Митов за отказа на ДБ: Проявяват политическа незрялост

Сега в момента могат да отидат да преговарят с БСП и с ДПС, посочи той
Обновена: 21 апр 2021 13:54 | 21 апр 2021 13:38, Камелия Цветанова
303
Митов за отказа на ДБ: Проявяват политическа незрялост
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Демократична България отказа поканата за разговор за подкрепа на правителството на ГЕРБ-СДС. Партията с най-голяма ПГ, която вчера получи мандата от президента, потърси първо подкрепата на ДБ, тъй като в нейния състав влиза ДСБ, която е част от ЕНП.

Още по темата
"Уважаема г-жо Атанасова, В отговор на Вашата покана за консултации във връзка с връчения проучвателен мандат за съставяне на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих искал да Ви уведомя, че нашите предизборни ангажименти и каузата на Демократична България за дълбоки реформи в правосъдието и борба със системната корупция, изключва възможността да се отзовем на Вашето предложение. ГЕРБ продължава да бъде основен носител на порочния управленски модел “Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв начин не променя този факт", написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ДБ Христо Иванов.

Според номинирания за премиер на правителство на ГЕРБ Даниел Митов обаче отказът от разговор с нас от страна на "Демократична България" е проява на политическа незрялост.

"Не можем да си обясним защо се отказват подобни разговори", призна той.

"Не зная как изведнъж "Демократична България" стигнаха до извода, че могат да дадат абсолютно безусловна подкрепата на групата на "Има такъв народ" след като до вчера се отнасяха към тях по съвсем различен начин. Така или иначе това са фактите. Сега в момента могат да отидат да преговарят с БСП, с ДПС. Сами влизат в ситуация, която не е в тяхна полза", коментира Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До Анонимен гоуем лъФ!
227
0
 
2
 
! Отговори
факт! преди 3 години
МИТОВ Е ОБУЧЕН В САЩ , И НАЗНАЧЕН ОТ САЩ !
226
0
 
4
 
! Отговори
Фактите ! преди 3 години
Митов е напарфюмиран АГЕНТ , държавата няма интерес към такъв човек !
225
0
 
1
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 години
Това ми изглежда, като гроздето не е сладко.
224
0
 
4
 
! Отговори
Въпросът : преди 3 години
Митов ще РАБОТИ ли за България и народа в Бг , ИЛИ ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА ?МЕРСИ !
223
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На патриотичния фронт не им беше герб виновен за разгрома а изцепките и издънките им на дребно като ги сложиш на власт можеш да ги видиш колко струват скоро и Слави иска като Сакскобурготския да го чакаме 800 дни да продума но надявам се българина да не допусне тази грешка и на следващите избори да е аут.
222
2
 
2
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 3 години
Я шъ гласувам за Стойне от Чукурово шото кво ми обещае през деня,го изпълнява през ноща одма...
221
2
 
4
 
! Отговори
Всички са агенти преди 3 години
на различни ведомства на друга държава.
220
0
 
8
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
При цялото ми уважение не одобрявам Митов като политик! Същото се отнася и за 95% от политиците ни...Песимист съм че нещо положително може да се промени в БГ - премного са егоистите,гладните и жадни за власт и за пари продажници!!!
219
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ГЕРБ никой не си задава най-важния въпрос:- Защо всички бягат от тях от страх да изчезнат от политическата сцена?
218
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния поличически хамелеон-плазмодии остава разочарован от колегите си! Служителя на ДД, който искаше да "управлява", отиде "у киреча". А честито! Да се готви следващия!Иначе ми се струва, че далаверата с Митов е била подготвена доста години по-рано, иначе няма обяснение факта, че те изхвърлят като министър, проверяват те, съдят те и ти отиваш да работиш, за тези които те съдят!Явно едни наши нови "братя" са планирали и подготвили една далаврка с Митова, ама не ги огря, за сега!
217
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До неразбралЩом образован и интелигентен човек е недоразумение тогава какво е учиндолският славей.По-добре нека този "титан на мисълта" да разкаже какво е да боледуваш от болест дето я няма.
216
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не сте посмели да въведете електронно и 100% машинно гласуване без хартия,това никъде го няма.Тези пиявици искат да ни затрият от първия ден!Готвят фалшификации!
215
3
 
3
 
! Отговори
До 251 преди 3 години
Че какво ни интересува дали са купули жилище в БГ.Да си купуват,но данъци и осигуровки плащат в чужбина и помагат на техните пенсионни системи и техните държави с данъци.Като са се устроили там ,да си стоят там,а който се е върнал да остане,добре дошъл!Няма за какво да гласуват тук.Може да бъдат подпомагани с образователни програми,български училища,центрове.Те и руснаци имат жилища в бг.
214
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митов е умен и ерудиран човек,правилно е избран.Това,че Хр.Иванов е отказал ,той е внедрен да унищожи прокуратурата да се върнем в мутренското време на безнаказаност и удобен гл.прокурор.С насоченост и към специализираната прокуратура и съд ангажирани със тежките престъпления,корупция,пране на пари,божковци,цветан василевци,бобокови,арабаджиеви и др.,най порочната част от хора,държали контрола и минавали безнаказано.А Бойкикиев им съдейства,няма надежда с такива ако се оставят.
213
7
 
9
 
! Отговори
Кабинет ли е преди 3 години
До неразбралБоко се изпусна брутално. Доказа, че е кукла на конци. Щом опря до Калин Вельов, онзи Дилов "Младши", който е търтей безподобен с нужди за логопед и носи името на баща си, шопара Красен Кралев, който унищожи спорта в името на далаверата, онази тлъстата от ДПС на социалното, която ръси глупости и буди смях и съжаление. Земеделието и МВР остават също при Пеевски. Какво да кажа...
212
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е пълно недоразумение и гавра на природата. Фатална грешка на Бойко. С този васалски и безсилен ход отблъсна много симпатизиращи на ГЕРБ. Борисов показа, че гласувайки за него гласуваш за Костов, Пеевски и не знам кой вече още доказан измамник.
211
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
248 БСПарите отдавна си легнаха, казват че са в будна кома.
210
4
 
10
 
! Отговори
sd преди 3 години
Атанас Атанасов заяви, че няма как да се водят разговори, тъй като липсват допирни точки:"Тезата на номинирания за министър-председател Даниел Митов, че сме идеологически близки, е невярна. Идеологията на ГЕРБ са корупцията и обръчите от фирми, така че нямаме допирни точки".
209
9
 
8
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
Много е вероятно на втори избори хора като мен които ги интересува държавата да е стабилна да сменят партията и да подкрепят ГЕРБ. На вторите избори ВМРО/БНО/НФСБ/Воля може да се обединят и заедно с Бойко влизат вътре и имат 121. Тогава няма да мине нито една реформа. Шанс има сега Дългия+ДБ после ще бъде по трудно и то доста ! Дългия и ДБ да не забравят ,че политика се прави с компромиси ! Никой няма 100% подкрепа освен Хитлер и Сталин :) Мислете с главите си ! Ползвайте ГЕРБ докато са клекнали