Комисията "Ревизия" на Мая Манолова отново ще работи

Тя ще проверява разходите на бившите управляващи
70
Комисията "Ревизия" на Мая Манолова отново ще работи
Снимка: БГНЕС

Депутатите отново създадоха Временна комисия по ревизията за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни и общински предприятия, дружества с повече от 50 на сто държавно и общинско участие и местните власти през последните 5 години.

Инициативата за това е на ИБГНИ.

Същата комисия беше сформирана и в предишния парламент и нейните заседания бяха арена на разгорещени спорове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: НСМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам си една мечтаааа: тая твар сервирана в лед, със свещ в ръцете... Предвид жегата и съответните миризми, ако може по-бързо.
50
2
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Божков си назначава комисии ...
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
коло пари се взимат за председател на безмислена комисия освен ония 10000 лева основна заплата ???
48
3
 
11
 
! Отговори
КОМИСИЯ ЗА ГАЛЕВИЦА преди 2 години
НАПРАВИХА КОМИСИЯ ЗА МАЯ ГАЛЕВИЦА
47
4
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Питам: "кой ще следи разходите на настоящите управляващи"? Тези, които би трябвало да следят разходите и на предишните управляващи (т.е. на Бойко и дружинката му).
46
3
 
1
 
! Отговори
gosho преди 2 години
koga shte razsledvat falshivite diplomi za yurist na manolova,zavurshila istoriya na leninskiya komsomol v moskva
45
2
 
15
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУ преди 2 години
Е ЯРКО ИЗРАЗЕНА ОТ ДРУГАРКАТА КОСТИНБРОДСКА- ВИЖ КАКВО ГОВОРИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ 2013Г- ТОГАВА ПЛАТЕНИ, 2020 НЕПЛАТЕНИ, МЕД СЕСТРИ НА ПРОТЕСТИ В НС- КОСТИНБРОДСКА/ТОГАВА Е ОМБУДСМАН/ ОТ ВЪТРЕ СЕ ПРОВИКВА НА ЖЕНАТА ЗАСТАНАЛА НА ПЕРВАЗА НА ПРОЗОРЕЦА- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ- НЕМАМ ДУМИ ЗА ВИСОКИЯ МОРАЛ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ***.
44
13
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Истината: Пак по старите лакърдии за да се смени темата и да започнем да се заменяме с приказки за комунизъм/антикомунизъм? Това вървеше доста години, ама и далаверата на Бойко и дружинката му вървеше. Сега те са на ред, тях ще разследват. Прочете ли горе статията за какво иде реч?
43
15
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
За три мандата на Бойко няма как да не се е събрало доста нещо за ревизиране. Всичко трябва да си дойде на мястото. И не заради реваншизъм, а за да се знае ако пак някой реши да управлява по модела на Бойко и ГЕРБ рано или късно ще стигне на прокуратурата и съда.
42
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кога ще проверят бившия областен управител на Ямбол. С поръчките ин Хаус за оградата на границата една от придобивките му е имот в Гърция, разбира се на името на сестрата на жена му, които естествено не работят. А фирмата на родителите му е за параван - отдавна е реално неработеща. Сега е депутат с имунитет !
41
4
 
25
 
! Отговори
Гешев пита преди 2 години
мая общата що не направи ревизия на годините в които бсп беше на власт ?
40
5
 
20
 
! Отговори
Храни куче да те... преди 2 години
Точно ментора, който я назначи за омбудсман и помогна за лечение в чужбина, точно, на този който скрои костинбродска афера, него ли ще разследва?!? Или е нагла неблагодарница, Е ли е треторазрядна актриса за парлама и имитация пред хората. Жалкото е, че ще осребри юдейския си ход за 30 сребърника, но да се получи от историята, колко хаир я чака!
39
4
 
26
 
! Отговори
Соня преди 2 години
Целта на тази устатница е да прави шоу,да е център на внимание и най-важното да получава още пари,защото за участие в такива комисии се получават допълнителни пари ,а тя като председател още повече,понеже 10 000 лв.са и малко.Две.в едно,хем лъжеш хората ,хем ти се пада.
38
4
 
17
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Ааааа и да само какво име са си избрали - ИБ(а)НИ... дали е случайно?
37
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е когато Европейската Прокуратура като ги осъди и ЕК също така,те не плащата нищо, а есички ние плащаме глоби.До момента има над 4 мишярда евро глоби.Аз не знам медиите ,защот мълчат.Ако някой ром открадне кокошка всичкомсе вдига във въздуха в медиите,а когато от ГЕРБ и ВМРО откраднахс над 100 милярда лв. И като сме глобени с 4 милярда евро никой нищо не пише.Няма ги Бойко и Каракачанов,защо не го обяваявате.
36
2
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 2 години
Защо само за 5 години, защо не за 30 години назад, нима мазната баница Корни е света вода не напитА, нима няма крадци, авантаджии, безхаберници от другите партии на ясла?!? Тази върти опашка нищо няма да свърши като хората, само циркови и у р венски номера за народа ще предава. Жалко за ентусиазма на всички българи, които искат промяна, ще ни залъгват с подмяна нови клоуни и играчки, които междувременно ще захлебят яко. Тъжно и грозно време настава в България
35
4
 
22
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Ето това е позор. Това била най-чистата и чисто нова, морална и доблестна жена, която ще е "напълно обективна".
34
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Фактите!В България няма кой да ги осъди,защото само виждате каквомсе случва с нашата правосъдна система.Но Европейската Комисия с новата Европейска Прокуратура ще ги осъди.
33
18
 
4
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
То е ясно че ГЕРБ са откраднали милиарди с ШАЙКАТА , въпросът е : Има ли ''КОЙ'' да ги осъди , защото гл. Прокурор е техен работник , как ще преследва ШЕФОВЕТЕ СИ ?
32
6
 
18
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Маьо, дедовото, нали се отказа да си омбудсман, за да ставаш кмет с помощта на Черепа? Не че нещо свърши като такава, ама ти хареса безконтролно да клеветиш и обвиняваш по слухове. И сега колко удобно: "парламентарен омбудсман"> А после трябвало разделение на властите. Че откога законодателния орган НС е прокуратура или следствие@ Я хващайте белия автобус с жалките си 13 папа*ала, че да не ви "убие системата" Или вече не ги помниш, нагла продажнице?