Костадин Костадинов: Ковид мерките са доказано безсмислени

Не трябва да бъдат налагани, заяви лидерът на "Възраждане"
17 сеп 2021 19:50, Александър Попов
103
Костадин Костадинов: Ковид мерките са доказано безсмислени
Снимка: БГНЕС

Настоящите мерки срещу коронавируса са доказано безсмислени и точно поради тази причина не трябва по никакъв начин да бъдат налагани, заяви пред bTV председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Всеки ден в България умират между 200-300 човека и една голяма част от тях умират от много тежки хронични заболявания. Много е интересна статистиката за хората, които според официалните данни, са умрели от COVID-19. Тя показва, че голяма част от тях имат тежки придружаващи заболявания. Никой не казва точно на каква възраст са хората, които умират. Това е много сериозен проблем", добави той.

Той припомни, че от свински грип са починали над 6000 души, но никой не е затварял държавата.

По думите на Костадинов безспорно COVID-19 не е безопасен, както не е безопасна и всяка една респираторна болест и гриповете, от които също умират хора.

"От две години прави впечатление, че няма грип", каза още той.

Партията ще се яви самостоятелно на парламентарните избори, а другата седмица ще обяви кандидата си за президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за партия, която се обяви за бързи и безкомпромисни арести на гербавите престъпници, бързи съдебни процеси с ефективни присъди, конфискация на имуществото и обявяването на ОПГ Гроб за престъпна организация, извън закона!
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не се хващам за нищо господине, Вие сте този който се е хванал за една цифра разлика, за която лесно може да се предположи, че е просто правописна грешка. Значи когато е във ваш интерес правописът е голяма работа, а когато Вие го бъркате е незначително, така ли? На мен не ми пречи, това че някой пропуснал или объркал някоя буква, важно е какво казва, а Вие, освен личностни нападки, не казахте много. Не ми се говори "после" с Вас, като гледам няма за какво!
79
5
 
1
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До До ПитърКогато фактите говорят, и боговете мълчат. Само не и ***. Те се хеащат за какво ли не, в случая за пвописни грешки За тях цял свят е в заговор за премахване на великата държавица, първа по изчезване на жалкия народец Айде холан, после ще говорим. И пак да кажа: докопат ли се тия палячовци до власт, ИТН ще ни се струват като елитен отряд от експерти
78
2
 
5
 
! Отговори
До Питър преди 2 години
Аз на нищо не се правя, но Вие нещо много сте се вманиячили в този бивш член на Възраждане и в имотите на г-н Костадинов. Между другото и Вие имате някои правописни грешки, но нали сте от по-умните сигурно е израз на интелектуално превъзходство!
77
9
 
3
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Веднъж ме поканиха на организационна сбирка на ***, за да им дам малко акъл и идеи..... Знаете ли за какво си говориха тия ***-ло-умници?? ЗА ПРЕПОДОБНА СТОЙНА........ Тия хора искат да седят в Народното събрание и да съчиняват закони.... Тия същите ид-.иот-и, заради които миналата година са умрели 30 хиляди българи повече, отколкото в други години, а тази ще са много повече......... *** са още по-некадърни и по-злостни и от Атака на Болен Лидеров
76
6
 
2
 
! Отговори
Питър преди 2 години
"Уравновесените хора не са твърдо леви или десни".... Да поне знаят какво е ляво и какво е дясно.... В ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА *** няма никакво споменаване ни на лява, ни на дясна политика.... Има само алабализми за тъ-па-нари... Щели да "реиндустриализират".... Все едно сме СССР от 1925. Не може правителство в страна с пазарна икономика да казва какво ще се прави.... НИТО МОЖЕМ ДА СЕ СЪРЕВНОВАВАМЕ с други страни в индустрията, нито има смисъл... Приказки като тия са дъвка за ***-оти.
75
5
 
0
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До До ПитърЩо се правиш на умряла лисица бе? ДО напускането на Спиридонов ЗАРАДИ ИМОТИТЕ НА КОПЕЙКИН, цялото *** му бяха фенове - той им беше интелектуален бог. След като напусна предполагам вече не им се струва толкова умен. А че книгата му е идиотска, това го знаехме само по-умните хора, докато изрожденците му се кланяха до земята....... 5 или 8 били съседи на клаватурата - що за оправдание - една програма не могат да напишат без грешки, но щели да управляват успешно... ХАХАХАХАХА
74
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И нашето семейство гласуваме за Възраждане! Много са му смислени и видеата в тубата на Костадинов. За кого точно от другите кандидатите няма компромати, или теории за пристрастия към САЩ/Русия, или корупция? Време е да се спре ковид идиотщината!
73
4
 
