Велизар Енчев призова за бунт на пенсионери и граждани на 7 май

Около Народното събрание трябвало да има кордон от хора
292
Велизар Енчев призова за бунт на пенсионери и граждани на 7 май
Снимка: БСП

"Има такъв народ", ГЕРБ, ДПС и „Да, България“ са четирите партии, които са най-големите врагове на два милиона български пенсионери, смята народният представител от БСП Велизар Енчев.  

"В петък, 7 май, от 09.00 часа, около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани. Депутатите от БСП продължаваме битката за българските пенсионери. Предстои съдбоносно второ гласуване за преизчисляване на пенсиите.

На първо гласуване депутатите одобриха с огромно мнозинство предложението на БСП. Но в нарушение на парламентарния правилник, който е със силата на закон, председателят на НС Ива Митева не позволи второ гласуване, поради което окупирахме трибуната и заседанието бе прекратено.

Ние искаме справедливо индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „Сребърния фонд“!

Сега или никога трябва да победим антисоциалната система, която на 5 май бе защитена от "Има такъв народ", ГЕРБ, ДПС и „Да, България“...

На 5 май паднаха маските на партийните слуги на българския капитализъм!

Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери - най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз. 7 май е Денят на истината!", написа народният представител от парламентарната група на "БСП за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: бспВелизар Енчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
0
 
0
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Има ли суджуци още
228
2
 
0
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Тренчев може да направи , но Енчев може само да мечтае.
227
4
 
8
 
! Отговори
Герговия Г. преди 2 години
Велизарчо говори сякаш бспто няма вина за това. Велизарчо, моето момче партията, която те вкара в парламента е основен виновник за дереджето на пенсионерите. Когато любимата ти партия майка беше във властта масово хората бяха осигурявани на минималната работна заплата. Това което се опитваш да направиш се нарича демагогия и популизъм. Остани си със здраве Велизарчо. :)
226
1
 
6
 
! Отговори
seira преди 2 години
"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксАКО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!НАРОДЕ!!!!!
225
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Призоваваш..., ама ти ще излезеш ли:))
224
9
 
1
 
! Отговори
Болни мозъци преди 2 години
Бойко като слага пенсионерите във човали за трупове имаше ли бунт? Нарече пенсионерите "ЛОШ БИОлогичен матерял"! Сега Велизар Енчев иска "лошия матерял" да дига бунт за Бойко. Верно *** е народа ако вярва на този ИЗВЕРГ.
223
2
 
15
 
! Отговори
финансист преди 2 години
за май и юни са осигурени от Борисов ( за последните 10 месеца= 1 милиард и 110 милиона), от месец юли ги искайте от Радев и протестните партии..........
222
7
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Популизъм от БСП!!!
221
25
 
8
 
! Отговори
православен патриот преди 2 години
Велизар е голям патриот !!!
220
6
 
22
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Дали прокуратурата ще се самосезира за призоваването към БУНТ от каманистадолен? И точно хора от тази партия зоват ограбените от тях?
219
4
 
19
 
! Отговори
Голям прос преди 2 години
248, Иван Костов прецака пенсионерите, следващите го имитират
218
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С БСП. ОТКРАДНАХА 28 МИЛИАРДА ОТ ПЕНСИИТЕ СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ. НАЙ МАЛКО МОЖЕ ДА ГИ СЪДАТ ЗА ОБИДА И ДА ГИ ГЛОБЯТ 28 ЛЕВА. И ДЕЛОТО СЕ ПРЕКРАТЯВА И ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪДИ ПЛАТИЛИ СИ СА.
217
6
 
11
 
! Отговори
8 преди 2 години
Естествено , че малцина ще излязат!Малодушие ,страх !Типично по български!А и много от софийските пенсионери са с високи пенсии!
216
14
 
8
 
! Отговори
АЗ ТОВА ВИ НАПРИХ преди 2 години
Станахте ми безинтересни на калинките говоря. ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ САМО СЛАГАТЕ МИНУСИ БЕЗ ДА ЧЕТЕТЕ а знаете ли да четете? НА СМИСЛЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КОМЕНТАРИ РИПАТЕ КАТО МЛАДА БУЛКА НАСЕДНАЛА,,,,,,,,,,,,,,ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СТЕ ДОБРЕ ПРИ БОЙКО. АМА НИЕ СМЕ ЖИВЕЛИ НА ЗАПАД ИМЕННО ЗАРАДИ А НЕ ЧЕ НИ Е БИЛО ДОБРЕ В БГ. И като умрат близките ни ПЕНСИОНЕРИ няма да пращаме парички. И НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ И ФОНДОВЕТЕ ЩЕ СВЪРШАТ И НЕКОЙ ТРЕБЕ ДА ВРЪЩА ЕДНИ ЕВРО ПАРИ.
215
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 години
С стаж от кумонистически време когато се преизоълняваха петилетки шестилетки и те подобни сега взимат най ниските пенсии ограбени от кунонисти
214
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяхме поставили през 1989г. БКП/БСП ИЗВЪН ЗАКОНА, сега щяхте да живеете като Европейци с нормален стандарт. Да, ама не-трябва да търпим Геноцида на комунистите. А Енчев щеше да е в затвора и там да се щавят с Жамбаски....
213
3
 
20
 
! Отговори
От Мен преди 2 години
Поредната измама на кумонистическията мафия унищожи ха България от 30 години насам и продължават да го унищожават до гроб
212
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Номера щеше да мине 2001 или 2007-*** ... ама от тогава досега, измряха около 1 милион от старите пенсионери, а новите ви помнят номерата.
211
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Енчев ЛЪЖЕ безобразно.Към 1989г. комунистите изпомпаха и пенсионните фондове,не само фалираха заводи,фабрики и предприятия.Дадоха парите на свои хора в куфарчета и ги направиха червени робовладелци които спонсорираха партията.БКП=ДС=БСП са вредни за българския народ.
210
8
 
26
 
! Отговори
Пловдив преди 2 години
С 1 млрд. лева точно какво ще стане с 2,2 млн. пенсионери. Хайде стига сте баламосвали хората, и какво ще се случи с тези трохи, ало има 30, 40% поскъпване на стоките от първа необходимост. Лично съм чувал от партийците ви в Пловдив пред хотел Санкт Петербург, по време на протеста за Ел. енергията " искали увеличение на пенсиите и заплатите, наглеци". Вие от БСП сте крадци, номера от 1001 нощ, няма да минат, няма да използвате народния гняв за се докопате до баницата, мошеници.