Рашидов: Лавина от омраза и искащи властта в НС

Парламентът не е място да се правиш на сладур, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС
21 апр 2021 22:06, Анисия Иванова
76

В политическа изолация ли е ГЕРБ и водят ли се задкулисни преговори за правителство на "Има такъв народ" с подкрепата на ДПС. От ГЕРБ по всяка вероятност ще върнат мандата за съставяне на правителство, тъй като не срещат подкрепа в парламента.

"Нито има драма във връщането на мандата, нито нещо необяснимо. Когато има очертан общ фронт анти-ГЕРБ, ясно е, че този мандат трябва да бъде върнат. Положиха се огромни усилия години наред да се създаде такъв блок. Дългият мандат на Борисов ги умори, всички искат властта. Явно чарът на Борисов направи възможни 3 мандата. Колкото повече ГЕРБ беше печеливш, толкова повече се появяваше опозиционната омраза", заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му "улицата" е била наелектризирана и управлявана.

"Бръчките ми не са алкохол, но дълги години едни хора моделират образа. Трябваше да се направи образ на дебил, на алкохолик. Най-обидно е, че аз през живота си пиех водка, а те ме играеха с уиски. Откакто се лекувах - нито пия, нито пуша. Но купонът тече. Това се направи и с ГЕРБ - години наред се градеше един образ", подчерта Рашидов в предаването "Денят ON AIR".

Народният представител призна, че ГЕРБ има допуснати много грешки, но посочи, че грешки имат всички преди ГЕРБ и ще имат всички, които ще дойдат след ГЕРБ.

"Тошко Йорданов говори глупости. Вече не са на улицата, не са в шоуто, не е майтап работата. Те са в една зала, където трябва да има достойни и отговорни мъже. Важното е да говорят мъдри мъже. Не е място да се правиш на сладур. Отвсякъде лавина от омраза. Това не е политика", коментира Вежди Рашидов.

Той изтъкна, че преди изборите всички са нападали ГЕРБ и са смятали цялата им политика за грешна. "Кое беше грешно? Всички знаели как да стане. Много искам да управляват, да видим как точно ще излекуват българския народ. Много се точеха", каза Рашидов и добави, че опонентите им няма да се справят със здравната и икономическата криза.

"Улицата влезе в парламента, ама някои хора още са на улицата. Хубаво е площадната демокрация да стане парламентарна. Парламентът не е точното място за протест - касае живота, съдбите и бъдещето на хората. Протестът трябва да е с тези и позиции. Доброто също има юмруци. Какво се пъчат?", настоя той пред Ганиела Ангелова.

Рашидов каза още, че ГЕРБ може да бъде конструктивна опозиция. Определи Борисов като политик с много опит и настоя, че премиерът в оставка още е победител.

"Има хора, които още го желаят и го харесват. Какво да го правим Борисов? Ако обществото се консолидира да гласува за него, защо да не е президент?! Грешката беше, че не се кандидатира предишния път", отбеляза депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Що ни занимавате с този Мултак". Слуга на мутри, посъбрал трохи от мутренски трапези.
52
0
 
3
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Аланкоолу,мястото ти е в дпс.Като подмазвач на Републиката,ти "българино" заложи на по сигурното,дишайки пръ..та на банкянския си приятел,да бъдеш винаги нон стоп на държавната ясла. Ти си един консуматор на блага които българския народ внася всеки Божи ден в хазната.Гьозбояджия,който и сам не си вярва когато плямпа нещо,особено когато то е по адрес на българският президент Р.Радев.Бил на времето в компанията на Ил.Павлов,днес този е в компанията Боко.Защо бе "патриоте "драги"!?
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не те е срам,бе Рашидов? Хората трупаха това недоволство и гняв години наред,но не смееха да го изразят от страх,от страх от вашата герберска коалиция!
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато целия свят ти е крив и никой не те разбира и иска,не трябва ли да потърсиш причината в себе си?
49
2
 