9
 
! Отговори
До Питър преди 2 години
Уравновесените хора не са твърдо леви или десни. В програмата пише 800 не 850, а това че на едното място пишело 500, а на другото 800 съвсем лесно може да е правописна грешка, например 5 и 8 на numpad са едно до друго. Напускането на въпросния господин от Велико Търново, ако се съди по вашето мнение за него явно не е голяма загуба за Възраждане. Какви пък толкова имоти има г-н Костадинов? Апартамент и къща на калкан, за която е теглил кредит 200 хил. И на улицата да спи пак ще има недоволни.
72
8
 
4
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Координаторът на *** във В. Търново Иван Спиридонов също напусна след скандалното предаване с имотите на копейката. Преди това орг. секратар на партийката, собственикът на цех да дограма, твърдеше, че книгата на Спиридонов "Сатанизъм Ънлимитед", която е абсолютен смях и боза, му била любимата, бил я чел три пъти един след друг.... Предполагам, че след напускането на Спиридонов вече може и "Винету" да му е станала любима... Ако *** влязат в Парламента, ИНТ ще ни изглеждат топ експерти
71
7
 
7
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До Анонимен 77Израждане са абсолютно смешна партийка от популисти и некадърници. Ти си им симпатизант, но не си им чел програмата. А там на едно място пише, че ще има необлагаем минимум от 500 лв, а на друго от 850.... А сега де... Отделно, че дори не знаят дали са лява или дясна партия, щели да управляват с "национално отговорна политика", хахахаха. Палячовци. Имаха един доктор по икономика, но го изгониха след излъчването на разследването за имотите на Копейката, уж че "подкрепял" ДПС....
70
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са истинска и родолюбива партия! За всеки здравомислещ човек е ясно, че пречат на задкулисието и биват атакувани за това. Опорките срещу г-н Костадинов и Възраждане като "Копейкин", Путин, Кремъл, открадната субсидия и т.н. отдавна се изтъркаха, но понеже няма за какво да се хванат и продължават да ги подхвърлят, с надеждата, че все някой ще се заблуди, но става все по-трудно. На Възраждане не им излиза България и българския интерес от устата, а на тролчетата Путин. Всеки сам решава!
69
13
 
13
 
! Отговори
Прав е !!! преди 2 години
Ама всеки със здрав разум , би го разбрал , освен съсипването на бизнеси и семейства , до нищо хубаво не водят мерките !!!! Притъпяване мисленето на добитъка до такова ниво , да треперят без маски , да ги е страх да излязат от тях навън , в прединфарктно състояние да ходят до могазина !!! Вирус/грип има ....както го има всяка година в последните 100 лета , но не носеше толкова много пари ....както маркетинговият КоВиД !!!!
68
23
 
6
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Искам референдум за присъединяване към Русия... За или против... Марш на еврожендърите...))
67
13
 
7
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
Аз за Възраждане няма да гласувам!! Аз съм от Кайсиева Градина и мразим Възраждане!!
66
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане поне не лъжат като ИТН!! Гласувам за тях!!
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пияницата го завладя огнената вода и си легна, та затова не ви споделя вече безразсъдните си мисли. Няма и да ви каже, че е неваксиниран.
64
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е единствената българска и дясна партия. Възраждане не е за присъединяване към никоя чужда империя било то ЕС или Русия а за независима България . Браво Сашо . Тоз път ми хареса :))) Джендарските партии в България пищят щото няма да има еднополови бракове и еврофондове за усвояване ;)
63
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора са отвратени от политиците които видяхме в последните месеци. И те ще гласуват за Възраждане. Социолозите ще останат изненадани на следващите избори. И аз ще гласувам за Възраждане.. досега съм гласувал за ИТН. Но те излъгаха хората. Възраждане е техния заместник.
62
17
 
3
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Щом Крим може да организира референдум и да се присъедини към Руската Федерация, какъв е проблема за България?