Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация

Депутати от ИНТ му казали, че са заплашвани физически
6 сеп 2021 22:20, Нели Христова
60

Според президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов всичко в държавата се е объркало много, а ситуацията много прилича на тази във футбола. Той също така твърди, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, сега щеше да има по-малко врагове.

"Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало е, но не е била толкова неинтелигентна. Нелицеприятни истории, като това, което някой си купува депутати за 500 000 лв. Преди месец, два имаше истории, в които разкарваха хора по съдилищата. Но ако режимът е еднакъв - следва и това да се провери", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на Bulgaria ON AIR.

И допълни, че преди 2,3 седмици, когато  "Има такъв народ" са правили първия си неуспешен кабинет, е говорил с хора, които са му казали, че е оказан натиск върху депутатите от ИТН.

"Ако тези неща не бъдат съобщение публично - то няма никакъв смисъл от приказване. На мен ми казаха, че са били заплашвани с физическа саморазправа. Но това са празни приказки, докато не бъдат заявени публично", допълни Манолов.

Според него институциите трябва да се самосеризат.

"Закъснялото правосъдие е отказ от правосъдие. Може ли да се мотае толкова време по толкова обикновен казус за има ли някой двойно гражданство или не. Съединението прави силата - това значи Мизия, Тракия и Македония да се съберат в една държава. Идеал, който е бил погребан след Първата световна война. От Войнишкото въстание до ден днешен България е в гражданска война. Светът, към който ние принадлежим, се управлява олигархично, но се нарича демокрация.

"Това, което се случва, много прилича на футбол. Миналата година, когато имаше някакво движение, автентичната му част каза "Ние не искаме никакви политици, защото нашите политици не стават за нищо." След това обаче, когато отмина всичко, неавтентичната част си преписа някакви заслуги и се нарекоха "партии на протеста". Голямата победа на неспоменаваното име е да стигматизират едно друго име, превърнат в универсалното зло, което не е вярно", добави президентът на КТ "Подкрепа".

И смята, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, щеше да има двама врагове по-малко.

"Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата в момента. Всичко се обърка много. То се случва заради хората, които го правят. И ще става все по-лошо. Преди години "Право" беше една от най-търсените специалност и вече в тази система има немалко хора, които са с купени дипломи. Страх ме е от деня, в който ще започнат да ме лекуват лекари с купени дипломи, коментира Димитър Манолов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой може да заплашва депутати на ИТН? Ясно е кой - хора от ОПГ ГЕРБ. Добре, че президента обедини народа срещу мутрите, заради което мутрите го наричат разединител.
43
1
 
3
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Ми относно купуването и продаването на дипломи нека се пробва в Харвард или некъде, къде са по-евтини тия дипломи. Но, когато се плаща за нещо, а се получава нищо, то трябва да се уточни, за престацията...да не бъркам термина с медицината, но кърти от всякъде.
42
3
 
7
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Търся спешно читав синдикат, явно този е ялов и си хабя парите.
41
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Главният виновник е Радев. Той излезе с вдигнат юмрук и подкрепи не дотам масовият протест срещу ГЕРБ и Борисов, които имат своите прегрешения. Президентът е надпартиен и Радев Нямаше право да се вживява в знаме на протеста
40
0
 
6
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Ми за това ли плащаме чл. внос?
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да кажат от кого! Стига с тия недомлъвки!
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е търтей.
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези институции КТ и КНСБ трябва да се закрият,тези хрантутници не ни защитават а са заедно с тези които са на власт.
36
0
 
23
 
! Отговори
Пропадняк преди 2 години
Тоя го знам от консултациите които даваше по фирмите преди да стане шеф на Подкрепа. Обясняваше на шефовете как не трябва да наемат хора с ТЕЛК, защото ако нещо станело не можело лесно да ги съкратят или уволнят
35
6
 
31
 
! Отговори
нипроруда преди 2 години
Едно са чисто човешките грешки или слабости - кой ги няма! И са разбираеми, и са простими! Но да громиш корупцията с гръмки слова, а съветникът ти да го хванат по бели г..щи как крие телефоните и взема тежък пакет? Съмненията си остават и това не се забравя. Иска ми се тези неща да не се бяха случвали. А не получихме и смислено обяснение, а притеснено увъртане!
34
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашите на Тиквата взеха да изпълзяват една по една от канализацията.
33
17
 
37
 
! Отговори
плакат преди 2 години
Гледах оня ден плакат с Радев и жена му. Под егидата на Румен и Десислава Радеви... След всичките негативи, които му донесе съпругата, защото хората така и не я приеха, да я окичиш на плакат, и то рекламиращ култура... Г-н президент?!?!? Уважавам личните ви чувства и личния ви живот, но ако не друго, не я навирайте в очите ни тази жена! Губите, в същата секунда губите привързаност и подкрепа! И точно тя да рекламира култура??!
32
21
 
21
 
! Отговори
колебание преди 2 години
До деня, в който стана ясно, че президентският съветник прибира подкуп, нямах никакви колебания относно Радев. А после - подкуп посред бял ден, последва историята с двойното гражданство! И не за друго, а заради очевидното съпричастие на президента към замазване на фактите - мислите ли, че със стабилния си юридически екип президентът не е знаел за особеното положение на Петков. Ами знаел е, но е подписал указ за назначаването му. С/у Борисов очакваме кристално чист човек, а не съпруга на Радевица
31
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Манолов
30
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолов е прав. Хазарта в момента се бунтува. Търканите листчета изчезнаха.
29
2
 
8
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Независимо че профсъюзите ти приличали на Ива Митева, пак избраха Зайкова( от Подкпепа) . Итн-ци
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой пък ще си купува лекарски дипломи при тия заплати.,, Право ,,е съвсем друга специалност.
27
2
 
11
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Вие си ги избрахте!
26
2
 
0
 
! Отговори
Фгхжхйх преди 2 години
Вече можеш да запомниш
25
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искал е да каже, че не се чувства ок, без бойковия в гърлото.