Мика Зайкова: Надявам се в новото НС да им дойде акъла в главата

Трябва да се работи яко, последователно, каза тя
15 сеп 2021 10:00, Нели Христова
47
Мика Зайкова: Надявам се в новото НС да им дойде акъла в главата
Снимка: БГНЕС

„Това не е работа, момчета. Трябва да се работи яко, последователно“. Такава оценка за колегите си депутати пред БГНЕС даде Мика Зайкова от „Има такъв народ“.

„Надявам се през следващия парламент вече да им дойде акъла в глава, да си спомнят в какво са се клели и да заработят“, посочи тя в последния работен ден на 46-ото Народно събрание.

„Беше много кратък, но въпреки това успяхме да направим бюджета – големият и двата малки, на НЗОК и ДОО, което е важно. Ако днес успеем да гласуваме и някой и друг закон, ще бъде полезно“, коментира още Мика Зайкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Нека Слави и сценаристите му да си видят резултата от г'лупостите, които сътвориха в 46-тото Народно събрание. Три седмици им трябваха само за да направят парламентарните комисии. Нито правителство направиха, нито съдебна реформа. Една актуализация на бюджета и това е.
39
1
 
2
 
! Отговори
Цък преди 2 години
Какво да им дойде,като те го нямат,ама и ние сме едни ***,да ходим да гласуваме,оставете ги да си гласуват едни на други . сигурно като гласувам все едно и също мутри всеки парламент виждам,ходят там да си чешат езиците и ония работи.ай сектир вече от изборите им и на тях.всеки да се оправя.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То на изкукуригали, как да им дойде акъла
37
1
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
ако славчу , мая общата и плажуващия ицко отново влезнат в НС , значи този народ нищо не е разбрал от предишните две НС . ако фигуранта вземе втори мандат , ако се позволи на импексова да продължава с неините обещания , лъжи , предложения но никакви решения , жална ни майка . възрастните знаят за какво става въпрос , младите евентуално са чували какво е бсп да управлява .
36
0
 
5
 
! Отговори
Престарял емигрант преди 2 години
Да. Изпокархте се и се сдавихте ,като градските бездомни кучета за ,, къшей хляб."
35
0
 
10
 
! Отговори
МЕЧ преди 2 години
Май най-добре ще е да ви няма в следващото Народно Събрание!!!Хора не допускайте повече такива грешки защото цената им е доста висока!!!
34
0
 
7
 
! Отговори
Бспар преди 2 години
Ако пак ти го откриваш го пиши бегал и 47 парламент,а по лошото е че тоя път може и сградата да се срути бабо Миле!!!
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и на тебе ще ти дойде!
32
0
 
5
 
! Отговори
доц. д-р Чоко Боков преди 2 години
Днесаджиите, за вас освен цензура на думи или част от тях, дали има и понятия като граматика, правопис, пълен член и запетайки. Въпросът е риторичен.
31
1
 
1
 
! Отговори
Стерео преди 2 години
До АнонименРедовно се изказваш неподготвен.
30
4
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Баба ми казваше така: Една работа за да се оправи, трябва да се разбърка! Така че...може да сме на прав път, г-жо Зайкова!
29
1
 
13
 
! Отговори
ATLANTA преди 2 години
До къде я докарахме? БАБА МИКА дава акъл, Тошко Африкански кадрува, а филип Станев щял да си ходи?/// БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
28
0
 
11
 
! Отговори
Филип преди 2 години
Стига с тия голи надежди на наш гръб бе.Как си променят хора с изкривено мислене бе - нагли,злобни,мошеници,лъжци станали на 45-50 и нагоре години.Я стига ще се учат на нашия гръб,има си начини-започваш от най-ниското стъпало и ако си кадърен вървиш нагоре ако не си трябва да изчезваш,защото не ставаш,а не с мръснишки номера да драпаш на гърба на хората .Ще се учат срещу 10-15 бона от нашия джоб.Мике я се откажи от заплатата си като си толкова милостива и дашна. Аман от такива ,,загрижени"
27
7
 
6
 
! Отговори
Бабо Зайко преди 2 години
да ти кажа и аз като Боко - да е к... да им го набиеш, а то акъл - не можеш. Който не е имал - няма и да му дойде, пък и военните нали знаеш, къде били, като господ раздавал акъл на хората. Пък сега ни управляват зелените чорапи - те толкова си могат.
26
7
 
12
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Глей си старините и не се излагай да глозгаш кокала до последно
25
3
 
20
 
! Отговори
моч преди 2 години
Бабо Мико , ти може и да не се сещаш ( поради възрастта - с уважение ) но , два пъти беше орисница и два пъти орисаните от теб "чада" живяха порочно , позорно , катастрофално и кратко - факт !!! Хайде да си ходиш у дома и да се радваш на старините си щото твоите орисии бая ни оръсиха и тепърва ще ни ръсят джобовете !!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Акъла в главата на всеки човек го има... но в много случаи не се използва за нищо полезно...
23
1
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
В празни глави,акъл не се налива,те си знаят само чалгата и това им е предостатъчно да сеят тъпоумието си и в парламента.
22
0
 
8
 
! Отговори
Шопендар преди 2 години
Последователно и яко се работи когато има национална стратегия,а избранниците ни се занимават с своите заплати
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се в новото НС ибриците на Доган от Има Такива Негодници въобще да не влезете.