Манолова: Смените на ВСС и Гешев са на дневен ред

Няма да правим компромиси с желанията на хората, заяви тя
25 юли 2021 11:04, Ния Христова
122
Манолова: Смените на ВСС и Гешев са на дневен ред
Снимка: БГНЕС
"Ние възприехме призива на президента „Мутри вън!”, като слоган и наименование на нашата коалиция. Сега видяхме, че мутрите са добре окопани по всички етажи на властта. Това е процес и с „Ние идваме!” искаме да кажем, че всеки опит за подмяна ще ни изведе обратно на площада". 
 
Това заяви в студиото на Нова тв лидерът на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова.
 
 
"В качеството си на омбудсман аз съм работила много с екипа на Слави Трифонов. Подкрепихме и заедно каузата на майките на деца с увреждания. Ние си имаме доверие и не се познаваме от вчера", добави тя.
 
"Част от идеите зад които стоят от „Има такъв народ” не са на дневен ред към този момент. Ние сме единни по отношение на необходимостта от законодателни промени в правосъдието. Можем да започнем и с такива, които да дадат възможност този състав на ВСС да бъде сменен. Те ритуално се самоубиха с решението си. Смяната на ВСС и оставката на главния прокурор са теми, които са на дневен ред", обясни Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
4
 
! Отговори
@ Анонимен, к.98 преди 2 години
Тази институция, която "цъфна" в годините на демокрацията, е изкуствена и целта й не е да се занимава с корупцията по висшите етажи, както широко прокламираше, а обратно да замазва тази корупция - виж как Гешев замълча за снимките на шкафчето с тестета от 500-еврови банкноти и златни кюлчета в спалнята на ББ, но изпрати своите въоръжени охранители и спецпрокурори да тарашат и арестуват в Президентството, да снемат показания от новоназначени н-ци на спецслужби в МВР. Накрая ние ще плащаме, не ИГ.
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инатът на гл.прокурор на всяка цена да остане на мястото си му носи само негатии. В стремежа си да помогнат на Гешев членовете на ВСС затънаха в блатото и тепърва ще берат ядове, защото талибаните от ИТН и ИБГНИ и тези от ДБ вече вдигнаха мерника на ВСС и ще направят всичко възможно ВСС да отиде бързо в историята.Срещу Гешев към двете обвинения за нахлуване в Президентството и МВР ще се добавят съмнителното придобиване на специалност Право във ВМШ и работата му като ръководител на СпП.
80
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички за кражбаи и мафиоти говорите, а поне един от вас да докаже с истински документи това. Загубен народ сме, чуем една лъжа и като я повторим няколко пъти вече решаваме, че е истина. Затова и така ни работят всичките тези уж спасители. Не виждам от какво ни спасяват, но виждам как, ще ни закопаят, отново, за кой ли път.
79
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така ще махаш институцията, която се бори с корупцията по високите етажи? Или не искаш тези хора да бъдат притеснявани? Да се вихрят на воля. Или не искаш да закачат твоите хора? Гешев ги изплаши, че изпълнява добре задълженията си.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 88Милият Цецо и милата Цецка, него за един апартамент само го налетяха, милият
77
7
 
19
 
! Отговори
ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА.. преди 2 години
ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ ОТ ПЕТОРНАТА МУТРЕНСКА КОАЛИЦИЯ НА РУМЕН РАДЕВ
76
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само смени, ами и арести! Мафиотите трябва да са в затвора!
75
4
 
20
 
! Отговори
11 преди 2 години
Еййй, няма умора ве - с една шепа купени гласове я слушаме тъз Кикимявка всеки ден да кудкудяка.
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71За порно филм казваш, че става, ама дали ще се намери някой да не е гнуслив, че иначе филмът няма да се получи.
73
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно яко ги е страх от Гешев Най- накрая един Прокурор,който не влезе в схемата на Мая Мафиотова.
72
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно Гешев е най-добрия прокурор щом Мая-Галева, Божков, Рашков и компания мечтаят за смяната му. Между другото мечтите на бесепарката са противоконституционни защото съдебната власт е неприкосновена. Искат да сменят Гешев и да си сложат послушковци за да окрадът държавата. Раше, ти 20 имота вече имаш, ненаяде се бе, ама викаш дай да ги закръгля на 100. А Цецo го оплюха за един апартамент.
71
10
 
4
 
! Отговори
ТКЗС преди 2 години
Да идваме от село с вилите да ги сменяме щом нещат доброволно
70
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама има диплома за побой на граждани с палка! Отлична диплома, от милиционерското.
69
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскетчето нема диплома, не му е валидна дипломата за Право, поразровете се из нет-а и ще разберете.
68
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскетчето - в затвора!
67
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова - министър-председател на Република България!
66
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задава се голямото лапане, при поредната престъпна коалиция, с участието на БСП и ДПС. ИТН е тяхна марионетка.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първата работа на нарушителите на закона е, да сменят магистратите, които са ги обвинил и да поставят свои такива, които да ги оневинят. Значи идват корумпирани и послушни магистраги, които да бъдат бухалка, срещу политическите им противници. Карадайъ лъже, когато се изказва срещу бухалките, едва ли, е толкова наивен, да не вижда, какво правят хората на Божков/Радев, БСП,ДБ,ИВНИ и Пеевски, особено последният, зад който застана ДПС. Очертава се правителство на Божков и Пеевски, ЦСП и ДПС.
64
2
 
7
 
! Отговори
До 57 от не си спомн преди 2 години
ДА, НС Е ЗАКОНОДАТЕЛЯТ! ПО КОНСТИТУЦИЯСЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е НЕЗАВИСИМА! А ВСС, ВКС, КС СЕ ИЗБИРАТ ПРОПОЕЦИОНАЛНО ОТ ПРВЗИДЕНТ, ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ! ТЪЙ КАТО СЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЮРИСТ, ЧЕЛ СЪМ КОНСТИТУЦИЯТА, КАЖИ СЕГА КОНКРЕТНО: В КОИ ЧЛЕНОВЕ, ПАРАГРАФИ, АЛИНЕИ ГЛ ПРОКУРОР Е НАРУШИЛ НЯКОЙ ЗАКОН, КОЙ ЗАКОН И С КОИ ДЕЙСТВИЯ? В СЪДА СЕ УСТАНОВЯВАТ ФАКТИ! ПО ДОКУМЕНТИ, КАКТО И ПОКАЗАНИЯ КОИТО СЕ ПРОВЕРЯВАТ С ЕКСПЕРТИЗИ! ЧАКАМЕ!
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а някой се е обадил, маска на устата и под домашен арест докато делта не реши съдбата му до коя година или кой век