Новите лица в политиката: Ще успее ли проектът "Петков - Василев?

БСП не коментираха темата, ДПС заявиха, че не се притесняват
15 сеп 2021 21:51, Петя Славова
46

Приключи 46-ото Народно събрание, а страната ни се готви за нови избори. От най-голямата парламентарна група в 46-ия парламент "Има такъв народ" определиха за нормално евентуалната поява на нова политическа сила в лицето на министрите от служебния кабинет Асен Василев и Кирил Петков.

"В демокрацията появата на нови политически партии е съвсем нормално ИТН не изпитва притеснения от какъвто и да е проект още повече че това е извън нас. Нито на йота не ни притеснява", каза Филип Станев от ИТН.

Като опит на президента да замете провала на протестните партии пък видяха появата на нов играч на политическата сцена от ГЕРБ.

"По никакъв начин не се притесняваме от такъв проект, за нас това е опит на Румен Радев да разчисти терена от протестните партии. Ще бъдат доведени до ръба на скалата", посочи Тома Биков от ГЕРБ.

Останалите партии от протеста приемат положително влизането в политиката на Василев и Петков

"Ние виждаме в тяхно лице съмишленици, подкрепяли сме ги, независимо как ще продължат, ние гледаме позитивно да продължим да работим с тях", заяви Христо Иванов от ДБ.

От ДПС също заявиха, че не се притесняват.

"Не се притеснявам от нови политически проекти. Според ДПС все още се парламентарна република и плурализма е защитен от конституцията ама това е според ДПС", обясни лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Само БСП отказаха да коментират темата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 2 години
До АнонименКолко пара ще ти дадат?
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано тия двамата не отидат към ДБ, че обща взето ще е жалко за тях, изгубиха моя глас, макар, че дочувам че от ДБ много се облизват за тях да си вдигнат резултатите, че за сега са в киреча
38
2
 
0
 
! Отговори
ТУК преди 2 години
ПИШАТ КОМЕНТАРИ САМО УПЛАШЕНИ,ПЛАТЕНИ И *** ГЕРБЕРИ
37
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ПКК, т.е. партията на Кирчо и Кокорчо, двамата световни измамници, няма да успее! Да си заминават на Запад, да си въртят далаверите! Държавата и народът достатъчно затънахме, за да ви търпим повече!
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Божеее.до къде ме докараха..българка да гласувам за ДПС.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не
34
2
 
5
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Крайно време е да приключим с чалгомутренска България. Левски иска Чиста и Свята Република,а изродено корумпирано,създание,което гордо наричаме демократична държава,управлявана от крадци и ***.
33
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо и Канадеца искали да купят Екогласност и част от БСП. :D Кой им даде парите за пазар на партии? Асенчо декларирал само 72 000 лева спестявания. От къде вземат пари да купуват партии? Спецов и Кирчо ли спонсорират покупките? Или някой олигарси клиенти на прокуратурата?
32
4
 
19
 
! Отговори
riks преди 2 години
Тъпите чалгари, вече са спокойни, няма да им се налага вече да предлагат правителство!
31
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пред алтернативата ДПС, ГЕРБ, БСП по-добре да успее. Пред две злини избираш тая, която не си пробвал, другите ги видяхме вече.
30
13
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Тези са по-опасни от предишните.Ще ни работят като Милен Велчев и ще направят пари на наш гръб.Я го вижте сега къде е той.Нямаше 30 години,но го изкопаха,че може да краде законно и напълни джоба на комарджията,че и неговия и на брат си.Тези същата схема ще ни изиграят.Умната народе!
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от имена и никаква ясна идейност. Пък кой знае, де. Урболешката се гласува за имена, без да се знае кой какво ще снесе. Иначе, всички са много енергични.
28
8
 
3
 
! Отговори
Близко бъдеще преди 2 години
Избраните от Радев за министри Асен Василев и Кирил Петков сега на изборите ще бъдат избирани от хората на Радев, Нинова и Бойкикев. Какъвто и да е замисълът на дс-арите, планът им е безсмислен, защото предстоят световни събития, които ще пометат всички метежници.
27
15
 
14
 
! Отговори
Pi Ar Sevi Boiko преди 2 години
Усещате ли как герберските *** се опитват да изработят стотинките си? Колкото и да тролите с тях е свършено. Няма ги *** да си продават гласовете. Сега като махнат и раздутата администрация край с вас. Свиквайте вече де. Скоро и Каскета с тиквата ще търкат нарове те за големи кражби.
26
11
 
11
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Герберите на Торбата стоят с отворена уста под седалището му с надеждата пак да капне от там нещо да хапнат ,но не разбраха ,че този им банкет преключи. От тук за тях почва лутането по Бюрата по труда, затворите и психиатриите.
25
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
почнаха да излизат компромати няма да успеят с проекта ако са нагазалив калта
24
15
 
4
 
! Отговори
УТРЕ преди 2 години
Утре ще гръмне *бомба* - ГЕРБ , Мая , Дончева , ДБ , ще отпаднат от следващия Парламент . Добрата Новина е - ИТН и Новата Партия ще имат повече Депутати от ДПС и БСП .Очаквам все пак ГЕРБ да имат 7-8 депутата след акциите на МВР срещу купуване на гласове в ромските махали и натиска над Държавната Администрация и сменяването на Корумпираните Шефове на МВР поделенията в малките градове .
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Албанците, производители на електромобили без продажба на никой пазар, харесаха тази новина!
22
1
 
6
 
! Отговори
Мии преди 2 години
Партизанщината се корени в Избирателната система. В Унгария беше същото, но се промени след въвеждането на СМЕСЕНА избирателна система. Работата е, че Партиите НЕ ИСКАТ ТОВА. ВКЛ. И ИТН.
21
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да попитам, за да се влезе в парламента като депутат не се ли изисква да имаш само едно гражданство и то да е българско? И как Петков ще става депутат, като не знае пътя до Румъния? Пак ли Конституцията ще бъде ползвана за тоалетна хартия? Но пък знае ли човек, при толкова дрискачи в страната и на вън...