Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни

Депутатското място било последното място, на което той държи
Обновена: 15 май 2021 13:54 | 15 май 2021 13:34, Елка Василева
134
 Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни
Снимка: БГНЕС

Ще се коалирам с всеки, който припознае предизборната ни програма. Това каза лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров при представянето на програмните намерения на партията за предстоящите парламентарни избори.

„Основните три глави в тази програма са за смяна на енергийната система, привличане на истински инвеститори, трябва да се прекратят всички концесии, които изнасят българското подземно богатство. В момента България не е суверенна държава. Първата работа на новото служебно правителство беше служебният премиер да се срещне с посланика на САЩ“, каза Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

Той предложи да се смени Законът за референдумите, така че народът наистина да бъде питан. „След което да попитаме следните въпроси - дали България трябва да бъде член на НАТО, трябва ли да има у нас чужди бази, трябва ли да се преразгледат договорките с ЕС, които са в ущърб на България“, обясни Сидеров. Той подчерта, че България и Черно море трябва да бъдат обявени за зони на мира.

„Трябва да се разтури целият състав на спецслужбите и МВР. Трябва да се разгледа статутът на всички чужди НПО-та. Трябва да има преработка на НК и НПК, така че българинът да се чувства спокоен в своя дом и да може да се защити. Ако се случи нещо, да знае, че ще бъде наказан престъпникът, а няма да бъде оправдан“, добави той.

„Ще се коалирам с всеки, който припознае тези точки. Не ме интересува как се казва, нито дали досега е правил грешки. Важното е да кажеш "съжалявам". И най-големият грешник може да бъде простен, ако каже „покайвам се, сбърках“, подчерта Сидеров.

„Депутатското място е последното място, на което държа. Не знам досега да се е отказал някой от ВМРО от депутатското си място. Въпросът, който ми задавате, е към ВМРО – те припознават ли тези основни принципни точки“, отговори Сидеров на въпрос дали е готов да се съобрази с ВМРО.

„Аз не съм състезател по висок скок. Моята идея и амбиция е не да прескачам нещо, а да се обърне внимание на това, което съм написал. Смятам, че тази колониална, подчинена, несуверенна система, в която живеем, трябва да се промени. Аз съм твърдо убеден в тези принципи“, каза още лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Браво на Сидеров - политикът имащ топки да каже истината, че НАТО е вредно за България.
84
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колкото и да го плюят за съжаление казва верни неща,държавата ни за 30 години демокрация се превърна в разграден двор,а айдуците и крадците ни управляват вместо да са при бай Ставри..
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей тоя Волен! Само млади мацки около него.
82
0
 
6
 
! Отговори
Златен преди 2 години
Ех много е добре че съм златен.мислете му вие.
81
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те пък нали се редят на опашка да се коалират с теб ! пази си поне чукалов, иначе ще си ходиш сам по улицата.
80
2
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ами хареса му да е златния пръст у ДПС....и тези патици където са го наобиколили и те незнаят къде са у защо са.
79
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидеров, никой не иска да се коалира с теб - а ти поставяш и условия.
78
6
 
14
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Има нужда от спешна консуртация с психиатър и подходящо лечение. Докато беше в парламента не направи нищо за симпатизантите си с психични заболявания.
77
4
 
19
 
! Отговори
... преди 2 години
На тоя още ли некой въобще му верва за нещо
76
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До OffНе обиждай Костадин Костадинов. Ако някои са направили политически бардак и с апроституирали то тва са ВМРО - то на Каракачанов, Валерката и Магарешки. Волен и той беше, но напусна.
75
5
 
4
 
! Отговори
Off преди 2 години
Содом и Гомор с Копейкин може да си направите. И копейките ще завалят по една сметка - да не се охарчи наредителя.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименПиши на кирилица. Мнението ти се отнася и за ГЕРБ, БСП и всички политически партии
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
vednaga obstonarodna stachka za europeiski pochasovi zaplati v bg ili she vi pepelim.
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
muhlio, bg narod v ptovinciata znaete li kak jiveee s tea nistojni zaplati, bez tok, bez voda, bez patista, bez zdravni griji...ste vi kasam glavite na praznite cherepi.
71
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комплексарят Волен Сидеров.Вижте го.Снимката говори всичко.
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волен не спира да се излага.По любопитнлто е защо останалите също му влизат във филмите.
69
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волене, ато тези млади български момичета работят за тебе и партията ти, ти поне трябва да им плащаш като на работодател - заплата,осигуровки, данъци, а като станат майки - държавата да им осигурява майчински на база техния труд в твоята партия. Безплатно да са до тебе, без осисуровки и държавен отчет - само губиш времето и младостта им, те не са жертви, че да бъдат принасяни на теб!
68
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волене, поне да беше пожалил тези млади момичета, а не да ги въвличаш в политиката си. Млади, неомъжени, без деца български жени! Не те ли е срам? Искаш и те като тебе да яхнат вълната на прекалената русофилия?
67
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волене, нали си женен? Къде е жена ти, Деница Сидерова, поне да те подкрепи физически, не само метафизически? Как не те е срам да си обркъжен от такива момичета и да бъдеш пазен от тях? И на тях ли им хвърли око? Нали си женен, нали имаш жена и дете? Кумът ти защо се разочарова от теб и не те подкрепя вече? Разочарован от твоето поведение. Защо повечето твои симпатизанти и съпартийци те напуснаха? Всички ли са виновни, но не и ти? Не си лош човек, но е хубаво да си отговориш сам на тези въпроси.
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от коя дупка скочи пак бе дебл кой ще си има работа с теб болен не добре с мозъка изтрещял махай се или влез в дупката си