Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

Конкретните случаи определяли насоката на ИТН дали е лява или дясна партия
1128
Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

„Няма тайнственост, има логично поведение. Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България огромна част от медиите не са свободни“. Това каза пред БНР шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в отговор на въпрос защо се дистанцира от медийни изяви.

Още по темата

„Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор“, каза той.

Когато, тогава. Това е отговорът на Трифонов на въпроса дали ще бъде премиер, ако ИТН спечели изборите.

„Не съм тръгнал да се занимавам с този политически проект, защото съм имал невероятното желание да стана политик. Аз съм тръгнал да правя това, защото цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са гласували на законен референдум. Искам това нещо, което е логично, морално и законно, да бъде наложено“, допълни той в предаването „Политически НЕкоректно“.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

„Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз... Суверенът решава... В парламента трябва да има хора, които да представляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат достойно, да бъдат принципни. Не може в Народното събрание един депутат да нарича зам.-председателя „гном“ (бел. ред. - репликата „Ей, гном, не се ядосвай, че пак ще получиш инсулт“ е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов)“.

По думите му БСП е „най-слабата беззъба опозиция от 30 години насам“.

„Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена“.

Трифонов подчерта, че конкретните случаи определят насоката на ИТН дали е лява или дясна партия.

„България винаги ще бъде свързана емоционално с Русия заради жертвата, която е направила за нас. Сега ситуацията е различна. Правилен беше ходът преди години на българския суверен да стане член на Европа и на НАТО, затова трябва да сме лоялни партньори на тези две организации. Най-после да има едно отношение, в което няма два крака - единият стъпил на едно място, другият на друго място. Когато един партньор е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си принципен, последователен, лоялен“, заяви той във връзка с външната поликита на България.

Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно.

„Историята го показва. Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
901
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пияни селски бабаити...
900
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала слави бьлгарският народ е с теб
899
3
 
11
 
! Отговори
Русенец преди 2 години
от интервюто разбрах:- ще се изчегъртат всички магистрали, пътища, улица- ще се изчегърта санирането на панелките- ще се върнат заплатите и пенсиите от 2009 г- ще върнем ваксините пфайзер, модерна - само спутник- ще изчегъртаме новите болници, училища, спортни зали- ще пуснем 3 милиона бежанци в България на път за Европа- ще се извиним на Божков, Цветан Василев и ще им дадем още стотици милиони- никакви мажоритарни избори, как така ще търсим личности, нужни са лакеи.Надявам се разбрах.
898
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен 939Точно защото не ти пука за Бг ще гласуваш за тази т и к в а.Явно си забравил български щом нещо конкретно си разбрал от неговото интервю.Освен общи приказки и хейт нищо друго там няма.Освен това беше очевадно,че без предварително написан текст(нали с това се занимава цял живот-да чете чуждите мисли и да ги представя за свои) Славуня две смислени думи на кръст не може да каже.Пореден биберон-залъгалка за лековерните и наивните.
897
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за - слави
896
1
 
6
 
! Отговори
До 950 преди 2 години
Много мило! Наистина! Може би няма да е лошо д се види и какво точно е направил в полза на страната - до тук освен приказки - нищо!
895
0
 
7
 
! Отговори
Най-обичам преди 2 години
На гол тумбак чифте пищови! И сегааааа ако ИТН спечели малко по-висок процент и има да речем 3-4 депутата отгоре? Какво ше правим? Цупене, мълчане, неявяване в парламента, гледане лошо и нови избори, защото пак бяма да е подходящата ситуация? Само питам!
894
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четох цялото интервю. Не съм му фен, не слушам музиката им, но на следващите избори ще гласувам за партията му. На вас, моралните, ще кажа следното - България се разпада. Скоро няма да има какво да крадете. Пиша ви от чужбина. Този безкраен сиромашки празник няма да продължи с псuхопати, като вашия примитuв ББ.
893
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некой сака ли чрез КУХ ОБОРОТ да вдигнем АКЦИИ и да източим ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ в НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ДАЛАВЕРИ В СВЕТА?Не бе за ЕДИН ПРИЯТЕЛ питам
892
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Платен *** съм. Дадоха ми пари да плюя всяка статия свързана със Слави
891
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некой сака ли фурми, пилета или кух оборот?Не бе за един приятел питам
890
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"По-скоро ще гласувам", партията на Слави Трифонов води - с 24,1% срещу само 14,6% за ГЕРБ, т.е. разликата е почти 10%!9 герберасти не харесват резултатите от допитването на Маркет Линкс хаххаха
889
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такова голямо плюене по Слави означава, че много хора се притеснени от това, че той ще спечели следващите избори. Слави е нов в политиката, а в момента е оплюван все едно е управлявал 12 години.
888
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО СЛАВИ!! Харесва ми изказването ти!
887
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Платен *** съм. Днес имам таргет да плюя и пиша глупости за всяка статия свързана с Румен Радев, Слави и Мая Манолова
886
3
 
15
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
Изчегъртана ще бъде злобата, простащината и чалгаризацията от Учиндол.....
885
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Платен *** съм. Дадоха ми пари да плюя Слави хахаххах
884
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-936,болна е тиквата ти любима,ще видиш,Слави,НА 11.07.2021г.какще го отвее,като бръмбар сламка.
883
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"По-скоро ще гласувам", партията на Слави Трифонов води - с 24,1% срещу само 14,6% за ГЕРБ, т.е. разликата е почти 10%!
882
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави говори и за свободатана словото. Били сме много назад. Вие представвте ли си журналист от неговата телевизия да изрази различно мнение. Преди вррмеизгони една жена от партията си, че се срещна с Борисов. И тоя тиран говори за свобода на дловото. Ако спечелят и националната телевизия ще стане 7/8