НФСБ ще се яви самостоятелно на изборите

Валери Симеонов: Протестните партии са тълпа неподготвени хора, зле възпитани
16 сеп 2021 13:06, Анисия Иванова
65
НФСБ ще се яви самостоятелно на изборите
Снимка: БГНЕС

НФСБ ще се явява самостоятелно на изборите, разкри лидерът Валери Симеонов.

"Днес са подадени документи за самостоятелно участие в изборите, но се водят преговори с по-малки партии с нашия профил за коалиции. Резервирани сме за коалиции с бившите си партньори", обясни Симеонов.

Коалирането показа, че не е резултатно, избирателите го приеха като мярка за влизане в парламента, допълни той пред Нова тв.

Според Симеонов новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев ще бъде обходна маневра на Рудев Радев за пряко присъствие в парламента. В това НС влезе улицата с цялата си простотия и неподготвеност, върху която той няма власт, определи Симеонов.

Още по темата

По думите му новите протестни партии са "тълпа неподготвени хора, зле възпитани, с вулгарно поведение на база на някакво си телевизонно шоу".

Според него служебният кабинет е проекция на президента Радев, но той не притежава качествата на държавен глава, липса му загриженост към държавата. Не може да се пребори с дребнавия си реваншизъм, характерен и за министрите му.

„Не виждам отговорност за справянето с пандемията, Кацаров трябваше да бъде сменен. Не виждам желание за справяне с проблемите в енергетиката, Андрей Живков също трябва да бъде сменен, а Велислав Минеков си остана на улично протестно ниво“, изтъкна Симеонов

„Между съответния министър или държавен служител на 4 очи са се осъществявали договорки за обществени поръчки, хубаво е, че беше показано. Ние не сме знаели нищо. Чувал съм за такива схеми, но само заради слухове не можеш да разваляш коалиционно партньорство заради тях“, сподели той.

По думите му новото правителство има същата задача като предното.

Според него трябва да се признае, че служебното правителство се е борило с купуването на гласове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 Най-добре рашковия да се представи на Свети Петър, там да обяснява как с чиновническа заплата е купил 19 имота, и палат с 12 кенефарника.
56
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Нима??Хайде стига с тези уж майки, Галевица вече влезе в НС. Шапка свалям на Симеонов, че първи посмя да каже, че ония уж майки, които в полза на Галевица и Черепа блокираха София срещу заплащане, и тормозеха хиляди родители да отглеждат нормално децата си са кресливи женища. Истина е! Трудно е да се намери по-алчни, нагли и кресливи повлекани от тях . Извинявам се на всички истински майки на деца с увреждания, които не участваха в платените протести, блокади и разнасяне на ковчези.
55
6
 
5
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
Цените на стоките се вдигат заради вдигането на тока. Тока се вдига заради некадърно направената енергийна борса от познай кой! От правителството на Борисов! Симеонов къде беше да му го каже това на Бойко, а? Опълчил се бил срещу Черепа? А когато Черепа си плащаше такса спокйствие не му се опълчваше май! Чак когато спря да си плаща и Бокича пусна нареждане, тогава се сети да джафка!
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това е "най големият" националист в историята на българия лисицата културни изказвания особено за майките на деца инвалиди много е пекан с голям дебел прХъст да го сочиш.пребори се с бежанците,цианизацията соросоизама,хазарската мафия,след него е ешкембе войвода
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като толкова плюете по Симеонов кажете за кое не беше прав?!! Единствен той казваше на Боко истината и не се страхуваше от това. Да ви питам само, къде са Майките сега? Не им ли е скъп тока, хляба, олиото...??? Защо не протестират??? Или скъпо им беше само по времето на Симеонов, щото той погна и единствен той се опълчи срещу Черепа?!!!
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До валерооо...Мнооого грешиш!!! Волен нямаше телевизия! СКАТ винаги е била на Валери и Волен се подвизаваше там, та така стана известен. Мина време докато Валери разбра що за психо е Волен, а сега вече всички знаят какви ги свърши Бялата златка
51
5
 
2
 
! Отговори
валерката преди 2 години
иска да мине 1% и да взема субсидийка, че с тези кратки парламенти - нищо не вземат, преялите маскари. Само 1 върна субсидията, а остатъкът дари - това говорят фактите.
50
6
 
3
 
! Отговори
валерооо преди 2 години
ти колко си долен и продажен. Едно време ми допадаше в телевизията на Волен - СКАТ, но откакто се повози на джипката на буци обърна резбата. Стана и ти като оня агент Георги марков - да душиш онова между цепките на буци. Гади ми се от теб, марешки и мая! Работата е ясна - вървим към стабилно правителство между ДБ, ИТН и новите. Ти ще си аут за пореден път от парламента
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво го плюете бе, да не би Трифонов да супер нива над Валери!!! Видяхме ги тошковците що за стока са. Пак си ги избирайте да продължава дивотията.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много точно казано от Валери! Зле възпитани хора.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валери Симеонов говори това, което мисли и му прави чест! Браво, Валери! Само напред!
46
6
 
2
 
! Отговори
АйДук до тук преди 2 години
Дано се кандидатира,че да похарчи някой друг милион от тези,за оградата на границата.Вярно,че и тези пари са на данъкоплатеца,ама поне ще ги потроши, ще излезнат от джоба му и никога няма да се върнат при него.
45
3
 
3
 
! Отговори
Лош матриЯл преди 2 години
Обиждай, обиждай - "улица, простотия", на какъв процент се надявате?!
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добра тактика... ...следващият парламент също го пишете бегал! Няма смисъл да се амортизация сред тая смрад...
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я па тия!Винкела нещо много се е объркал.Или,знае,че няма да влезе,но се надява на субсидийка.
42
7
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-33,още не му се е разминало,Бойко Рашков,го е взел на специален отчет,ще отговаря за всичките си грехове,към българския народ,оградата,мотел "козия рог"махленската кабеларка скат,за всичко,ще си плати, балевсски.
41
6
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Пак ще гледаш парламента откъм улицата.
40
8
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
От къде се появи,този плазмодий, Рашков,този го вземи на специален отчет,той е виновен за оградата,от която ,бая парички спечели.
39
2
 
4
 
! Отговори
70% ръст на туризъм преди 2 години
Какъв е този ръст като миналата година нямаше никакъв туризъм?
38
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия дето Сидеров си плю на сурата да ги обедини, след което веднага му забиха нож в гърба? Тия дето влязоха в НС с обещанието да направят минималната пенсия 300 лв. и НЕ го направиха? Тия дето си присвоиха временната ковид мярка 50 лв. добавка и казаха, че си били изпълнили обещанието за 300 лв. минимална пенсия? НФСБ? ВМРО? Пълни мошеници и келепирджии, по-добре да не вземат и един процент и да се разформироват!