Митов: Служебният кабинет е до известна степен и на БСП

Той винаги е бил вдясно, в дясно-консервативното пространство
15 май 2021 12:21, Елка Василева
92
 Митов: Служебният кабинет е до известна степен и на БСП
Снимка: архив, БГНЕС

Важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му действия, заяви Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, пред БНТ.

Първото действие е уволнението на главния свидетел срещу съветника на президента Пламен Узунов от МВР, след това назначението на жена, която е не просто основател на партията на Васил Божков, а и член на ръководството, отбеляза Митов.

Още по темата

"Онези олигарси, които последните години живеят извън България по разни дестинации, очевидно през президента добиват някакви позиции в администрацията", заяви заместник-председателят на ГЕРБ.

И подчерта, че това, което виждат сега са много странни назначения. Заяви, че ще се противопоставят на уволнението на професионалисти и назначението на "някакви много странни хора". И определи като "много екзотичен избор" новоназначения шеф на НАП. За уволнението на предишната директорка, при която имаше изтичане на данни, Митов заяви, че аргументи за уволнение винаги ще се намерят.

По думите му в служебния кабинет има и попадения - министърът на външните работи, министърът на отбраната, които са професионалисти и с които той е работил.

Митов коментира и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като подчерта, че винаги е седял вдясно, в дясно-консервативното пространство. Сменил е няколко партии, но те винаги са били десни, някои от тях вече не съществуват, заяви той.

Митов коментира и поведението на "Демократична България", като посочи, че са взели вота на избирателите и са го поставили на разположение на президента на БСП.

"Кабинетът, който е подреден в момента, си е кабинет до известна степен и на БСП", заяви заместник-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЦиничен и незаконен е начина, по който спецпрокурорите заграбиха грамадната сбирка от антични предмети и картинната експозиция с платна на много известни български и струва ми се - чуждестранни художници. Гешев е "минал" покрай Правото и ако не си е опекъл нещата само за историческата сбирка БГ ще плаща 1-2 млрд.евро, отделно около 1 млрд. за картинната сбирка. Ако това е истина, тежко ни! В скоро време ще видим това, но отговорността за назначаването на И.Г. е на Боце и С.Цацаров!
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, ти не разбираш ли, че заради теб хората няма да гласуват за ГЕРБ? Продължавай да се показваш по медиите и да "жънеш" негативи.
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста е цинично да слага хора на Черепа в служебно правителство на възлови места.Обидно и към обществото,Радев срещу "мутрите",но в ролята на мижитурка "генерал" оставя Черепа,баш мутрата да налага дневен ред и сценарии.А от БСП са за цвят да поддържа електората на комунистите.Я.Стоилов проф.по история на правото,но и депутат от времето на Ж.Виденов за м-р правосъдието е нелицеприятно. Хора от мрачния период на прехода сега внедрени за борба със "статуквото",че и с "корупцията" е голямата лъжа
48
4
 
9
 
! Отговори
Вики преди 2 години
Този е много зле. Пълен комплексар! На всяка крачка БСП му се привижда...
47
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебният кабинет направо си е на БСП .
46
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интелигентен, образован и ерудиран е Даниел Митов.Класа !
45
9
 
18
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Потурнакът Митов не е в позицията да дава акъл и даже мнение.Отделно, ако направят една партия с вигенин ще са си лика-прилика и едно малко представителство на брюксел.
44
4
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 39"Черепа е Най-Голямата Мутра и Измамник,Измамил е Държавата с Милиони," - така е. Измами е с помощта на няколко правителства на Бойко Борисов, държавата със стотици милиони. Да припомня оправданието на борисовата калинка горанов че не бил забелязал липсата на 500 000 000 в бюджета.
43
11
 
7
 
! Отговори
Е.....и е майката преди 2 години
БСП управлява!
42
8
 
6
 
! Отговори
Митов преди 2 години
Млъкни,бе,пич! Хахахаха,.Гласувайте за Тошко!
41
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, всички видяхме, че си една кукла на конци.Човек без морал и разум!
40
11
 
7
 
! Отговори
Целият преди 2 години
Ви живот скапан е на БСП и затова все по-често скапан ще става. Една е БСП и Славуцка е нейният пророк!
39
5
 
14
 
! Отговори
Eй! преди 2 години
Как гледа само!
38
11
 
26
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
Калинката Митов е сменил досега 50 партии и отвсякъде е бил изгонен поради некадърност!!! Мекотело и безгръбначни е тоя ***!!!
37
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е слуга на Бойко и Пеевски. Защо му се дява думата
36
14
 
7
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
До Хм и еднаквомислещите му: А кой е по-грамотен, Сл.Тр, сценаристите му, културистчето-служебен министър или даже Зеления чорап? И каква грамотност те е патила: компютърна, политическа, езикова, на взаимоотношенията? Щото за да управляваш се иска ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, и то в областта, която ще ръководиш като изпълнителна власт, а не популизъм и празни приказки. А Чорапа се развихри да громи "враговете". Избори не му трябват, вече взе властта.
35
7
 
26
 
! Отговори
Братя аргирови преди 2 години
Кьдравата сю
34
12
 
27
 
! Отговори
Хм !? преди 2 години
Много е неграмотно това момче. Е, като се знае къде и какво е учил, това не е странно, но все пак е опасно за всички, за които той с присъствието си в обществения живот ако започне да взема решения за съдбите на други хора. На него му трябват още поне 50-60 години за да придобия знания и опит.... Особено опасно беше, че някой го беше предложил за министър-председател...
33
7
 
26
 
! Отговори
Мариета Пърдел преди 2 години
Студено къдрене,Сю!!!
32
7
 
23
 
! Отговори
Къдравата См, преди 2 години
затвори си плювалника!