БСП не е давала съгласие да има служебни министри от редиците ѝ

Новините, че трима социалисти ще са в кабинета на Радев, били фалшиви
24
БСП не е давала съгласие да има служебни министри от редиците ѝ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В публичното пространство се тиражират фалшиви новини, че БСП е дала съгласие Деница Златева, Весела Лечева и Желю Бойчев да бъдат служебни министри. Не е предлагано, обсъждано или одобрявано нито едно име от БСП, съобщиха от пресцентъра на партията.

В БСП решения за участие в правителство се вземат единствено от Националния съвет, чиито членове са 185 души от цялата страна, напомнят от левицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: БСПниноваминистри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Да-а-а-а-а ! преди 2 години
АМИ, ПРАВИ СА, ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ЩЕ ИМА МИТИНГИ НА "ПОЗИТАНО" И ТЕ СЪВСЕМ ЩЕ РУХНАТ... ЛЕСНА ДЪВКА СА ЗА ВСИЧКИ !!!!
20
2
 
9
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ТЕ БСП *** ДА СИ ЗАДАДАТ ВЪПРОСА ЩО И БАЦЕТО И ЧАЛГАРИТЕ ГИ ТРЕСНАХА НА ИЗБОРИТЕ.....И ЩО ЗА 12 ГОДИНИ НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ НИТО ЕДНИ ИЗБОРИ
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може така, Румен Гечев министър на Финансите и заплатите ще станат по 18 000лв. и долара 5 лв.
18
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До к18президентът яма да бяга от отговорност - първо този кабинет ще бъде огледало за неговата дейност, второ - този кабинет ще провежда избори. Така че няма нужда да давате мнение за него. давахте мнение за Боцето; нали той и Дебелата Цаца избраха Каскета за гл.прокурор. Гешев дойде на този пост от шеф на Спецпрокуратурата. Да си види подчиненените от ареста на СпП - така ли се издевателства над арестантите?! Защо не идете сега след жестокостите да протестирате на стълбите на Съдебната палата?
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът няма да поиска министри за служебния кабинет от политическите партии. Той и неговите сътрудници ще си подберат министри. И нека селянката от Крушовица не го дава толкова тежко - тя реално разсипа БСП.
16
1
 
13
 
! Отговори
к1 преди 2 години
От всички действия до тук се очертават два основни извода. Първо , ПП от статуквото , познавайки състоянието на държавата бягат от отговорност за поемане на управлението и. Второ , в тази ситуация се видя и същността на президента - бягане от отговорност и страх.
15
2
 
30
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Майко мила какъв ужас - трябва най-сетне някой да поеме отговорност, някой да свърши нещо! В новия, вече останал в историята парламент, всички нови и стари антигерберски формации са изумени от факта, че трябва са свършат и нещо друго, освен да критикуват и "разследват"! Всички искат да са опозиция!!! Метнаха мандатите, сега и в служебен кабинет и в ЦИК, всеки иска само да гледа отстрани! И на всички подкрепата не им стига, избирателите сме им виновни!
14
3
 
20
 
! Отговори
Asd преди 2 години
Там Шиши реди , а Божков съветва.
13
2
 
25
 
! Отговори
снимка с козичка преди 2 години
айде де , кога ше почнете да раздавате апартаменти на младите , кога ше давате високите заплати , а и дедо пита за високите пенсии ? чакаме светлото бъдеще , другаре .
12
4
 
36
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
11
4
 
12
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Тя няма право да дава грам мнение по темата.. Съгласието и няма тежест... Президента решава хаха смешни и..
10
5
 
38
 
! Отговори
Комунист преди 2 години
Дригарко Нинова, Ама Радев ти подложи облека от банан и те пусна по пързалката. А направи чалгарите на Слави основен конкурент на ГЕРБ. БСП с Христо-маджото ще се биете за 5-6%
9
6
 
20
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Разбира се, че е права Нинова! Как някой може да си помисли за трима министри само от БСП всичките трябва да са от БСП /иначе - глей кво става!...Тези протести и интриги да не ги правят за някой друг - бой до дупка!/...Какво друго можеш да очакваш и кой може да си помисли за БСП по друг начин? - явно Нинова не може да си го представи и е потресена до мозъка на костите си, явно...
8
1
 
19
 
! Отговори
Бай Танас преди 2 години
Продавам кокошки ...
7
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
До ПредложениеТурците са си български граждани и не ми пречат. За комунистите съм съгласен
6
7
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Ало, пенсиите. Кво стана - нема Бойко, нема 50 лв. :)
5
25
 
3
 
! Отговори
Предложение преди 2 години
Ако всеки български патриот убие по 12 турци и ако всеки българин е патриот, няма да останат турци и няма да има турска заплаха.Ако убие в добавка и по 0.22 комуниста, още една заплаха ще изчезне!
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези кога ще си платят тока? Или са над тези неща.Я тези от ЧЕЗ да се задействат.
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, че що? БСП се изживява като някаква секта, в която никой не може сам да избира какво да работи. Партията трябва да даде съгласие, видите ли... И лично Корнелия вероятно :)
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега всеки ще бяга от служебен кабинет на Радев. Никой не иска да носи отговорност. Нинова отвръща на удара и скача срещу Деница Златева. Този служебен кабинет е обречен.