Спецпрокуратурата: Ще проверим сигнала срещу Гешев

Проверката е разпределена на случаен принцип в отдел "Антикорупция"
29 юли 2021 16:30, Анисия Иванова
43

Сигналът от служебния вътрешен министър Бойко Рашков срещу главния прокурор Иван Гешев ще бъде проверен до месец. Това обяви ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова.
Още по темата


Проверката е разпределена на случаен принцип на обвинител от отдел "Антикорупция". Ако по него не бъде установено престъпление – решението може да бъде обжалвано от силовия вицепремиер пред апелативните магистрати, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Този сигнал не е прецедент, нека се знае. Сигнали срещу главния прокурор са постъпвали и вероятно ще продължат да постъпват", поясни ръководителят на Спецпрокуратурата.

"Наблюдаващият прокурор би се абстрахирал от всички изнесени факти и обстоятелства и би се произнесъл по съвест и убеждение", допълни Маджарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя Гешев не работи за интересите на България, а за свои лични интереси прикрива престъпления извършени от герб. Това е държавна измяна, щом се противопоставя на народното събрание вишия държавен орган
33
0
 
0
 
! Отговори
Невинен преди 2 години
Законноста е на ниво - щом прокурорите се произнасят не според закона а по убеждениеКаква е сумата за убеждение в невинност , назовете цифра
32
0
 
3
 
! Отговори
НЯМА ЛИ преди 2 години
ЗАКОН, ЧЕ ДА ПРЕЦЕНЯВАТЕ ПО ,,УБЕЖДЕНИЕ,, Е ГА ТИ И СЪДА
31
0
 
1
 
! Отговори
кога преди 2 години
ще ,,разпецате,, СПЕЦИАЛИСТИТЕ- НЯМА ВРЕМЕ
30
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Ей, тая държава я обърнахте на ямболско ТКЗС?!Не му харесва на окръжния секретар на БК дрогаря Грипенов, прокурорът и дай да го сменим,щот окръжното бюро на БКП решило на чашка сливова,че прокурорът не ги кефи и не им играе по свирката,а на всичкото отгоре окаушил баш бандюгите на прехода,които пък са оказват спонсорите на столетницата?!И понеже столетницата е дъ рта ку рва и върти гъ зът както си иска и е свикнала да назначава,уволнява?!Кюстендилската чочарка чекне гъ зерете,прокурор да сменя?!
29
0
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Аве многу ривети против Гешев,многу разбирати от правосъдие,многу пияни дамаджанковци,крадци и корумпета от най висше ниво с по 20 имота,без грам усилие или срам да дадът елементарно обяснение за неистовото си имане,тръгнали по партизански да атакуват светая светих на БГ правосъдието?!Дамаджанкото,явно подпрян с по няколко милиона от височайшите подсъдими,тръгнал на лов за главни прокурори?!Миризляците в курица не птица и тук в сайта,ъкат като *** каци,чешат се по главите и се правят на разбирачи
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие ще проверите сигнала с/у Гешев?! Божее, та нали той ви направи спецзвено и Гестапото на бойковистка България? Той падне ли, свършено е с вас! И сградата ви ще взривят, та младите хора да не си спомнят за СНС и АСНС.
27
4
 
1
 
! Отговори
Еми грант преди 2 години
Кво искате от Геш единственият койтоРаботи Работи Работи.
26
0
 
3
 
! Отговори
ДаГиИзринем преди 2 години
ОПГ-то ,пардон -СП нарича замитането под килима "проверяване".
25
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
така..Гожа Маджарова е пропуснала най-важното в пледоарията си:..-"И чакайте от умрял писмо"...Но ВСЯКО НАЧАЛО Е ТРУДНО!..Това първо..И второ:-НЯМА непревзимаеми крепости!!!!!!...В УПОРСТВОТО Е ИСТИНАТА!..А,също така:..-НЯМА НИЩО ВЕЧНО!!!!...Както казва Джоуи:..-"Един ден си главен прокурор,на другия си ядеш кетчупа направо от бутилката"...сред милата компания на "въдворените"..
24
0
 
1
 
! Отговори
ДО 14 ЕМО преди 2 години
99,99% ОТ ПЛЕШИВИТЕ НА 50г НА МЛАДИНИ СА ИМАЛИ КОСА.... УМЕН СИ КАТО СЦЕНАРИСТ НА СЛАВИ.
23
0
 
7
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Гешев така или иначе е пътник , колкото повече се дърпа , толкова по-зле за него .
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков на главния прокурор, за репресии и нахлуване в частни имоти, без заповед от съда. За сплашване и обвинения, по измислени сигнали. Пострадалите от него граждани, дадоха публични изяви, имат протоколите и могат да съдят Рашков в Страсбург.
21
0
 
2
 
! Отговори
смешници преди 2 години
за какво е сигнала, че го пратихте в този отдел? предизвестено е вече становището с това действие. ще си го подмятате докато ви закрият като институция. ***
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И следователите трябва да могат да завждат дела. Не само корумпираните прокурори.
19
5
 
3
 
! Отговори
Future преди 2 години
Гешев има вина и неговата вина е, че арестува и прати в затвора червените олигарси, спонсориращи комунистите и навлизането на прокуратурата в президентството и то в кабинетите на Радевите съветници, пълни със секретна информация, предназначена за враговете на евр-атлантическа България. Затова метежниците закриват Специализираните съд и прокуратура. Ако някой си мисли чеБрюксел и Белият дом не следят събитията в България, то много се лъже. Идва времето, когато всичко ще си дойде на мястото
18
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков на прокурор, заради произвола и недоказаните обвинения, репресии. Който нощ вади, от нож умира
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев на прокурор, заради произвола и недоказаните обвинения, репресии. Който нощ вади, от нож умира.
16
0
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Много харесвам маджарова защото физиономията и е чок наив.
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепа за Гешев срещу Дубайско-Кремълския анархо-либералитет !