Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности

Тя се надява след 11 юли да бъде решен въпросът с Плана за възстановяване и развитие
20 юни 2021 16:52, Нели Христова
104
Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности
Снимка: БГНЕС

Днес зададох въпрос към другите лидери да определят позицията си по Плана за възстановяване и развитие. Пръв реагира Борисов, но много нагло. Вместо да се извини на цяла България затова, че неговото правителство не си свърши работата и не предаде плана в срок, напада сегашните управляващи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Суворово, където провежда срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

"По време на неговото управление, ние от БСП четири пъти внасяме искане в НС да представи плана. Не го направиха. Внасяхме наши предложения по плана, не ни чуха. ГЕРБ лишиха България от възможности. Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос", заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Нинова не спира да пита за Плана за развитие и за сребърния фонд. Запънала се е като " магаре на баир". Сигурно сънува как го харчи.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е...много изнагляхте! Защо не допълнихте плана? Можете да плюете и да крадете, не по-лошо от предишните!
72
1
 
7
 
! Отговори
От всякъде преди 2 години
Корнело, стига си плям'пала, чунким не знаеш, че плана беше готов и го предадоха на служебните, ако имат да го допълнят. Повече от месец горките неве'жи се чудиха, чудиха и не го внесоха. Пълни нека'дърници барабар с льот'чика. И, понеже ти ни го натресе за глава, сега ще траеш, или ако говориш, ще е добре да се разприказваш за приватизацията на електроимпекса, а не да се оправдаваш с давностен срок! А бе, наака'ни сте от всякъде.
71
1
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Нинова отново наглее! Били искали обсъждане, а сега кой го обсъжда - само БСП! Бойко трябвало да се извинява - отново прехвърля своите задължения на Бойко! Бойко си е свършил работата съвсем законно и ако Нинова и СИЕ в парламента не бяха предизвикали нови избори, всичко щеше да е наред - сегашното закъснение се дължи само на негодниците от БСП и СИЕ - ако това правителство сега си беше размърдало задниците да работи, а не да рови и руши, сега нямаше да имаме такъв проблем, смешки от БСП и СИЕ!.
70
1
 
9
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
"Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос". Че вие не влязохте ли и на 4 април в НС? Не отказахте ли мандат, лично ти не го ли върна, цинична, нагла се*л*ндуро? Що не го внесе служебното червено правителство, нали му е "много успешмо" управлението, нали има 60-70% подкрепа според вашите "социолози">Май електората те лиши от подкрепа, а сега съвсем ще се продъните, о то от ДПС! А ти ходи в Молдова, може и в Мозамбик да правиш формации даже останитам
69
3
 
14
 
! Отговори
РАДЕВАТА ШАЙКА преди 2 години
ДА ПРЕДАВА ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НЕ ДА РАЗОРЯВАТ БГ- ТИЯ ПАК ЩЕ РАЗСИПЯТ РОДИНАТА МИ- ПРЕСТЪПНА ХУНТА ОБРАЛА НАРОДА СИ РАЗДАЛА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ НА НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ НА ДСИГУРНОСТ И ТАКА СЪЗДАДОХА ОЛИГАРСИТЕ И ФАЛИРАХА 15 БАНКИ И ДЪРЖАВАТА- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП....
68
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички оставихте Корнелия сама да се бори с герберската шайка, а сега троловете дет дебнете всяка нейна дума пак се нахвърляте като казва истината.Аз затова вместо за герб сега ще гласувам с две ръце за Нинова щото само тя се бореше с герб през цялото време, устоя на огромния натиск. А новите дето не приеха протегнатата ръка в общ блок да разкарат герб,да има да взимат да помисля за тях, и те същите герберастки патерици, аре, да ви няма.
67
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, много си нагла! Когато Дончев дойде да ви представи плана, не пожелахте да го изслушате. После решихте, че трябват корекции, а сега Борисов ви е виновен. Не съм фен на ГЕРБ, но вие с вашите лъжи и измислени обвинения вече отвращавате. Много хора ще гласуват за ГЕРБ, ей така на инат,защото наистина прекалихте с лъжите, които за съжаление са зле измислени и дори децата няма да ви повярват.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така беше 4 пъти и 4 пъти НЕ то стана като в библията Ние първи
65
2
 
19
 
! Отговори
hitko преди 2 години
E, много сте нагли ДРугарко! Да ви дадат Плана си, за да го копирате ли.Вашите обещания са едни и също ,..към най-ощетените...Пенсионерите! Тези, които вашата партия направи бедняци! Обещания за безплатни учебници и детски градини! Учебниците както едно време,..2-а и 3-а употреба ли ще бъдат?! Който Ви вярва, е морално отговорен за бъдещето на децата ни. А Материално, всички ще го усетят ако недай си Боже се промъкнете отново във властта. Убийци на Народи! Това сте Московската клика..
64
0
 
5
 
! Отговори
Кокинов преди 2 години
Къде си вярна ни любов народна?
63
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ви написаха План за възстановяване, работен със специалисти и обсъждан многократно в ЕС. Вие не го харесахте и искахте да промените или допълните вашите предложения. Дончев седя в НС, за да му задавате въпроси, но никой не му обърна внимание. Сега лъже Нинова, че ГЕРБ виновни. Виновно е служебното правителство, което МЪРЗЕЛУВА. Ние си знаем, че когато са на власт комунисти/социалисти за България няма фондове.
62
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина какво стана с този план? Защо ГЕРБ лишиха България от средствата по този план?
61
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се, ***! Какво ни отне комунизма на който се кланяш?? Какво ни отне българо-съветската дружба? Съсипахте държавата и сега паак се натискате да кразете и да тормазите хората.
60
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова каза, чи демокрацията и е отнела много. Сега се прави на демократ, но в Германия вече има комисар за жертвите на комунистическата диктатура в бившата ГДР. Скоро и у нас.
59
3
 
18
 
! Отговори
Часовникар преди 2 години
Мо много ти е слаб вица - изобщо не се вмества за интересен и търсен виц ?! Стига си се хабила,другарко,ами кажи ти какво си направила освен ялови злословения и фабрикуване на лъжи ?!
58
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така бе другарке! Вие не сте ли една безценна възможност! Само дето високомерно се занимавахте с безсмислени дебати, с разливане на помия, a нищо полезно не реализирахте. Май сте само едни caмoхвалковци, а всъщност бездарни cкoпци!
57
2
 
15
 
! Отговори
Пламка преди 2 години
Абе Нинова, вашия кандидат за народен представител в добричко е от Тервел,ами знаеш ли ,че той най активно подкрепя гербджиите в общинския съвет.ми кажи ми как да гласувам за вас.всички сте от едно тесто замесени.избирайте се взаимно.ми то това момче не става и селски пъдар,ти ще го правиш народен представител.голям кандидатите сте избрали. Пиянде от класа.
56
15
 
8
 
! Отговори
ЕЛИ преди 2 години
ГЕРБ ,БСП , ИТН, СДС , ТОЕСТ ВСИЧКИ СА ПРОДУКТ НА ЦК НА БКП ,ТОЕСТ ОТ ЕДНО КОТИЛО----НАРОДА ГО РАЗБРА И ЗА ТОВА НЕ ГЛАСУВА
55
2
 
34
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Нинова вашите избиратели може да страдат от амнезия но май при БКП бяха спрени всички еврофовдове ...Може ли да обясниш как твоя син се изучи в САЩ има фирма за милиарди и от къде аджеба червените имат милиони..