Нинова: Пет пъти подадохме ръка на новите партии, те я отхвърлиха

Борисов се бетонира в енергетиката за 5 години, заяви лидерът на БСП
20 апр 2021 15:50, Нели Христова
66
Нинова: Пет пъти подадохме ръка на новите партии, те я отхвърлиха
Снимка: БГНЕС

Късно е, колеги, за китка. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова към колегите си от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" по време на брифинг в централата на партията, предаде "Фокус".

"Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов в момента се окопава, пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание: "Има такъв народ", "Изправи се! Мутри вън" и "Демократична България" и те пет пъти я отхвърлиха. Точно с едно действие бетонираха Борисов в един сектор - енергетиката", каза Нинова.

Тя припомни, че миналата седмица БСП е внесла предложение за мораториум на решенията на правителството в оставка за сделки и смяна на бордове до избора на ново и че тези политически субектии са отхвърлили предложението на БСП.

"След като разбраха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега искат да го внасят. Късно е, колеги за китка, защото ето какво се случи за един ден. Спешно на извънредни заседания се излъчиха новите бордове на енергийните дружества", каза още Нинова. Тя изброи БЕХ, АЕЦ "Козлодуй", "МИНПРОЕКТ" и други.

По думите й всичко това е внесено в Агенцията по вписванията за 24 часа. "Нещо, което обикновено отнема седмици", изтъкна още Нинова.

"Предоставяме справка от Търговския регистър за свързаност на новоизбраните лица и можете да потърсите кой-кой е. За нас остава един въпрос: защо уж новите партии, които искат да се борят със статуквото, обслужиха задкулисието, вместо да се борим с него. Очаквайте утре нови факти и документи. Благодаря ви", заключи лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
3
 
! Отговори
Кококо преди 3 години
Ох те и новите, и БСП се ще се счупят да лазят по корем по Славчо бееее
49
1
 
4
 
! Отговори
До ИТН, ДБ и ИМВ преди 3 години
Четете, ***:"След като разбраха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега искат да го внасят. Късно е, колеги за китка, защото ето какво се случи за един ден. Спешно на извънредни заседания се излъчиха новите бордове на енергийните дружества", каза още Нинова. Тя изброи БЕХ, АЕЦ "Козлодуй", "МИНПРОЕКТ" и други.Някой нещо да е разбрал? Бойко се окопава за 5 години напред, а вие мигате на п'арцали. Само с приказки не става. "Ау, колко е лоша и истерична Корнелия Нинова".
48
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не иска мръсната ръка на Корнелия
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не си кралица ***, та продаваш ръка. Не видиш ли че, няма кавалери.
46
3
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Всяко действие или бездействие на тази другарка обслужва играта на Борисов и компания.
45
1
 
8
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Подайте нещо от Техноимпекс и ще....
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да поемат протегнатите ръце като знаят за какво ги протягат.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на ДПС какво подадохте??
42
4
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Никой не ви иска крадливата ръка
41
3
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Не бе, тя просто да обясни, как през 1999 тя, тогава 28 годишна *** от село Крушовица, идва в София и купува "Техноимпекс". Как стана това, как така Костов й даде възможност? А откъде извади 250 000 долара да плати обучението на сина си в САЩ?Не си мислете, че много й пука за България. По интернет данни, синът й си работи в Ню Йорк и не мисли да се връща. Живеел с някаква южнокорейка, това значи, че внуците й ще бъдат наполовина корейчета.Ако стане напечено - ще хване самолета и - при тях.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мууууууу....мууууу.Кравата пак замуча. Мууууу.......мууууу.И очичките им пак насълзени.За бик ,ли плаче?
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако поемат РЪКА ще опропастите и партията им и държавата ни!Далеч от ЧУМАТА !КЪДЕТО МИНЕ КОМУНИСТ И ТРЕВА НЕ НИКНЕ!
38
1
 
7
 
! Отговори
Прав си Гьоте ... преди 3 години
До АнонименАко се сменят на два месеца, има шанс България след 3-4 години да има нормално правителство с нормални политици и нормални народни представители.
37
2
 
13
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 3 години
НИНЧЕ така и така гледам че си на АМБРАЗУРАТА да ти истрелям един въпрос. КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ 6 000 000 лева НАДВЗЕТИ СУБСИДИИ. ДА ЧАКАМЕ ДА НАПРАВИТЕ 20 лева на ГЛАС ЛИ ???
36
1
 
13
 
! Отговори
Елементарно преди 3 години
бе Нинова, те не искат твоята ръка! Подай си оставката и ще видим!
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АЛооо чалгопитеци много сте неграмотни!Поне като бай Чалга не говорете и пишете!!!
34
4
 
9
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Не е ясно Нинова какво против има промените в Енергетиката! Явно това е било нещо свързано с корупционните ѝ ламтежи доколкото мисля, че тя беше собственик на някакъв дял в Енергетиката ни. ГЕРБ няма интереси да назначава неспособни хора там, но Нинова има интереси да използва корупционните си схеми там. Вероятно Нинова се е надявала в суматохата, която създава, да налови доста риба в мътната вода, но ... Това обаче не й пречи да подръпне "въдицата" за "зайците" - трябва да слушкате, значи!
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен за патерица на Боко,за друго не става!
32
0
 
3
 
! Отговори
КръгълЛумпен преди 3 години
До КЛПо-голямо безхаберие съчетано с противоречия и фантазии скоро не бях чел :)))))
31
16
 
5
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Нинова е права, ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ БИЕ ПРЕЗ ЗУРЛАТА ПО ВСЯКАКЪВ ПОВОД И БЕЗЖАЛОСТНО. Не знам къде им е бил акъла на тия новите, никакъв политически инстинкт не показват.