илия Павлов и Емил Кюлев, двама от тези, които можеха да бъдат министър-председатели на България.
83
9
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
а какво да кажем за стотината хиляди /да не са и повече!/ ,получаващи пенсии ПОД 300 лв?!..Познавам пенсионери по инвалидност с пенсии от 250 лв.Те какво,НЯМАТ ЛИ НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА?!?!?!..какво вика Тиквата?..-"Ми да ***,така или иначе са инвалиди!"....Ей за това тоя бабуин ще остане в историята като най-МРАЗЕНИЯ терорист!
82
12
 
16
 
! Отговори
Ужасно е преди 2 години
Като си помислиш,че индивид като Тиквата е ръководил съдбата ти повече от десетилетие.няма ли край войната ,която води срещу българите. Геноцида върху нас,подкрепен от Путин и Меркел.
81
7
 
8
 
! Отговори
абре гербери преди 2 години
Сами ли си четете глупостите които пишете ?
80
7
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
тоя са скина да обижда българите,да се подиграва с тях и да краде както никой друг до сега,обаче.."Бил много разочарован че го мразели толкова много хора"....Оставям на страна другите му гаври,но последната вече преля чашата.-Сутринта една позната ми се оплака,че баба й нямала да получи "заветните 120 лв",защото пенсията й била 300.00 лв,а "помощите" тоя ги "отпуска" на хора с пенсии от 300.01 до..369 ли беше,не си спомням.И така,заради ЕДНА СТОТИНКА, бабата остава БЕЗ подкрепа!!!А какв
79
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познавам един, който се казва бойко методиев, само не е борисов и по същия начин е свръхнаднормен и не може да се загащи.
78
4
 
8
 
! Отговори
до протестърите преди 2 години
НЕ 150 ХИЛЯДИ ИМАШЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, аз ги броих и бяха не по-малко от милион и половина близо два милиона и за това парламентарната група на Мутрите е най-голяма цели 14 депутата, ами те могат и Конституцията и Формата на държавно управление да променят и да се върнем към Русия, за какво ни е НАТО и ЕС
77
9
 
23
 
! Отговори
***** преди 2 години
Бойко е направил нещо наистина както трябва за да му наскачат с такава отвъдна адска злоба- направо като обезумели! Всеки емигрант който от наистина дълго време не се е прибирал в България, може да забележи огромната разлика между сега и преди десетина години примерно. Не само външно, но и в самочувствието на хората. Но има нещо друго заради което го мразят??! Не бях негов фен, понеже нямах много отношение към политиката, но започвам да мисля, че трябва да е направил нещо наистина добро!
76
8
 
6
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
Минавал си по жълтите павета само насън.В началото имаше 150 000 души.Снимано е с дрон.Както и Ройтерс,ББС и др.западни медии също снимаха.Ама нали на страха очите са големи,привиждат ти се някакви мъгляви 30-тина души.А това,че народа след тези протести ви го намести,какво е?