Борисов участва във втория ден от срещата на върха в Порто

Лидерите обсъждат реализирането на Европейския стълб на социалните права
Обновена: 8 май 2021 13:57 | 8 май 2021 13:45, Камелия Цветанова
66
Борисов участва във втория ден от срещата на върха в Порто
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна онлайн участието на министър-председателя Бойко Борисов в оставка във втория ден от срещата на върха в Порто. В рамките на днешната неформална сесия на държавните и правителствени ръководители на държавите членки на ЕС ще бъде обсъдено реализирането на Европейския стълб на социалните права на равнище ЕС и на национално равнище съгласно Стратегическата програма на ЕС за периода 2019 – 2024 г. В края на срещата на върха лидерите на ЕС предстои да приемат Декларацията от Порто, в която ще бъде изложена тяхната визия за европейския цифров, екологичен и справедлив преход.

В рамките на днешния ден ще се проведе също видеоконферентна среща на лидерите на ЕС и Индия. Ще бъде обсъдено глобалното сътрудничество за изграждане на по-устойчива световна здравна система с основен акцент върху подготвеността за бъдещи пандемии и укрепването на Световната здравна организация. Очаква се на срещата европейските лидери да потвърдят своята солидарност с Индия в глобалната борба с пандемията. Лидерите ще обсъдят и укрепването на стратегическото партньорство между ЕС и Индия в областта на търговията, технологиите и свързаността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: борисовес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доживотен затвор с тежък труд! Изземване на имуществото и това на неговите роднини и мафия.
51
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,в качеството на какъв участвате,на партийен лидер ,защото не сте премиер,и нямате право да представлявате България.
50
0
 
2
 
! Отговори
На снимката преди 2 години
Дуче.Следва обесване с краката нагоре и заплюване.Публично.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно в Португалия е цъфнала тиквата в тоя сезон.
48
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Ред бул дава крилаа!
47
2
 
7
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Нали е болен,до Народното събрание неможе да стигне,но до срещата на върха...............
46
2
 
4
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Тулупа не е ли в отпуск ,болен или в почивка ??? В събота работи , говори глупости няма ли лекари ???
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н премиер, има една песен: " Дойде време, русокоса Стойне, дойде ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ...". Дванадесет години стигат, та дори са премного. Омръзнахме си.
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камелийке, вживяваш се като плеймейтка ли да блеснеш, като всеки ден бълваш статийки за пропадналия вожд?Само с писане не става, трябва и cвupкa да му върнеш!
43
10
 
3
 
! Отговори
та така преди 2 години
а фигуранта подрежда негово си правителство и ЦИК !
42
3
 
13
 
! Отговори
Вън,вън,вън! преди 2 години
Мразим те безплатно за убитите и почернени души,за рекетираните и ограбени хора и фирми,за психотронните и лъчевите ви оръжия, с които разболявахте и убивахте хората,за това,че подслушвахте,преследвахте хората из цялата страна като диви животни и тероризирахте хората, затова ,че ограбихте и разпродадохте България, затова,че се държахте нагло с хора,пенсионери,които са бащи и майки на всички ни, затова,че извършвахте геноцид над населението,затова,че продадохте земята ни на чужденци,ВЪРВЕТЕ СИ!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СССРМачкай Слави!! Герберските писаци са музика за нашите уши!!ИТН ПОБЕДА!!.....Това добре,дано е така, но може ли да обясниш,защо ИТН гласуват в синхрон с ДПС и ГЕРБ?Фактически реалната опозиция се оказаха БСП,Мая,Т.Дончева и донякъде ДБ, останалите гласуват в синхрон с ГЕРБ,ДПС,не е ли странно?
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЗнаете ли какво означава даряването на фурми в арабските държави?Означва подарък към просяк.Да каже каква е тази сделка и защо арабите са изпратили такъв подарък,явно има причина да го направят и не е случайно!Разкарайте се от властта,вие никога не сте печелили избори,а само го манипулирахте, купувахте и крадяхте,ако не се махнете,ще е по-лошо не само за България,а и за вас самите,бесилките и гнева бяха за вас!
39
2
 
6
 
! Отговори
до иво преди 2 години
и кво като ще са в изолация, те нямат за задача международна дейност и никой в европа не очаква от тях такава, а да разкрия авгиевите обори на Баце и да подготвят новите избори. Пък в Европа каквото им требе ще го видят. Сега успокои ли се ивчо.
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както какъв участва този?Този бълг ароубиец не може да бъде представител на България!Срам!
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На връщане не донесе ли малко фурми дарение които Пилето да продаде?
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво ме интересува мене , Боци участвал в нешо някъде си ? Егати наведената медия !
35
4
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 2 години
за два дни Комисията на Манолова -показа ГРОЗНОТО ГРОТЕСКО АЛЧНО ЛИЦЕ НА ГЕРБ-КВИЧАЩО И РАЗМАХВАЩО РЪЧИЧКИ- НАЙ УСЪРДНИ БЯХА БИКОВ КАНАЗИРЕВА И МАНЕВ- ГРОЗНИ СТРАХЛИВИ ИСТЕРИЧНИ-- И ЯВНО С МНОГО МИЛИОНИ В БАНКОВИТЕ СМЕТКИ
34
3
 
13
 
! Отговори
Granik преди 2 години
И тоя като ортака си Цветанов, брадяса до очите и заприлича на поп. Абе обръсни се ,като нормален човек бе.
33
4
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 2 години
Ромът Иван Ангелов (Пилето Градус) прибира 100 милиона от частните пенсионни фондове -(парите за пенсии) с Правителствената Хунта която въобще не и пука за тези бъдещи пенсионери-с помоща на финансова борсова схема -завишава акциите на Градус и после частните пенсионни дружества Хунтата ги задължава да изкупуват акциите с нашите пари за пенсии-КАКВА ХУНТА !!! ДАМИ И ГОСПОДА!!