Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов

Запис от охранителни камери в столично заведение беше публикуван вчера
Обновена: 13 юни 2021 20:45 | 13 юни 2021 20:41, Анисия Иванова
372
Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира записа от камери в заведение, за който се твърди, че бившият митничар Петко Петков дава плик на мъж, приличащ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов.

Бойко Борисов изрази предположение, че после този плик е предаден на президента Румен Радев.

Още по темата

Този коментар бившият премиер направи по време на среща с млади активисти на ГЕРБ в централата на партията, съобщи бТВ.

„Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Никой не отрича, че тази среща я има. Единият идва конспиративно, оглежда, маха телефоните, пак сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади отзад, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите заминават, най-вероятно, при Радев, там са назначенията“, коментира Борисов.

Записът от охранителните камери в столично заведение беше публикуван вчера от интернет сайт.

На тях се вижда как Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася далеч, после си пишат бележки и накрая Петков дава на Узунов голям хартиен плик, пълен с нещо.

Вчера бившият шеф на митниците в София - Петко Петков, потвърди, че е имал среща с Узунов и обясни, че му е дал личен подарък – бутилка ром и кутия пури, защото му помогнал да се свърже с лекар за чернодробна трансплантация.

А коментарът на бившия премиер за Петков беше: "Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
2
 
6
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
ТОЯ бил агент под прикритие и Пакетчето било за пълнене на чекмеджето на ЧЕКМЕДЖАН!!!!
257
5
 
7
 
! Отговори
арест за Фигуранта! преди 2 години
Лъсна истината за Фигуранта Свитата му е по-корумпирана и от списъка Магнитски
256
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият дърт, тлъст и при ост Тиквун. Много му се ще да омаскари Радев, че той и/или неговите хора е/са крадец/ци като него и неговата шайка.Търсиха в продължение на години и НИЩО! Ама дори и не са толкова умни, че да правят като американците - когато едно нещо не съществува - изфабрикуваш го! Ама така е - кога си само на 1 книга за 65 години, акъл няма от къде да дойде.
255
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор за мутрата от СИК!
254
7
 
8
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 2 години
Чудна работа какво е това другарство между президентски съветник и редови митничар, че чак подаръци да си правят? От кога съветниците на фигуранта по антикорупция започнаха да съдействат за чернодробни трансплантации? А иначе конспиративността на срещата е очевадна! Това с телефоните беше много приятелски жест, няма що!
253
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тик так, тик так, боичо времето ти изтича! Хитро се откупи, за да те няма в Магнитски, но може би ти и твоята пасмина ще сте първите осъдени!
252
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищоправещият дебел дядо боко коментира - смях! Най - големият крадец в историята прави коментар!
251
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АСЕН ИЛИЕВСериозно ли питаш къде са парите от по-тънките мантинели? Дронът на Радев ги е пренесъл до чекмеджето за следващата фотосесия.
250
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ги разбира тези работи. Сигурно и сумата я знае плюс-минус някоя банкнота, ако е по 500 евро, нали има тренинг и знае колко издува всяка пачка.А нещо за източените преди дни и тревясали набързо язовири ще каже ли? Щото и там едни милиони май са разнасяни в пликове и май в чекмедже са отивали...
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АСЕН ИЛИЕВПознай защо хората отказват да ползват Български Пощи. ЕКОНТ, Спиди, DHL и т.н. са в пъти по-скъпи. Но пък няма опашки на гишета и лелки по час да търсят пратката, няма изгубени пратки, доставката е за 24 часа в страната, доставя се лично, а не с известие и т.н. В случая просто некадърността в пощите ги докара до липсата на клиенти и няма никаква конспирация освен евентуално сред служителите им, които бойкотират работата си, а после пищят за заплати и условия за работа.
248
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и неговото корумпирани правителство, се провали. Спецов с укритие ДДС, Узунов с плика, Рашков уволнява журналистиката и вилнее из службите, Кацаров сменя всичко и всички, комичните и жалки хардвардци, всички са пълен провал.
247
2
 
3
 
! Отговори
До Асен Илиев. преди 2 години
Бай Доган.. Взе мангизите...... т.е. ДС/БСП........
246
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не на сащ, то на турския султан ще предложи мазния си гъзз, само трябва пак да баламоса селския електорат.
245
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не е станало. Две, три кюлчета и няколко пачки за Фигуранта. Нищо не са него.
244
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ - 10% няма да вземете.
243
4
 
7
 
! Отговори
ДО 298 преди 2 години
Черепа си каза, че си организирал сам протеста и,че може да купи 10 000 протестиращи. Записаха го с законни СРС-та на прокуратуратаВ разговора си с Огнян Стефанов казва: Като го напраиме фигурант като Президента, точно кво ше ни вреди Гешев..​ Каза също,че много лесно се управлява тълпата на протеста през интернет.Какво като е искал да се снима?По парите го няма Борисов. Сготвиха го.Но сега Узунов също е сготвен и то с видео, където присъства реално Торби с пари се разнасят към РАДЕВМАГНИТСКИЙ
242
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди един час аферата на Спецов лъсна с нови разкрития седалището на компанията му в запустяла и порутена постройка. Порутената постройка е като *** страхотия. Нямате си представа в какво се е забъркал Радев с този Спецов. Фирмата му е продадена на сламено лице. ТОМА БИКОВ И АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ СЕ ПУСНАХА НА ЖИВО ОТ СРУТЕНАТА ПОСТРОЙКА. АДРЕСА Е ПОСОЧЕН КАТО ФИРМАТА КУПИЛА ФИРМАТА НА СПЕЦОВ. ГЕШЕВ, СПИШ ЛИ ДОБРЕ? ЗАВИВАТ ЛИ ТЕ? ЩО НЕ ГИ ВИКАШ ТЕЗИ БАНДЮГИ, А ИЗВИКА БОРИСОВ? ГЕШЕВ, ДЕЙСТВАЙ!!
241
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очакват патриотите да влязат и да направят правителство отново ,защо слави се на прави на умен,и резолтата че много по нисък ,тоест патриотите влизат ,а има такъв лъжец че си гукат с ДПС
240
11
 
7
 
! Отговори
Костадинов преди 2 години
Тиквата газ пикае в момента . Наближава времето когато мутропитека ще застане зад съдебната банка.
239
4
 
6
 
! Отговори
пликче благодарност преди 2 години
чакаме да разберем кой/коя ше е оперирания .