Даниел Лорел от "Промяната продължава": Румен Радев не е зад този проект

Той иска да отгледа децата си в "богата и справедлива България"
20 сеп 2021 20:30, Нели Христова
73
Даниел Лорел от "Промяната продължава":  Румен Радев не е зад този проект
Снимка: БГНЕС

"Румен Радев не е зад този проект, не дава хора и не участва в този проект. Чувствам се част от проект с нулев политически инженеринг".

Това заяви в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви Даниел Лорел, който е част от "Промяната продължава" на Асен Василев и Кирил Петков. По негови думи някои хора си измислят, че от проекта искат да завземат чужди структури.

"Радев създаде служебно правителство, което да работи без намеса. Това е причината за нашата подкрепа към него", добави Лорел, който се представи като баща на 3 деца, който иска да ги отгледа в "богата и справедлива България".

Той посочи, че "Промяната продължава" е първата политическа партия, в чието създаване участва, като преди това е бил член на "Да, България"

"Не бях достатъчно активен член и затова раздялата не беше проблем с мен. Приблизително заедно напуснахме с Кирил Петков. Всеки един от нас напуска старите си бизнеси, което трудно решение. Но милеем повече за България", добави бившият председател на комисията по прозрачност към Министерството на икономиката.

Лорел обяви готовност да предостави банковите си сметки, ако институции поискат да ги разгледат.

"Нямаме илюзии, че държава и бизнес се управляват еднакво, но има и общи неща като управление на бюджет", допълни Лорел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Подмяната продължава'' и този Лорел е един от продължителите и.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха този евреин от къде изникна? И той ще ни "оправя" и "спасявя". Аре бягай поредният клоун и кукла на конци, с неизвестно потекло, минало .
59
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Някой да видял евреин работник? Много станаха мраклийте да ни оправят!
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже, както сам каза, си от чужд произход и не можеш да казваш Р и Л, "веУваме ти"! ;) (намиг)
57
3
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Радев трябва да бъде осъден на доживотен затвор заради убийството на майор Терзиев ! Радев е бългороу.биец !
56
2
 
5
 
! Отговори
Като го слушах преди 2 години
Направо се "просълзих", бил си зарязал бизнеса щото милеел за България. Милееш за някое и друго милярдче, щото знаеш, че най-лесният начин да се краде безнаказано и в космически размери е като станеш политик и влезеш във властта. И кво точно сте променили - нищо, всичко си е по старому. От зимата мафията качва газта с още 20%, ако си на власт ще се изправиш ли срещу енергийната мафия или ще се скриеш, я да видим, на приказки сте големи.
55
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Коткахаха...така е ...коте...дпс...обслужваните от гроб...така са се оплели...чак итн...оплетоха...страхотна плетка...ще ви топли в затвора...скоро...България е оцеляла 1500 г...сега ни натискат авери от САЩ...Русия...Китай...***.н.та ви...Справедлив Свят...или ще родите чудовище...което ще храним...ограбените...за да накажем децата ви...както вие ограбвате нашите...да играем!!!
54
1
 
10
 
! Отговори
Котка преди 2 години
Оплетени са като котешки черва! Не вярвайте на фарисеите!
53
12
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
уау...Харвард вече е *** дума в България...според дпс-гроб троловете и неграмотните им босове...децата на стотици милиони по-света Харвард...е мечта...и ще си остане...не се гаси,туй що не гасне...!Подкрепа...нека Промяната да продължи...България го засрлужава!!!Шок и ужас,сте за мафията...бъдете внимателни и се пазете...отчаяни са...не е игра!
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Работещите денонощно", според думите на Петков, кифли от снимката, заместник, съветници и прочее, какво са работили апропо? За големите заплати от бюджета, само са звъняла на хора, проверяващи някого, или мобилизирани бъдещ електорат. Попълвали са формуляри и ненужни доклади. Как се използва държавата, за свои и партийни интереси. Това ли, е почтеност?
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50 Кой е Христо Иванов, един провален министър и политик, събрал изпадналите трохи от изборния ват на останалите БСП/ИТН. Който следва инструкциите, на недоразумението Радан Кънев, номиниран за европейски депутат от ГЕРБ, а днес плюе по хората на Борисов. Кънев се изживява се, като представител на българското общество?! ГЕРБ трябва, да поиска неговото отзовават от тази му длъжност в ЕП.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътуващият из Европа безделник Лорел, който "преподава" на аборигените в България, в "училището" на харвардците, как се кандидатства в Харвард, едва ли, има какво да каже на българите. Освен да разтягане локум.
49
0
 
10
 
! Отговори
Баба мара преди 2 години
този господин с какво гражданство е
48
2
 
7
 
! Отговори
Кирчо седи зад преди 2 години
Кокорчо и обратно.
47
1
 
15
 
! Отговори
999 преди 2 години
Хилещата се тъпо отзад детска градина е мноооого сполучлив фон за слепи гласоподаватели!
46
2
 
15
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Гледам тв и виждам КОЙ ЗАЩИТАВА И РЕКЛАМИРА ТЕЗИ СИМПАТЯГИ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА КОМУ.НЯГИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА С ОБРАЗОВАНИЕ. РУСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***. Жалко за ИЗЯДЕНА И ОГЛОЗГАНА БЪЛГАРИЯ. НО ЯВНО ИМА ОЩЕ МНОГО. МИЛИАРДИТЕ НА ЕВРОПА СА СИЛНО ЖЕЛАНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.
45
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев не е зад този проект. Зад този проект е Кремъл, който е и зад Румен Радев. Вие сте различни вариации на една и съща тема.
44
1
 
16
 
! Отговори
Гхйккй преди 2 години
Я стига дрънкахте преди ноември то ни омръзна да слушаме съчинения и разкази от политически сюжет
43
20
 
2
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Далновиден и потенциално печеливш ход на Христо Иванов. Поздравления ! Една "предизборна коалиция на промяната" несъмнено ще мотивира и мобилизира голяма част от електората ! Успех !
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли евреи на първа линия? Този проект умря! Ако така ни баламосват, ще гласувам за чекмеджето.