8
 
! Отговори
Така мисля преди 3 години
Замислете се защо е така. Вижте грешките си и вземете мерки. Не обвинявайте другите. Но не виждам наведени глави и опит за коригиране. Вие начело с лидера си се мислите за незаменими и с това ставате смешни и отвращавате хората.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мутро мулташка, налапа се при ГЕРБ и сега мигаш с ресници, като ханъма.ми, свърши вашето, до сега вие на другите, сега те на вас.ще те боли, но си кули боров вазелин....
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Народният представител призна, че ГЕРБ има допуснати много грешки, но посочи, че грешки имат всички преди ГЕРБ"-- това е неприемливо, България сенамира в такава зона, че не може да си позволява грешки, нито хора,които правят грешки и казват, четова е окей. Грешките струват милиарди,аз се питам какво правиш в парламентаточно ти.
46
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавата пяна започва да се стича по канала на историята. Но това е едва началото.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Наздраве, Главен Мултак !
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Шайката ГЕРБ-БКП се държи като истерици ,злобеят ,оплюват ,крещят като деца в детска градина .Същия цирк правеха през 2013-14 година ,само да спасят Толупа ,който за пети път оперира менискус от страх да не говори в Парламента и всички да видят колко е неграмотен и ръбат в мозъка . Да не видят ,че психически е чалнат в главата и не може да отговори на неудобните въпроси . И такива И д / оти ни управляваха 12 години ??
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опозицията в този парламент е на такова унизително, ниско ниво, което подхожда само на хора с незавършено основно образование от малцинствата .Срам и позор.
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Свободните гражданиТова (което твърдиш) го няма никъде по Света и няма и да го има... С такива примери и приказки се лъжат само бyдали без грам логика в мисленето.
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако нямаше пандемия тези чалгопитеци и други *** изобщо нямаше да се поколебаят да"управляват", но сега ги е шyбе и ще гледат само отстрани, как РадеФ ще довърши пъкленото си дело със служебния кабинет.Ще измислят всякакви мpъcoтии срещу ГЕРБ, докато се стигне до новите избори.
40
7
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
За сагъ само ви мразът.Гледайте по лошу да не стане !
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тя "омразата" е номер на китайката.Сценариен спектакъл на задкулисието,засегнато от правосъдието.Че и да не се търси отговорност преди 2009г,а само след.Но точно с преди е заровено кучето,началото на корупцията,износ на капитали,окрадени предприятия или продобити на безценица.Днес М.Общата реши "ревизията" да е последните 4 години,а когато беше с Орешарски и преди със Станишев да не се пипа.Ревизия се прави от начало,другарко-от 1989г.Гешев вече е проверил приватизацията,остава за давността
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
42 ,анонимен " англето" е обикновен *** или простеещ първичен олиг.о френ.Както определиха в една статия пилитическия *** е като тъ.па про.с.ти.ту.тка на хероинова зависимост ползвана от група тарикати за опростачване.
37
2
 
5
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Ако не съм аз шоу нема да има , тия некадърници отидоха държавата да управляват .Пази боже сляпо да прогледне .
36
9
 
17
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Живеещия в Англия не гледа ТВ,няма инфо за БГ,но отвън" виждал"най добре.Идвал веднъж в БГ,10 дни и навсякъде "корупция,некадърност,шуро и муро" и тинтири минтири.Нищо не виждаш,а коп.тора в Англия по двама- трима в стая е върха,високите наеми в старите къщи на градоред.Като освободиш квартира трябва да платиш на фирма да почисти.Тук новите магистралите са нужни за икономиката,за транспорта,има много месни производства ,бързо предвижване,за туризма и няма нищо общо с предишния батак.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
след една година се върнаха на бял кон------- Това беше едно време, тогава и аз бях от ГЕРБ.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бръчките ми не са алкохол, но дълги години едни хора моделират образа. Трябваше да се направи образ на ***, на алкохолик."Веждичка, това че не си пил ден и половина не успява да убеди хората че не си алкохолик...