Стоян Михалев от ДБ: Нямаме страхове, търсим съмишленици!

Според него дясното няма да се разцепи
15 сеп 2021 22:41, Петя Славова
37

Носи ли някой персонална отговорност за поредните предсрочни парламентарни избори, коментира за "Денят ON AIR" депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев.

По думите му, заявката на ИТН относно създаването на кабинет автоматично рефлектира върху тях." Избирателите са тези, които дават оценките. Промяната на средата не минава през това да обиждаш останалите участници в процеса.", отбеляза той.

Според него мандатът, връчен на ИТН, е сравним с "котка в чувал". "Нямаме никакви страхове и търсим съмишленици. За да се постигне реформиране, трябват съмишленици. Не играем на някакви къси отсечки, ако може нещо да се чопне оттук или оттам", допълни той.

От думите му стана ясно още, че дясното няма да се разцепи.

"Избирателите оценяват поведението ни и резултатите ни се подобряват. На вторите избори взехме почти 13%. Самите социолози сега казват, че вероятно ще сме втора политическа сила. За мен е важно дали ще сме съмишленици по важните теми. Години наред сме говорили по тези като съдебна реформа, здравеопазване и е важно всички заедно да решаваме съдбата на България", допълни пред Bulgaria ON AIR събеседникът.

Според него в ГЕРБ се вижда интересчийство.

"В тази партия има централизирано спускане на задачи. Тя е лидерска партия, но не мисля, че ще има още дълго безропотно следване", коментира още народният представител.

Михалев е на мнение, че парламентарните избори са по-важни от президентските, защото България е парламентарна република.

Според Стоян Михалем, ако има истинска парламентарна република, ролята на президента няма да има толкова голяма тежест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Валери преди 2 години
ДБ много се изложиха и това ще се види на резултатите от слеващите избори.
20
0
 
0
 
! Отговори
Вал преди 2 години
Нямали страхове, ама друг път. Само се опитват да ги прикрият с подмазване на дуото.
19
0
 
3
 
! Отговори
Красен преди 2 години
Христо Иванов обаче има един основен страх: да не би да се лиши от финансирането на олигарха Иво Прокопиев, който ще го даде към новата партия на Кирил Петков! И това им е основен страх!
18
0
 
1
 
! Отговори
Тея преди 2 години
'Айде бе, нямали страхове те. Имат и още как. Вече са наясно, че няма да влязат в следващ парламент и се чудят как да го предотвратят.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Михалев,спри да имитираш Костов,че ставаш за смях.Вие сте воденичен камък на ДБ ,вие десебарите имам предвид.Да беше умен и независим Христо Иванов да ви беше махнал,ама е пионка.
16
0
 
3
 
! Отговори
До ГЕРБерастите преди 2 години
С изфабрикувани коментарчета как синчетата на комунистите искали да вземат властта или как хора от ДБ в местната власт крадяли нито ще вдигнете акциите на Бойко и ГЕРП, нито ще разубедите хората да гласуват за промяна. Само не разбирам, толкова ли сте *** и малоооумнии да не проумеете, че поне 80-90% от хората са наясно, че управлението на ГЕРП беше белязано от медиен комфорт на възхвала на вожда слънце и затъмнение на кражбите и мафиотските далавери. Ами че то по-големи *** от вас няма
15
2
 
3
 
! Отговори
Ала бала преди 2 години
Ами те ДБ са най-лявата партия в парламента, за какво дясно говори. Възможно ли е да си депутат и да не знаеш къде и какво си.
14
2
 
3
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Да отидете и да коленичите пред фонтана на Радев, за да угодите на Прокопито, сигурно също е търсене на "съмишленици"! Да прилазите до диванчето на Чалгата не било "интересчийство", било само сближаване на "позициите"! И то добре че Дългият би камбаната, иначе не е било никакво "задкулисие"! Тия са от най-гнусните, все наследници на комунистическа номенклатура, но реват..."Ние сме десни, долу ГЕРБ"!
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил показа истинското лице на ДБ, децата на избягалите комунисти, които бяха вербувани от ДС, за да може един ден да се върнете и да обърнете гласовете на заблудените хора в държавата и тези на вън. Но, не са ви обучили добре. Да лъжете и мажете, го знаете, явно ви е генетично заложено. Но смятате хората за будали, а те се нагледаха на синчетата на крадците. А и все ви тегли партията майка, разбирай БСП/БКП.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комшу, как е синът ти, още ли е в Германия- Да, още е там! Завършва правния факултет! После ще местят скелето на медицинския...
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гола вода са чудят се къде да се присламчат.
10
1
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Отначало добре подлъгахте хората. Сега на всеки му е ясно... Аз лично познавм ваш съмишленик на висока позиция по-алчно, глупаво, нагло, крадливо и безскрупулно съцество не познавам! И той започна с назначения на мои хора, които за нищо не стават, само високи заплати и друг да им свърши работата, срам ме е че гласувах за вас! Повече няма да се повтори! Дано хората проумеят какви сте и ви държат далеч от парламента. Щом от сега сте разпелили октопод, какво ли ни чака после? Боже, бди над нас!!!!!
9
2
 
22
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Търсиш суджук при Ристю и Гнома :)))
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале, Стояне...станал си гуца и половина... Преди поне правехте хубава музика, а сега - пълниш гушата, че е по-лесно.
7
2
 
23
 
! Отговори
стоянчо преди 2 години
не търсите , молите се за съмишленици !
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стояне, Стояне.... Какъв музикант беше, какъв хит с Киора създаде и изпя, а на какво си заприличал.... Нищо чудно, вече си част от политическата копаня! Още като почна да следваш политология и заряза рока, ми стана ясно какво ще стане!И точно ПреДай България - кандидат предателите на РСМ! Предвидливо още през 90-те си изтрих касетките ти, явно добре съм направил!
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съмишленици за мъжки ласки ли, развратници?
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комсомолското крило на БКП
3
3
 
25
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Изринете от парламента фашистите от дъбъ, като просто не гласувате за нац. Предатели...Краварски утепани слуги...
2
4
 
22
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Тоя за какво мечтае още? Чорбаджиите на ДБ видяха, че от тая онанистка партия не става и *** за зеле и вече ще подкрепят проекта с Харвардските мошеници. А Пинокио и Жабата пак ще са зад борда, където им е мястото. Умнокрасивите ще си подкрепят новите месии - Язовиро и Кокорко. Тъ.па.ци ще се намерят да гласуват.