Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
цитирайбългарски ато преди 2 години
боко цитира винету този марк твен хъкълбери и том соер , това са прочели от училище някъде докъм трети клас , после дупка графомана марк твен кой го признава , другата книга която се опитал но не дочел слави е овчарчето калитко
123
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Дългия една жена не можа да оправи, държава ще управлява ?!
122
2
 
0
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Славуца е агент на ДС и Доган
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе хора, гледайте за какво гласувате. Ако не акъл, поне фасон да имат. А то едно кръгло нищо.
120
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
до кога дпс ще назначават...проследете община велинград как назначават учителите бре...звънят им от дпс...как калинки ограбват общини с фактури...от илиенци бре...това е нашият свят...бедна ви е фантазията...ще ни бъде въпреки всички ви...и ще ви съдим Справедливо...и Строго...едно сте и вече не ви вярваме!!!Избори докато не ви погребем всичките!!!
119
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ама за Народа ни нищо,как ще продължим?майка ми с 300 лв. пенсия,ограбили вноските им строила училища и болници...продадени на скрап,платила образованието на "приятеля ти"налагащ им рестрикции и още глад и унижения,отказ от правосъдие,мед.обслужване,адм.услуги...и си въобразявахте,че е възможно...ще ви изтепем бре!дреме ни за приятеля ти!Кога Справедливост?
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оттеглянето не, ама предлагането му беше политическо сепуку.
117
1
 
1
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
В България се наблюдава страннен Феномен - за 32 години Демокрация отгледахме Пето поколение Политици - гарантирани с място в Парламента . Това е Недопустимо за Демокрация .Тези баби , дядовци , синове и дъщери , внуци и правнуци на Политици трябва да се премахнат от Държавната Софра .Времето е Наше Днес .
116
9
 
5
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Браво! Ясно, точно и доректно. Истински, достоен и неповторим.. Пълна подкрепа за Слави и ИТН. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги с ВАС!!!
115
0
 
7
 
! Отговори
Тъй де преди 2 години
Не беше слабост,а зависимост
114
0
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Политиката не е шоу. Да си гледа шоуто и да си прибира версиите в парламента. Хората му гласуваха доверие, а той се изгаври с тях.
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой попитали ли Трифонов за аферата Емири? Или сам си задава въпросите?
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Битълс са супер известни, ама никой не избира Пол Маккартн или Ринго Стар. Да дойдат тук. Ще ги изберем с партия "Вечните ягодови полета"
111
1
 
8
 
! Отговори
учиндол преди 2 години
славчу почна да се обяснява . първи признак че нещата не му се получават . ама голем *** е славиту :) , *** в костюм :)
110
1
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Станиславе, голям го вадиш ама мек. Ако не слабост е мекост оттеглянето кандидатурата на Николай Василев.
109
0
 
9
 
! Отговори
Аааа преди 2 години
Славчо,да се разберем . Така работата няма да стане- да си вземате интервюта и да се снимате един друг с малък Тошко. Или пресконференция пред журналята/пък било то и ***/ или нито ша та чета,нито ша та гледам. Аре това да ти е за последно.
108
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като слон в стъкларски магазин е Слави.Отряза главите на трима високообразовани българи,единствените които се бяха навили да участват в управлението на държавата.Николай Василев,Асен Василев и Кирил Петков
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като почне с оправданията триджипко Бибитков....
106
1
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не е ли вече време прокуратурата да се самосезира ----///----- Прокуратурата ще се занимава единствено да гони противниците на комунистическия сговор. Нещата могат да се оправят само с гражданско неподчинения, защото това е очевидна подмяна на вота. Едва ли и 1/3 от избирателите на ИТН са гласували да им бъде натресен тоя цветнокож продавач на джапанки.
105
1
 
4
 
! Отговори
Не се литкай Слави преди 2 години
РАДЕВ, БОЙКИКЕВ И МАЯМАТА , МОГАТ ДА ТИБЪДАТ "ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ"....САМО ПО "ГОЛЯМА НУЖДА"....!!!