Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва

Имало съвпадения като цяло в програмите на БСП и ИТН
Обновена: 29 юли 2021 09:05 | 29 юли 2021 09:05, Елка Василева
41
Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва
Снимка: архив, БГНЕС

Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана. Това заяви пред БНТ Кристиан Вигенин от БСП по повод разговорите с "Има такъв народ" за евентуална подкрепа за бъдещ кабинет.

Още по темата

По думите му има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, има съвпадения като цяло обаче в програмите на двете политически сили. Има различия по отношение на данъчното облагане, доходите.

"Има такъв народ" подхожда много сериозно към това, което предстои за страната", коментира Вигенин.

Днес предстои среща между "БСП за България" и ИТН за правосъдието и съдебната реформа.

Виждам, че нямаме причини да имаме колебания по отношение на политиката, която ще бъде следвана, ако заявките се реализират, допълни Вигенин.

Окончателното решение за подкрепа ще бъде взето след представянето на персоналния състав на кабинета и при условие, че бъде подписано споразумение, с което ИТН да се ангажира по реализацията на нещата, които се коментират на експертните срещи. Не може на сляпо да се подкрепя правителство, коментира Вигенин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
0
 
! Отговори
нн преди 2 години
Ех, БСП каква я гласяхте каква стана? Събаряме ГЕРБ, печелим и 4 години управляваме. Изритани в политиката и унижени сега се чудите какво да правите? Пазете се от следващи предсрочни избори защото тогава изчезвате от политиката. ГЕРБ са брутално атакувани, но има още много хлаб у тях. Хората ще го разберат и то много скоро.
25
2
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 2 години
Курнито е готова да си заложи пред никът а такива като Вегеннчо задн никът само и само да са на масата с баницата
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като e писмено каква разлика има? Ще ги дадеш на съд за неизпълнение на предизборните обещания ли? Ако ставаше така цялото БСП трябва да е в панделата.
23
1
 
3
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
ГЕРБ твърде дълго управляваха,на всички избори дърпаха килимчето,особено след избора на онова недоразумение *** Нищоправецов Ветов на червените кхмери и техните отрочета. Кажете ми с какви пари завършиха тези "Харвардски" възпитаници,след като обикновените американци не могат и да мечтаят да изучат децата си там освен със стипендия за високи спортни достижения.
22
1
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Олигарси!!! Я кажи за кой работи т. нар. ти съпруга, че май мълчиш по темата!
21
1
 
3
 
! Отговори
Азер Меликов преди 2 години
Не се притеснявай, Кристиянчо, още следобед ще ти го напиша там с .. бялото мастило
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че то съвпаденията с програмите на герб са още по големи, ама не ги канят в управлението! микробните партийки почнаха да притискат дългия и той вероятно ще ги отреже! просто се гответе за нови избори 2 в 1!
19
1
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Боже, червените кхмери от Бузлуджа взеха че си повярваха и вече искат писмени гаранции ... Сестрите галеви със своите 5% също се взеха насериозно, както и бойкикевците, а Тошко африкански и компания продължават да ни забавляват със скечовете си ... Учиндолският месия ни уведоми че е жив и мълвата за смъртта му е преувеличена, а рашкоФците продължават да размахват папки с информация взета от някакви листчета, които са били унищожени, но продължават да наливат вода в мелницата му за фалшиви новини
18
0
 
3
 
! Отговори
Да допълнея преди 2 години
Съгласен съм с казаното,с изключение на последното изречение.Трябва да си...за да го кажеш.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП не е партия на социално слабите.Всички от ръководството са разклонения на оялятя се олигархия.Не чакайте защита от тия.Вижте им благосъстоянието.
16
0
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Писмена гаранция и за 1 лв. партийна субсидия ! :)))
15
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ И НЕПОЛУЧАВАШ ГЕРБ ! ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
новината е стара, в момента пълни циркове в парламента тошко Йорданов обвини ДБ и Мутрите и почнаха обиди и псувни, пълен цирк нема такава държава просто
13
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПИСМЕНИ ГАРАНЦИИ СЕ НАРИЧА КОАЛИЦИЯ! А КОАЛИЦИЯ МОЖЕШЕ ДА ИМА АКО БСП НЕ БЕШЕ ХВАНАЛО САМО 10%
12
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Гаранция Франция нотариално заверена
11
2
 
13
 
! Отговори
негласуващ преди 2 години
Абе всички "партии" са издънки на едновремешната БКП и тез дето ги гледате в Парламата са деца и внуци на едновремешната червена номенклатура, олигархия и партийни династии създадени След 1944 г ,че досега!Рядко има случайно попаднали в тия кръгове
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох Вегнчо, писмената гаранция е дадена от конституцията и законите, не това каквото ти скимне в междуушието.
9
0
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Нямат край червените пиявици,роят се непрекъснато.
8
0
 
15
 
! Отговори
О, божке преди 2 години
Кабинет на итн няма да има! От дб искат трима от служебните да останат, БСП иска коалиция, Мая *** иска някакви гаранции. Клоуните два пъти се опитваха да предлагат варианти, все не срещат одобрение. Служебните официално са отказали, сега ще е смешно да се навият. От ДБ толкова ли не им светва, че не може да има експерт, който да се съгласи да стане за резил като кукла на слави? Президентът какво очаква само не знам? Колкото повече време им дава несъответствията растат. Това са орел, рак и щука.
7
2
 
14
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Вече и на най-непредУбедения читател е ясно,че Слави е креатура на БСП. Спомнете си дали някога направи скечове със Станишев и Корнелия и ако е имало то те едва ли са били обидни. Ако някой е гледал здрависването на Тошко Йорданов и Корнелия ще разбере далаверата. Тошко я гледа отдолу нагоре като пуделче чакащо лакомство,а Корнелия отвисоко сякаш му казва целувай ръка(но не като на дама).