Мая Манолова иска предизборно споразумение с ДБ и "Продължаваме промяната"

И "Има такъв народ" можело да се присъединят
20 сеп 2021 18:34, Нели Христова
115
Мая Манолова иска предизборно споразумение с ДБ и "Продължаваме промяната"
Снимка: БГНЕС

Председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова предложи предизборно споразумение с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Така ще е ясно, че следващата управленска коалиция ще стъпи на платформата на промяната, посочи Манолова.

„Разбра се, възможна е и коалиция преди изборите, но тъй като разговори не са водени, а времето върви, това, което е реалистично – трите формации да сключим споразумение за това, че ще формираме мнозинство на почтените след изборите на 47-ия парламент“, обясни тя.

Според Мая Манолова „Има такъв народ“ също могат да се присъединят към това споразумение, ако решат.

Утре ще бъде обявено дали коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще се яви на предстоящите парламентарни избори в същия формат, уточни Манолова.

„Преговорите между нас ще бъдат финализирани утре, най-вероятно ще се явим в същия формат“, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Галевица добре си е направила сметката! Идва тежка Румен Радева зима, и кукловодите на Фигуранта ще се опитат да го оставят в сянка, и да ни пробутват някакво малцинствено правителство ,което да опере пешкира за тежката зима! А Радев ще стои отстрани и ще се прави ,че няма нищо общо! Там е шанса на Мая Латерната,и разни Кирета...Макар и за кратко, пък каквото завлечем , все е кяр!
91
1
 
4
 
! Отговори
Прокурор преди 2 години
Мая е ясна. Иска да остане в политиката! Уви, няма имидж и върви в насрещно движение.
90
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Почтените се надушиха.А ние непочтените на изборите да им покажем,че сме по задружни от тях.
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иска,ама няма..
88
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ И БОЙКО ще ви мачкат като с валяк корумпета некадърни
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой изненадан ли е от Галевица?Защото аз не,тя си е такава-да се подлага на всеки в името да печели това което и трябва.Вероятността да влезе файтона и в Парламента намалява и вземат мерки веднага. 10- 15 бона само да плямпаш лъжи къде дават а?Никъде.
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично за нейния стил на мръс...ница.Тая ако не е в Парламента да цица от народната софра ще превърти.Тя няма почти никакво образование -някакви курсове в Русия,единствено устата и работи само лъжи и интриги.Нивото и е на приятеля и разпопения Дионисий.Пр..оста..ке-...са
85
4
 
21
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
"мнозинство на почтените" - това произнесено от устата на Мая - просто голям страх ги тресе, че ГЕРБ ще вземат мандата първи и ще направят правителство а те ще трябва този път 4-ри години да спат по палатки по площадите и да се надяват ГЕРБ да подадат оставка. Мина ви времете, два пъти имахте шанс и общо 4-ри мандата изтървахте.
84
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана символ на всичко уродливо и безпринципно! Кака Мая е готова да се заиграе с всичко в името на властта и да се вози на Мерцедес за наша сметка! Слагач по интуиция!
83
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Калеко! Що не ме хванеш за дебелия а?-:)))) ГЕРБЕРСКИ ***???!!!
82
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
K ъ 'p л e ж...
81
8
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Маямата май не си дава сметка, че тези "почтените" от "Продължаваме промяната" по всяка вероятност ще и вземат главата заедно с петте и процента, по същия начин по който ще отхапят и парчета от баниците на ИТН и ДБ ... тези дето се обединяват вече в 2 поредни парламента в името на "Промяната" си, започнаха да се изчегъртват още от първия момент в който се видяха, въпросът е кога българският избирател ще си даде сметка, че Шоуто им ще му излезе твърде скъпо ... !!!
80
2
 
20
 
! Отговори
ACDC преди 2 години
В интервюто другарката Манолова каза нещо съвсем различно. Вчера искаше предизборно споразумение, днес каза че няма време за такова, понеже не са водени преговори. След изборите ще правят управленско мнозинство. Явно Василев и Петков са я отрязали за предизборно споразумение.
79
5
 
20
 
! Отговори
Васко Тръпката преди 2 години
Кака Мая от Пуденската гара навремето печелеше добре. Днес, очукана и стара не струва даже лев и 50.
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според Мая Манолова Има такъв народ също могат да се присъединят към това споразумение, ако решат." -- това изречение като го прочете слави ще каже, че не може да търпи такова отношение.
77
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сестра Галева само гледа към кого да се присламчи,че да влезе пак в парламента и да има келепирец....мнооого гнусно и отвратително създание.
76
5
 
20
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Не й завиждам на кривата щанга. Взе едни пари и сега, ако ще кръв да по в ръ ща, ще трябва да се опитва да изпълни каквото е обещала. Жалка картинка...
75
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чул съм че едни насекоми оцеляват и след ядрен взрив и тая като тях само търси къде да пропълзи егати долното същество!
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Итн ако се присъединят това означава, че след тези избори ще има още едни избори. Те работят за мафията, а шеф им е мутрата слави. Изказва се неподготвена.
73
4
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Днес като гледах едно предаване как Маями ходи боса в народното събрание,сякаш е у дома си. Срам за този парламент, ами ходене по бански бе избранници наши народни.аз се срамувам,а за нея е гордост.срам,срам,срам