НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на страната ни
118
НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия
Снимка: МВнР

Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия и подчертаха още веднъж пълната си подкрепа за нейния суверенитет, съобщиха от Министерството на външните работи.

Още по темата


Това стана днес в Брюксел на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО на равнище посланици. Там бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: НАТОРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
тя преди 2 години
Стига с тая "соли дарност" ! Какво ни грее като ви давеме милиарди !
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То добре съюзниците ни от НАТО се солидаризираха с БГ за изгонването на руски дипломати по подозрение за участие на руснаци в събития станали през 2011 и 2016 г. Предполагам, че от Гл.прокуратура, МО и МВнР ще положат усилия да намерят 600 хил. летовници на мястото на руснаците, отблъснати от екипа на Ек.Захариева-Гьорги Георгиев от МВнР. Нали посочените екипи получават нелоши заплати, така че можеха да не раздухват скандала с недоказани засега подозрения. Ама ние сме си по хвалбите.
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Географското си положение не мижем да сменим, за да бъдем по-близо до Западна Европа. Да допълня, че ние сме слаеяни като Сърбия, Северна Македония, Русия и православни като Гърция, Румъния, Грузия. Е, не сме евреите на Европа като бивша Чехословакия, нито католици като Полша.Не мога да разбера защо трябва да ни защитава с военната си мощ САЩ. От кого и защо? Германия и Франция си мълчат, а ние и Чехия "лаем". Защо бе?
68
10
 
7
 
! Отговори
Защо ли е така ? преди 2 години
За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?
67
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Христо ХристовКолкото и да се напъваш, няма да има руски орден за тебе. Нямаш необходимият образователен ценз, а и си беден!!!
66
11
 
5
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
65
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Христо ХристовДругарю цоциалист, ти си обсебеният от Соломон Паси :)Явно тайно го харесваш :)Такива влечения към собственият си пол са присъщи на определена категория хора, на които им е правен сюнет :)За тебе знаем, че те влечат и козички, и възрастни социалисти... Явно си взел лозунга "пролетари от всички страни - съединявайте се" присърце, нали потурнак такъв :))
64
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 2 години
Честно казано не вярвам на никой и на нищо. В едно обаче съм абсолютно сигурен. Ако не дай боже стане война много нацапани *** ще има.И най напред от униформените дето им плащаме уж да ни пазят.
63
2
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До Христо ХристовТи да не би да си бил борец срещу тоталитаризма? Най-вероятно си доносник на ДС!
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна през 1992г. ,когато се разпадна Великия и Могучия СССР, СЕ ОТКАЗА ОТ ЯДРЕНИЯ СИ АРСЕНАЛ СРЕЩУ ГАРАНЦИЯТА НА ПРОСИЯ, ЧЕ ЩЕ Е ГАРАНТ НА ТЕРИТОРИАЛНАТА И ЦЯЛОСТ И ПРИБРА ЯДРЕНИТЕ И ОРЪЖИЯ. Толкова за "гаранциите " на ПРОСЯЦИТЕ.....
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А. СТЕПАНОВ Е НАПИСАЛ ( не е Винету това е друг автор) 2 ТОМА по 10 сантиметра горе долу и съм я чел доста отдавна поне 2 пъти,, ПОРТ АРТУР,, ми прочетете я и после обсъждайте за русия дали е велика и дали такъв пазар и култура са за пренебрегване. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВСЕЗНАЙКОВЦИ ПОНЕ АКО ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ПАЗАРИ. наполовината стоки пише маде ин туркия да ви го наблъскам с уважение.
60
4
 
12
 
! Отговори
б преди 2 години
Утре като ви люснат руснаците няколко ядрени бомби нато па ше пише че ни подк репя
59
5
 
4
 
! Отговори
1818г. преди 2 години
Някой знае ли кога Крим за първи път е заграбен от русия и кой е построил крепоста Судак "историческата" гордост на пришълците варяги.
58
5
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
не ви искам подкрепата няма шпионски скандали това са ваши измишлъотиниза да ни скарате с русия на мен русия не ми е враг аз искам мир и дружба с всичкикак пък се сетихте за 2014 когато някъде нещо гърмяло или горяло някои билотровен ама пък бил жив стига с вашите прос=то-тии че ни писна
57
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Христо ХристовРистьо, мама, самальота помниш, скъпите нефт и природен газ, не!А помниш ли, че лошия ЕС осъди "Газпром" да ни плати над 1 милиард долара???Къде са парите?Борисов мълчи, БСП мълчи, Румен Грипенов Решетников мълчи, всички партии мълчат...
56
1
 
5
 
! Отговори
Охо бохо преди 2 години
Всички сте прокълнати от този позорен продажен сайтч
55
5
 
5
 
! Отговори
Турция преди 2 години
До Анонимен 88/89Има си международни договори, които трябва да се спазват, ако Турция утре реши да не спазва Санстефанския мирен договор и обяви България за турска територия, изпрати войски да окупира държавата ни, пак ли ще кажете ами България си е била турска! И още нещо никой не ви спира да отидете да живеете в Русия и като ви писне да се върнете тук, но по време на Вършавския договор, тези които напускаха, бяха врагове на народа!
54
9
 
5
 
! Отговори
Крим преди 2 години
До Анонимен 79А Крим кой го е окупирал, да не би НАТО! Кримския полуостров е даден на Украйна, при разпада на СССР, в замяна на това Украйна да предаде всички ядрени оръжия на Русия! Русия хубаво си върна Крим, но по този договор някъде да се чу че върна ядрените оръжия взети от Украйна!
53
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До анонимен 77Грешиш драги. Чел съм истинската история на България, а не комунистическата такава!!!
52
9
 
3
 
! Отговори
до 70 Българин преди 2 години
Няма да има никакви лоши последствия, брато, просто крепостна Рус ще изчезне от картата на света, а някои ще се скрият в миши дупки.