Хаджигенов: Ситуацията е твърде несериозна

Дали тоя ураган дали няма да ни насмете и нас, попита той
Обновена: 1 авг 2021 21:32 | 1 авг 2021 21:30, Александър Попов
110

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разбуни политическите духове в неделния ден в импровизирано интервю във Facebook в което отправи остри критики към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.

"Мисля, че Христо Иванов си слага и той по-голяма роля, отколкото има всъщност, той има точно толкова, колкото му е определил суверенна. Като всеки един - и аз, и ти, и г-н Христо Иванов, и всеки един, който участва в тая история, ще си носи отговорността за действията си", заяви Слави Трифонов.

Интервюто на Слави дойде няколко часа, след като Христо Иванов упрекна Трифонов, че не се водят преговори за подкрепа и липсва информация за имената на министрите.

Още по темата
"Спечелил си изборите - честито, Конституцията и политическата логика ти дават на тебе мандата – поеми си отговорността. Ако не можеш да конструираш подкрепа, ако не можеш да получиш подкрепа, ако не можеш да убедиш останалите политически сили – поеми си отговорността. Не се опитвай да казваш "Аз съм много готин, ние ще си правим, каквото искаме, а после вие ще сте виновни, че ние си правим, каквото искаме", коментира Иванов.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" идваме също отвориха темата за отговорността и последствията от подкрепа на бъдещ кабинет пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е твърде несериозна, за да можем да продължим така. Да, ние искаме да го направим, да, ние искаме подкрепа, ама това не означава, че ще вземем котка в чувал или ще видим булката след свещеника. Твърде несериозно ми идва това нещо в този вариант, те очакват от нас подкрепа, ние си носим отговорността, да, бе, вярно е, че вие си носите отговорността, ама тоя ураган дали няма да ни насмете и нас", попита адв. Николай Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: николай хаджигенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
13
 
! Отговори
Парадокс преди 2 години
Ситуацията лесно може да стане сериозна, само трябва ти купят малко яйца и домати и да почнеш да ги мяташ по пРезидентството.
85
4
 
15
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До Анонимен"Гласувалите за Дългия, получиха Късия"))))) Получихме Средния, т.е. най-дългото от трите.
84
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувалите за Дългия, получиха Късия.Всички се стягаме за Дебелия.
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте а дългият, получихте къдият.Сега ще видите дебелият!
82
4
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
И тоя е един чалгар
81
9
 
8
 
! Отговори
ЕЛИ преди 2 години
ХАДЖИГЕНОВ,ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО УМНИ ПОЛИТИЦИ--БЯГАЙ ОТ ЧАЛГАРИНА, НЕ СЕ ПРИНИЗЯВАЙ
80
4
 
10
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
От площаден говорител вече квалифицира всички. Айде малко по полека
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО РАЗНАСЯШ ЦЯЛО ЛЯТО КОВЧЕЗИ НЕ ТЕ ПРИБИРАТ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ ПРИ ДОКТОР ГЪЛЪБОВА - СТАВАШ МИНИСТЪР И СЕ СМЕЕШ СМРАЗЯВАЩО- ЕТО ПРЕДСТАВИТЕЛКАТА НА ХЕРЦИГОВИНА В БОЛНИЦА С "ПРЕГАРЯНЕ" СЛЕД СРЕЩА С ТОЯ КОВЧЕГ.
78
1
 
4
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Лай нари
77
5
 
12
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Тоя пи бира лятото пред президентството и направи партия и сега е в парламента. Защо? Защото е протестирал? АДвокат Еди кой си... Че кой го беше чувал преди протестите тоя велик адвокат?
76
2
 
18
 
! Отговори
С ЧЕРЕПЪ НА ПРЪСТА преди 2 години
когато протестът е срещу бб и герб" ТОГАВА ПРОТЕСТИРА НАРОДЪТ", КОГАТО ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ИТН- ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА С ВИД НА ДУШЕВНО БОЛНИ- ОБАЧЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОТЕСТИРАЩИ- ОТЕЦ НАФЪРФОРИЙ И ОНЯ БЕЛОВЛАС ДЯДКА....ЪГЪЛЪТ Е ВАЖЕН- ХОРАТА СА ЕДНИ И СЪЩИ.
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Играе ли ... Не играе ли ..Тия са ми няква тъмна Индия ..Сами ли искат да се торпилират ... Или са селяни с комплекси ..Тъмни са ми ...
74
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН играе за ГЕРБ и Доган. Кое не е ясно?
73
4
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
ХА ХА ХА изяще се хиени
72
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
време е да ударите и по сайтове и собственици манипулиращи обществата,особенно важно е...Бог да пази САЩ...и скоро ...Рико в България ...моля Ви,имаме нужда от подкрепата Ви!
71
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха кгб и обслужващите ги се включиха...мило сайтче...обяснете на малкото пишещи тук как е възможно да ти плющят 30 минуса за 20 секунди...кой ви вярва неделковци...давате ни сили да споделяме престъпленията ви в международни и Свободни...минусите ви работят за Свободата ни ...толкова сте елементарни....живеем в Глобален...и лидер са САЩ...Справедлив и Свободен...пред чийто посолства висят и вашите деца ...бедни духом..скоро и Рико,г-н Байдън..и по широк обхват на Магнитски,подкрепете ни,моля
70
2
 
27
 
! Отговори
2Loop преди 2 години
Не може да се употребява думата интервю, когато няма кой да задава въпроси. А просто става дума за обичайния контролиран запис на монолог. Трябваше да си им оставят името, което доказват всеки ден: нЕма такава държава която да се управлява с монолози и писания във ФейсБук от някой, който не смее да си покаже носа.
69
4
 
23
 
! Отговори
Тоя простак преди 2 години
ходил с някаква в столичен гурме ресторантите и направил на луди сервитьори те с капризите си-това ястие не трябвало да бъде такова,салатите и те,скандали ,обиди.Самозабравило се ла-Й-но .Бо-кл-ук. Същия Волен Сидеров
68
4
 
16
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
Не може да си хем герой, хем критикар, мистър Хаджинезнамсикой. Или си едното или другото.
67
2
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименмутрите бяха шофьори на маджо...за никого не е тайна...отдавна!!!