Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети

Според него новите избори са предрешени
Обновена: 14 сеп 2021 14:55 | 14 сеп 2021 14:55,
223
Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети
Снимка: БГНЕС

“Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство - аз не го виждам. Цените вървят отгоре", коментира бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Кръстова гора.

"Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали", допълни той.

Според него предстоящите избори са предрешени.

Още по темата
"Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни", заяви той.  

"Голямата съдебна реформа е да дадат на техния приятел Янаки Стоилов Бюрото за защита. И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посети Кръстова гора на днешния празник Кръстовден. Срещата му с Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден и с вярващите, пристигнали на свещенното място, беше предавана на живо във Фейсбук профила на Борисов.

"Миналата година започна строителството на новото крило към манастира "Света троица", за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм", посочи Борисов.

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", коментира още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
2
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТОЗИ И СЪДРУЖНИЦИ!
185
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До das,не знам,дали ще влезе в затвора,но сутринта четох в един ежедневник,че има няма три месеца,от започването работа,на слубата на Лаура Кьовеши,вече разследва ,злоупотреби за 300милиона евра,от страни членки на ЕС,и съм на мнение,че "честните"бивши управляващи , са сред разследваните,скоро истината,ще излезе на яве.
184
5
 
1
 
! Отговори
das преди 2 години
ахам още има хора които вярват и говорят , че ББ , ще влезе в затвора или някой друг. И като махнат Гешев какво ще стане ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО...... но тези които ни оправляват служебно вече два месеца много добрите които направихо толко много и този който има дела зад себе си сега, ще направи опит да ни оправлява точно този който има съдебни дела за кражба и ния ще гласуваме за него разбира дани ОППРАВИ
183
4
 
2
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
До Анонимен 191. Да, същият този радев,който е главнокомандващ въоръжените сили в мирно време, мълчи и за още десетки други неща сътворени от него в ущърб на демокрацията,а какъв ли би бил в малко по-извънредна ситуация-навярно щеше да издава смъртни присъди по подобие на "народния" съд.
182
5
 
2
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
В последните два парламента влезнаха защитниците на мафията,разнасящите ковчези,издигащите бесилки с обесени кукли и опростачените манталитети на чалгаджиите с езика от улицата,влезнаха новите задкулисия,жадни за нови грабежи и всичко това го избра ти български народе и сега ти е тежко от безпътицата,в която сам вкара България. Но това не е за сега най-лошото,най-лошото е че същите муцуни се очертава да бъдат и в следващия парламент,а с такива "народни" представители посоката е само към дъното.
181
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път не се получава да излъже и замаже престъпленията си. Чака го съд след махането на фигуранта гл. прокурор.
180
2
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
Тиквун I превърна цялата политика в лична вендета, не разбирам какво иска сега. Може би видя какво е да си от другата страна на "набиването с 200" и май не му хареса
179
2
 
10
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
тиквата-цар на морала в парламента и отличник по отсъстия от същия тоя парламент бил възмутен ... еми дреме ми на средния крак. В таа чест ше го преместя в другия крачол
178
3
 
12
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Бибитко е в активна предизборна кампания. Всеки един проблем в територията се предписва на Радев и служебния кабинет. Големият виновник за 11 годишният провал на територията е лично той, и разбира се с любезното съдействие на всички заобикалящи го калинки герберасти и пълни некадърници. Само един факт, спомнете си къде намери за здравен министър една бабка? Ами отговора е на кръстопътя бе. Пък последният заместник финансит Ананиев беше здравен министър в условия на уж пандемията.
177
5
 
4
 
! Отговори
верни некадърници преди 2 години
кадърните ги избиха Народния съд.
176
2
 
11
 
! Отговори
до всички преди 2 години
*** , калинки и престъпници---внимавайте! Да не плачете после и да казвате, че не съм Ви предупредил. Меркел си отива и Тиквата отива в забвение. Сега срещу Тиквата ще скочат всички , вкл Цацаров и Гешев. Така,че бягайте мишоци.....
175
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те поне ходят в Парламента, да кажа на възмутения.
174
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕмилФакт е, че Радев мълчи и нищо не може да каже срещу обвиненият на Борисов защото те са истината.Мълчи позорно и за поредното убийство на военен извършено по поръчка на неговото правителство.
173
5
 
11
 
! Отговори
всяко зло за добро преди 2 години
30 години Слави деморализираше младото поколение. Народа е деморализиран. Трябва да го ритне магаре за да го заболи за да разбере. Сега му предстои да спи гладен на студено и бавно и полека да започне да разбира грешките си.
172
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, че втори военнослужещ загива при мистериозни обстоятелства при управлението на Румен Радев, който мълчи и по двата случая.
171
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Те парламента...А сега всички институции за чия изгода работят при положение, че правителството се назначава от един единствен човек и мнозинство имат партии подкрепящи този човек?
170
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тиквата все някой друг му е виновен!
169
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радев, защо?Спирай филмите от HBO.не ти действат здравословно.
168
11
 
8
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Моля ви стига с този той вече е минало.Двайте новите .
167
13
 
14
 
! Отговори
Те парламента... преди 2 години
А ти цялата страна! Всички държавни институции работеха за ваша лична изгода, г-н.Борисов!