Шестици или двойки: Оценките на депутатите за свършеното в 46-ото НС

Депутатите с коментар за свършеното
15 сеп 2021 19:51, Петя Славова
32

Утре ще стане ясен новия кабинет на президента Румен Радев, а днес депутатите от 46-ото Народно събрание приключиха с работата си.  Какви са оценките им за свършеното?

"Това е един лицемерен парламент, който стана ясен пред всички. Едно се говори в коларите, друго се говори на консултациите и съвсем различно - пред медиите. Надявам се следващият парламент да бъде по-малко лицемерен и на така наречените "партии на промяната" да им дойде умът и да изпълним това, което казваме пред хората", посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Големият грах на 46-ото НС е, че не се намери разум и отговорност да се направи тази промяна. 46-ото НС трябва да е урок. Дано днес, на 15 септември, сме добри ученици и да сме го научили", посочи председателят на ПГ на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Изтече срокът на годност на това НС. Госпожо Зайкова, Вие се оказахте лоша орисница за 45-ия парламент и за 46-ия. Докато партиите на протеста се радвахте, че служебното правителство изчегъртва ГЕРБ, не разбрахте, че вече е започнало да изчегърта и вас. Предстои обаче да го разберете", каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Днешният ден ще е толкова последен на този парламент, колкото и първи на следващия парламент. Какво ще успеем да осмислим от това, което успяхме да направим и да не направим днес, ще бъде важно не просто, за да затворим тази страница, а и за това как ще отворим следващата", изтъкна председателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"За краткия живот на 46-ия парламент ще се съди по неговите резултати. Само 26 заседания. Нека да отбележим, че за 26 парламентарни заседания този парламент направи повече, отколкото беше свършено по времето на управлението на ГЕРБ в кабинетите на Борисов", заяви председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме" Мая Манолова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Оценка,минус три.
23
0
 
2
 
! Отговори
затова сте роби... преди 2 години
Щото се оставяте , мошениците и негодниците да ви кецат ...за без пари...че даже им се радвате ....ха,ха,хаааааааааа
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ива Митева живее в илюзорен свят, в който тя е умна и образована, а депутатите способни, отговорни и продуктивни. В 46 НС пролича, кой, как се е "образовал" и какво може. По втория начин, както казва народът.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2- , за 46 НС. Депутатите от антигербсбирщината имат повод, да се срамуват. Никога в парламента не е имало толкова много посредственост, скудоумие, чалга, простащина и недемократичност, както в 46 Народно събрание. За което си получиха депутатските заплати, от нашите пари. Задлъжниха българите, да плащат стотици милиони, за избори безкрай. Взривиха демокрацията. Позор.
20
0
 
8
 
! Отговори
О преди 2 години
Нищо не свършиха ама си вземаха заплатите, хонорарите,извънреден труд ,пътни,охрана и т.н.на такъв народ това му се полага.те богати ние бедни.и днес като слушах,ми че те всички се гласят пак да са народни представители.следващия парламент ще работим за това ,онова а народа къде е.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свършиха работата си като кучето на нивата!!! Ама нали има будали, които им плащат!!! Дано се осъзнае този народ и да не налита на лустросаните. Толкова години не се научихме, не се поучихме!!! Омръзна ми проба-грешка!!!
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези, ако са в нормално училище отдавна да бяха изключени за лошо поведение. Какви шестици, какви двойки.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добре беше да си остане служебното правителство,защото ще се похарчат много милиони за пак от същото и пак няма да се разберат.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можеше да се свърши и повече работа, но председатлката на НС не беше опитна и обиграна и накрая бездействаше. Трябваше да свика поне 2-3 извънредни заседания.
15
1
 
4
 
! Отговори
Стоев преди 2 години
Риторичен въпрос.Защо аджеба никой не повдига въпроса за скандала в Германия и репликата "Вие поддържахте един корумпиран Мин.Председател в България"Ало къде сте 'опозиция"?
14
9
 
4
 
! Отговори
ИБГНИ преди 2 години
За 3 месеца този парламет и правителство свърши 2 пъти повече работа от колкото през 12 години диктатура на ГЕРБ!! Но най-значителната победа беше отнемането на бюрото за защита на свидетелите от Гешев!! Сега свидетелите ще казват истината, а не това което Гешев нареди. Бизнеса рекитиран от Борисов и Гешев, че може да си отдъхне
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми такива си ги избирате.Какъвто народа,такива и депутатите.12 години простите си избираха простия(според неговите думи).Този път се надявахме на по-умни,а то пак същото.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оценките ще ги даде народа.И после да не му се сърдят.
11
1
 
7
 
! Отговори
Ц до 9 преди 2 години
Прав си. Сбирщина от хора на Божков с колкото се може по- малко мозък и повечко алчност. Няма да се учудя утре Софиянски да ни е мин. Председател. Всичко се направи в услуга на Един човек и всички знаем кой е той. Нищо добро не ни чака.
10
1
 
10
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Конфискувайте им всичко на тези *** и ги оставяте да живеят с 30 лева на ден и да си плащат сметките. Робите в Бг я карат така.
9
1
 
6
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Кьорав народ карти не играй, щото хитрите го изиграват с апломб и дори се бият в гърдите колко са честни.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Сърбия е Скупщина тия са сбирщина нищо не става от тях.
7
1
 
7
 
! Отговори
999 преди 2 години
Повечето нови и някои от старите бяха на божковата хранилка. Сега си броят кинтите. Обществото е най- долно изиграно!
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгамените бяха кръгла пресечена НУЛА,Мая Мутрометресата Лош 1,БСПслаб 2,ДПС среден 3, ГЕРБ среден 3,ДБ добър 4
5
1
 
7
 
! Отговори
Най-слабия преди 2 години
От новата ни история с много необразовани и кухи депутати !