Радев играел мошеническа игра на "тука има, тука нема" с геополитиката

Според Борисов президентът нямал мъжество
176
Радев играел мошеническа игра на "тука има, тука нема" с геополитиката
Снимка: МВнР

Даниел Митов от ГЕРБ, който беше и номинацията на партията за премиер, обвини президента Румен Радев, че е скрил декларацията, която е приета на срещата вчера на страните от НАТО в източния фланг.

Още по темата

„Президентът Румен Радев е участвал в тази среща, но ние видяхме прессъобщение, което изобщо не съдържа духа и сърцето на тази приета декларация. Да стане ясно, че Радев не само е скрил декларация, а се опитва да играе мошеническа игра на „тука има, тука нема“ с геополитиката“, скочи Митов.  

По думите му декларацията осъжда руските агресивни действия и военно присъствие до границите на НАТО включително в района на Черно море, а президентът е скрил това.

Митов допълни, че декларацията осъжда и саботажа на територията на страни от НАТО като има предвид Чехия и изразява притеснения от подобни действия и в България.

Според него въпросът е защо президентът е криел и декларация и накъде тръгва България.

Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов също коментира темата.  

„Двуличието е в основата на тези хора, те са опитват нещо, което не могат - едновременно флирт с Русия и в същото време, когато президентът на САЩ присъства на тази среща, нямаш мъжеството да кажеш „Аз не съм съгласен с тази декларация“, коментира той.

„Радев като кандидат-президент се стреми към проруските гласове от БСП и да не ги подразни тях, а в същото време и от център -  дясното заявиха подкрепа към него и трябва да има и нещо за НАТО, но какво точно“, посочи Борисов.

Според него, когато искаш да си приятел на всички, не си приятел на никого.

„Да, когато става дума за стокооборота, за търговията и туризма, ние сме заедно, но когато се касае за шпионство нашите служби работят“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
8
 
9
 
! Отговори
Поплавски преди 2 години
Гов.до,ако си натурален българин,няма да се лигавиш по адрес на един истински обичан от народа си българин,днес президент на България.Толкова педера.ски се държите,че човек може да помисли,че там при вас е гнездото левите ръце и обратните навици.Сополи отглеждани на държавната ясла,всички си тръгвате кой от където е дошел.Долна пасмина сте всички,които разделяте българския народ.На 11-юли,ще бъдете натикани в големия контейнер за полит. отпадъци.Зализаният,не закачай президента.
114
4
 
9
 
! Отговори
от 07 преди 2 години
Къв си ти бе,Митов?Гербаджийско лай но!
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко мазно и злобно човече е този Митов.Радев отказа да го назначи посланик в Румъния миналата година и гледайде какво става сега.Стана член на ГЕРБ, номинираха го за премиер, пак не му се отвори парашута и сега плюе по един от малкото ни читави политици.
112
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега пък драма, че Радев подкрепил НАТО!?!?! Тикви.
111
2
 
13
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Наведен предател,доста от гърбавите са такива.
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***!
109
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даниел Митов за Бойко Борисов преди години:- Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов. Необходимо ли е да изброявам повече разлики?
108
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе,той щото Тиквун ама хич не играе"на тука има, тука няма" и на края му се наложи от двата стола да седне на земята!
107
6
 
21
 
! Отговори
С пяна на уста преди 2 години
Професиноален подмазвач. Абе хора, отворете си очите! Това ципокрило дава оценки на Радев. Той говори за мъжество. С пяна на уста защитава духа на Америка.
106
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе младеж(Митов)ти още не си се излюпил и почна да кълвеш,ами нали вожда ти е най големият Юда в България,кой полегна(с едни три милиарда лева) на Руснаците за потока и кой се опита да си откупи власта от САЩ (с едни два милиарда лева)за едни самолети които са още на чертеж?
105
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли имам дежа вю Митев, Вигенин, Плевнелиев, меки китки... Тато и мама да не са били партийни секретари?
104
5
 
13
 
! Отговори
Handel преди 2 години
А бе тоя кога го пуснаха от затвора? Или кражбата и продажбата на черно на скъпи самолетни билети не се прои за престъпление ако си от отбора на ***?
103
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев крие от избирателите на БСП,че понякога се налага, да приеме решенията на НАТО и ЕС, защото иска вота им, за втори мандат. Тарикат.
102
5
 
17
 
! Отговори
Злоба преди 2 години
Толкова се подмазва на Америка, че чак му се плаче. Що за език, що за злоба?
101
12
 
14
 
! Отговори
ира преди 2 години
Този човек само глупости дрънка. А Радев не играе мошенически игри. Той е изградена личност. Няма какво да доказва, и не се подмазва защото не се нуждае от това.
100
11
 
10
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 2 години
ИСКАХТЕ -ДИВИ ВАРВАРИ ДА СМЕНИТЕ СИСТЕМАТА :Е ЧЕСТИТО ХУНТАТА Е НА ЛИЦЕ -- СЕГА ОСТАВА ДА ОТВОРЯТ И КОНЦЛАГЕРИТЕ !!!
99
7
 
20
 
! Отговори
w преди 2 години
И какво направиха нашите "приятели" след като им дадохме бази без пари? Да не би да ни подариха 3-4 самолета, или ни махнаха визите? Едно потупване по рамото.
98
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко жалки и нищожни изглеждат нискочелият неандерталец и зализаното му пуделче докато лаят по Радев. Ето затова премиерски пост няма да видят.
97
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев разедени нациятаОтговорника за подривна дейност на БСП Мая
96
9
 
15
 
! Отговори
Ромика преди 2 години
И двамата са гадни натовци, стремящи се да ни вкарат във война с братушките. И двамата трябва да ги отсвирим и пометем.