Хасан Адемов: Ограничението от 35 секции за вота в чужбина беше дискриминационно

Ако мандатът попадне в ДПС, ще бъде взето решение какво да се прави с него
22 апр 2021 22:40, Нели Христова
43

Поставили сме си цел, каквато и в предизборната ни кампания. Неслучайно избирателят е заявил своята воля на последните избори", каза депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов за "Денят ON AIR".

По думите му задачите прeд депутатите не са да се занимават със себе си.

"Трябва да се решават бързо проблемите на бългaрските граждани - излизането от здравната криза, ускоряването на ваксинацията", подчерта събеседникът.

От думите на Хасан Адемов пред Bulgaria ON AIR стана ясно, че на гърба на ДПС са се упражнявали много политически сили.

"Да трупат политически дивиденти. Няма нова идея в това, което става с комисията "Росенец", но ДПС не се притеснява какво ще каже тя, защото държавните органи са тези, които трябва да се произнесат", заяви той.

"Колегите от ИТН ясно казаха, че не искат коалиция с ГЕРБ, а г-н Плевнелиев нека се упражнява по други теми, от които разбира, а не на гърба на ДПС", категоричен бе Адемов.

И допълни, че Движението за права и свободи няма притеснения относно мандата, който президентът връчва на партиите и ако той стигне до ДПС, предстои да се вземе решение какво ще направят те с него.

"Ограничението от 35 секции за вота в чужбина беше дискриминационно. Много държим да има видеонаблюдение за по-голяма прозрачност. Нека има машинно гласуване, но по-скоро и машинно преброяване на гласовете. Въпреки проблемите, ЦИК си свърши работата и нямаме основания да сме недоволни", подчерта народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
89 преди 3 години
ОЩЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СЛЕД НЯКОЙ КУРБАН И КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕР КАТО ЛЕНИНЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ НЯМА КАК ВИЕ ИЗБИХТЕ МАЙКИ С ДЕЦА А СЛЕД ТОВА СЕ КОЛИРАХТЕ С ВЪЗРОДИТЕЛИТЕРАЗБЕРЕТЕ, ЦАРСТВОТО НА НЕГРАМОТНОСТАИ НА ТУРСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ МУРАФЕТИ ПРИКЛЮЧИДУПЕ ДА ВИ Е ЗДРАВОЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНАИ ЩЕ ВИ НАВРЕМ В АНАДОЛА И КАВКАЗ
24
1
 
2
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Бъди рахат, Слави и Маяманолов с Татяна Дончева ще ви направят първа сила...
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Хаасън не му харесва, че в Тюрккийе нямало достатъчно секции. Иска поне 1000 там, за да могат анадолците да гласуват ефективно.
22
1
 
7
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Проблемът, реално, не са им секциите. Проблемът и е, че искат да завоюват българска територия, по възможност повече и докато не го постигнат няма да се спрат. Мултикултурализмът не работи и абсолютно-всеки-път е обречен на провал!
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България няма турска секция за никои турски избори, следователно в турция не може да има секции за избори в България.Българските граждани в турция са патерица на дпс за повече фалшиви гласове. Лица, които не говорят български език не са нито българи, нито дори български граждани, това са турски изселници.
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
турция води неоосманистка политика спрямо България и Балканите. турция и Русия не са съпоставими, защото турция винаги е била, е, и ще си остане враг на България и християнския свят.За света не е дошло нищо добро от турция и никога няма да дойде.
19
7
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и ага...бългаярските турци са най ограбваната прослойка...всяко семейство български турци са роби из чужбините...със соп/к/ола ги лъже вече 30 г. как раздавате ама на вас си,те проглеждат виждащи как се прави в държавите където ги изпратихте роби...няма да ви го простят...ще ви накажат...вие ги предадохте и ограбвате 30 г....и религията няма нищо общо...Справедливостта е висша ценност..не ги подценявайте и обиждайте повече...българските турци са синове на България и са наши братя!!!
18
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ефенди,комисии,държавни органи...ама сте ги назначили калинките с герб,та попитахте ли те милиона гладни,унижени,ограбени,българи,чийто деца продадохте роби в чужбина през ваши фирми какво искат?объркали сте Народа...Капитан Петко...плащаше "кайвето" и най-добрият му приятел бе...турчин обичащ България...играете опасни игри с герб...играете против Народа ни с цел продължаване ограбването на Народа ни...ага...объркал си рейса!!!Народа ни е основната константа...с нас които иска!!
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
турция няма нищо с България и ЕС.Фалшивите бюлетини от турция обслужват единствено ноосманоста ердоган и неговата маша в България, дпс.Забрана за гласове от турция.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дпс е незаконно формирование и няма работа в българския Паарламент.
15
8
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
А ве, както са я подкарали тия в парламента, на следващите избори ДПС може да станат първа политическа сила. Машаала, аферим, ашколсун, кьопоолар.
14
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без това ограничение ДПС ще има огромен брой депутати - поне 45 вместо сегашните 27. Разбирате ли какво предателство се готвят да извършат новите партии срещу нас българите?
13
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От чужбина изобщо не трябва да се приемат гласове, щом сте се изнесли не ми давайте наклони!
12
14
 
13
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Тоше ,Тоше виде ли сега каква я надроби чужбина та чужбина е ти сега чужбина. Или беше нарочно ти си знаеш!
11
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този изборен кодекс може да се окаже кутията на пандора.. Спомням си как Мая Манолова направи изборен кодекс по времето на Орешарски, Всички знаем какво стана след това на изборите.
10
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ ПОКАЗАХА ЧЕ ПО-ГОЛЕМИ ЕКСКРЕМЕНТИ ОТ АРМЕНЦИТЕ НЯМА.
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян гласува за ДПС защото е истински арменец!
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТУРЦИТЕ ИМАТ ПРАВИЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ АРМЕНЦИТЕ.
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арменския "геноцид" - борба на турците с корупцията в държавната система на султана.
6
35
 
20
 
! Отговори
От 1-во лице преди 3 години
Аз съм български турчин, но не гласувам за ДПС. Имам роднини в Турция, които го правят. Твърдо против съм. Това с падането на тавана е голям автогол. В Турция има хора, които са раждани там, не знаят и дума български, но имат лични карти, защото родителите им са изселници. Това е потенциал, а там се гласува под строи. На миналите, понеже беше локдаун, можеше да се излиза само срещу паспорт и глас за ДПС. Повярвайте, гласовете на ягодоберачи от Англия ще са пренебрежимо малко в сравнение с ДПС.