Промени и в НАП, Румен Спецов е новият шеф

Досегашният титуляр Галя Димитрова е освободена от длъжност
14 май 2021 10:30, Красимир Ангелов
131
Промени и в НАП, Румен Спецов е новият шеф
Снимка: БГНЕС

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена от длъжност като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия "Д.А. Ценов" – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Пак съм аз, шефа преди 2 години
Фирмата ми, която дължи милион на НАП я продадох, знаете как става шашмата и прибрах каквото можах. А и жена ми смуче Божков в Дубай, така че от глад няма да умрем. Отивам да вдигам, да не ме удари някоя буква по главата, за какво ми е да следя промените в наредбите, та аз съм с *** с прашка!
99
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм шефа преди 2 години
Постаянно вдигам гири. И пет години съм вън от агенцията. МНОГО СЪМ подготвен да я управлявам!
98
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До За 95 АМИ ФАКТА, ЧЕ 2019 ГОДИНА ИЗТЕКОХА ДАННИ ЗА НАД 6 МЛН. БЪЛГАРИ ОТ НАП И ТЯ НЕ СЕ ВЪРНА ВЕДНАГА ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ И ЗА НАГРАДА БОЙКО И ВДИГНА ЗАПЛАТАТА СЛЕД ТОВА И В КРАЯ НА ГОДИНАТА 3 БРУТНИ ЗАПЛАТИ БОНУС. А АКО СЕ РАЗРОВЯТ КАКВО ЛИ ДРУГО ЩЕ НАМЕРЯТ????????????????
97
1
 
7
 
! Отговори
Nona преди 2 години
Тая само за изтичането на данните трябваше да е затворила врата ит външната стран а завинаги!
96
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ви управляваше мутра от СИК, нямаше проблем. Сега културист ви пречи.
95
10
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Познавам го лично !! Мога да кажа ,че това е края на репресиите върху дребния и среден бизнес . Да му мислят чуждестранните инвеститори които до сега никога не са проверявани от НАП защото Тиквун го беше много страх от някое посолство да нему размахат с пръст !!
94
7
 
10
 
! Отговори
За 95 преди 2 години
и как по-точно министъра който дори не си е стигнал до кабинета разбра че тази не се справя системно със служебните си задължения?Кога успя да направи ревизия на нейните действия?Или викаш това става за пет минути-само трябва да прочетеш в Фейсбук?
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нашата държава няма приемственост. Със всеки нов почваме отначало. За това все тъпчем на едно място.
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много крещеше шефката пред журналистите. Ужас.Какви хора със слаби нерви и още толкова слабо възпитание назначават, направо нямам думи. Такова ниско ниво, после лекарите разправят, че народа бил ***.........
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да не е шега?!?!
90
7
 
8
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До 96. И чистачката, и чистачката. Да ва евва в злобните креттени. Ама тя палачинката ще се обърне и следващия път няма да го има милостивия Борисов.
89
7
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Е, хубаво, сменят кадрите на ГЕРБ. Ама слагат ли на тяхно място честни, почтени професионалисти, както каза рундю, или просто наши хора. Как мислите (със Свищовското образование ли).
88
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само шефката, а и нейните заместници и другите калинки трябва да ги уволнят.На момента с голямата метла, трябва да се действа
87
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха, гербавите *** лъжете също като идола си от ромски произход от село Банкя!Ето, например тролът Диана пише, че шефката на НАП била болна и сама пожелала да напусне, а истината е, че е уволнена за "системно неизпълнение на служебните си задължения".Поне гледайте новини, преди да лъжете така нагло.
86
13
 
13
 
! Отговори
Маг Минчо преди 2 години
Чакайте бе,каква стана тя? Нали трябваше да претворим девиза "Мутри,Вън" в дела,а се оказа че назначават културисти?Ако мисля правилно,цели фитнес центрове ще бъдат ангажирани да вдигат събираемостта на данъците!Здравей ФИЗКУЛТУРА...
85
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
До НОВО ПЕТ- Напиши Румен Спецов в чичко гугъл и го виж в целия му блясък!!!!!
84
4
 
9
 
! Отговори
РАДЕВ...ДЕЙСТВАЙ преди 2 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЛНЯТ НОВИТЕ БЕЗДЪННИ ШКАФЧЕТА НА....ДРУГАРИТЕ
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Не зная кой вие и кой не, но едва ли са политическите партии.Бизнеса сега яко ще завие / метафорично /, редиците ще се стегнат и ще се проверява и събира яко, че хазната трябва да се пълни.Ония *** от Търново със заведението , който със смях обясняваше по телевизията, че му отпуснали помощ за COVID, а после му ги удържали, за неплатени осигуровки, стана ли ясно - подал е Декларация за липса на задължения. Ей такива трябва да не им се цепи басма !
82
8
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Прави впечатление, че коментарите срещу Герб са изключително чинични, злобни и просташки. Идеята на постващия ги *** с тази гнусна тирада от простотии и цинизми да от мести фокуса от това, което се случва, а именно, че Черепа и ченгетата от ДС назначават свои хора на ключови места, за да могат да контролират резултатите от изборите и властовите и силови ресурси. Тоест ченгетата се готвят за война. Хубавото в случая е, че са пълни некадърници и ще докарат Борисов отново на власт.
81
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
новия шеф ще бори сивия сектор буквално с тия гуеми руки, а назначи ли си вече три заместники - от отбора по водна топка, художествена гимнастика и някой шампион по шах, че сага така е модерно